Второ класиране

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя
Специалност: geografia 1 kurs
Курс: първи

Re: Второ класиране

Мнение от figure_skate_girl »

Здр.,аз съм Хриси!Приятно ми е!Чакам 2 класиране за специалност география.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

регистрация написа:Спамърката, ти задочно ли си писала Философия :scratch: Доста глупаво и рисковано решение да напишеш само 2 специалности.
По-скоро целенасочено решение. За тези, които просто искат да са студенти - на картона има изобилие от редове, в които да пишете всички възможни специалности за изпитите, с които кандидатствате.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя

Аз писала абсолютни всички специалности,с които може да се кандидаства с география.От редовно до задочно.Важното да съм вътре!От там нататък следва прехвърляне!
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя

И съм ги подредила по моите първи три желания!От там вече първо съм гледала тези с по -нисък бал специалности,после с по-висок!
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Прехвърлянето далеч не е толкова лесно колкото си мислиш. Препоръчвам ти да попрочетеш малко из форума как става номера с прехвърлянето :wink:
Компютърни науки I курс
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

:viannen_37:

:arrow: Не е детска играчка.
Facebook
Изображение
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя

Добре де,аз имам и друга запитване.Примерно догодина решавам,че ще кандидаствам отново.Как мога да си запазя правата на студентка,ако изкарам ниска оценка и не ме приемат?А вече съм си взела дипломата-оригинал и съм я подала отново.
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети

Мнение от регистрация »

morfei написа:
регистрация написа:Спамърката, ти задочно ли си писала Философия :scratch: Доста глупаво и рисковано решение да напишеш само 2 специалности.
Аз пък мисля да пиша 3 догодина :drunken: Моляти се това, не е начин по който да прецениш дали дадеш човек е умен или глупав. Има хора, които пишат
1.Право редовно
2.Право задочно

Те глупави ли са?За мен това е просто израз на ориентираност(или може би надценавяне) но определено не е израз на глуповатост.
За мен е израз на глуповатост, защото не може да си толкова сиг в себе си и в това че ще вземеш изпита и съответно ще те класират. Необмислено решение е според мен. Както е станало и в случая на Петя .. сега само се моли другия етап да я вдигне малко нагоре , а ако беше писала малко повече специалности , за които има голяма вероятност да я приемат , тогава нямаше да го има цялото това притеснение. Нали целта е да се закачиш за софийския , пък до година преместване , нищо че и то не е лесно. :roll:
А за тези които са писали
1. Право редовно
2. Право задочно
изобщо няма да коментирам.
Пък има и такива които са писали само 1 специалност и то
1. Право задочно
те пък са ми най-смешни .. дошли от най-дълбоката провинция, и дори нямат смелостта да запишат редовно обучение. :mrgreen:
Carpe Diem
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Какво значи "от най-дълбоката провинция"? Няма особена разлика между София и който и да било град в Бълария по отношение на хората, които живеят там.
Facebook
Изображение

Мнение от регистрация »

Не говорех само за градове. И да, има разлика. Като дойдеш в София , сам ще се убедиш. Интелекта също едва ли е на едно ниво, но в тази среда трудно ще се приспособиш , особено щом си варненец :wink:
Carpe Diem
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Моето уважение ,но не си прав. Има хора, които не могат да си позволят техните да ги издържат и за това са принудени да запишат задочно. Аз ще запиша
1.Компютърни науки
2.Софтуерно инженерство
3.Информатика
Глупаво ли е според теб, че съм се насочил само в една посока и знам какво искам да работя за в бъдеще? :shock:
Компютърни науки 1 курс
svetlio.varna
Легендарен флуудър

регистрация написа:Не говорех само за градове. И да, има разлика. Като дойдеш в София , сам ще се убедиш. Интелекта също едва ли е на едно ниво, но в тази среда трудно ще се приспособиш , особено щом си варненец :wink:
"Интелекта също едва ли е на едно ниво..." Навсякъде има и умни и тъпи, и красиви и грозни... Ако се опитваш да убедиш някого, че в София няма уроди, селяндури, и с "по-ниско ниво" на интелект - не се справяш (това не е намек за интелекта ти, да не ме разбереш погрешно :geek: )
Facebook
Изображение
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

регистрация написа:Не говорех само за градове. И да, има разлика. Като дойдеш в София , сам ще се убедиш. Интелекта също едва ли е на едно ниво, но в тази среда трудно ще се приспособиш , особено щом си варненец :wink:
Това ме убии.....как може да има все още хора,които разсъждават по такъв начин...навсякъде има умни хора,мястото не е определящо...Щом софиянци сте най-умни,как ние от "провинцията" преборихме над 2500 кандидата и влязохме в желаната специалност..(в случая право)!Мери си малко приказките!
svetlio.varna
Легендарен флуудър

:Laie_34:
Facebook
Изображение

Мнение от регистрация »

Не казвам че сте тъпи. А и то вече половин София е пълна със "селяндури" разни преселници :roll:
Carpe Diem
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”