Нова война в Залива...?

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

mushroomhead
Легендарен флуудър

Нова война в Залива...?

Мнение от mushroomhead »

САЩ явно се готвят отново да си поиграят на "стражари и апаши"...за чужда сметка.Ето ,че се готвят да нападнат Иран.Брей Буш много си хареса този регион-иска да "демократизира" всички държави в него.
http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MID ... 008240.php
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Че как няма да му харесва този регион - я виж как го обичат и колко му се радват и иракчани, и иранци :wink: Тръпнат във възторг хората и чакат Буш да ги оправи... :twisted: :twisted:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Империалистично копеле!!!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Няма да тръпнат дълго-ще ги ...оправи :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Леле...както казвам от много време насам...настават изключителни времена! Дори не можем още да си представим какво ни предстои да видим! Целият свят е навлязъл във фаза на страшни конфликти и ще видите как през следващите 10-20 години ще се случват шокиращи неща...
Войните са само част от тях...
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

А останалите неща какви са?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Сблъсъци между расите...Промяна на сегашното статукво и баланса на силите... Глад... Промяна на държавните граници... Наводнения... Жеги...

Само погледнете наоколо - озверели мюсюлмани се зъбят на Европа, полудиви араби размахват юмруци срещу Америка, Елин Пелин тъне във вода...улиците в Студентски град стават на френско сирене...във самата Франция пък ш'се избият ония ашлаци...Сърбия и Черна гора са пак ябълка на раздора...в Македония властват албанци...в България се обиждат на "турци" и "атакисти", Русия продължава да се въоръжава...увеличава се цената на кашкавала във Фантастико... бедността нараства... и куп други :idea: :idea: :idea:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Леле ,малей ...апокалипсис СЕГА! :wink:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Паган написа:Империалистично копеле!!!

много си прав, тоя човек е луд за връзване!!! :thumbright: :brave: :brave:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Vintersorg написа:Сблъсъци между расите...Промяна на сегашното статукво и баланса на силите... Глад... Промяна на държавните граници... Наводнения... Жеги...

Само погледнете наоколо - озверели мюсюлмани се зъбят на Европа, полудиви араби размахват юмруци срещу Америка, Елин Пелин тъне във вода...улиците в Студентски град стават на френско сирене...във самата Франция пък ш'се избият ония ашлаци...Сърбия и Черна гора са пак ябълка на раздора...в Македония властват албанци...в България се обиждат на "турци" и "атакисти", Русия продължава да се въоръжава...увеличава се цената на кашкавала във Фантастико... бедността нараства... и куп други :idea: :idea: :idea:
Понеже спомена етническите конфликти в страната ни - как мислиш, дали т. нар. "четвърта власт" не изигра доста негативна роля за назряването им?
На мен лично взе да ми писва тази медийност, която се придава на всеки конфликт станал между цигани и българи... пък ако ще и за две откраднати кокошки да е.
Имам чувството, че медиите нарочно подклаждат съвсем "невинно" всичко това, а то няма да доведе до нищо хубаво :roll:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

mushroomhead написа:...апокалипсис СЕГА! :wink:
Неорязаната версия
:P :lol: :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ами за точно лятото това си мислех, че света е полудял - навсякъде се бият, реовлюции, правителствени кризи, ако знаете колко много конфликти има по света, за които и представа нямаме. всички са пощурели!!! ако оцелея да умра от естествена смърт, направо ще се гордея...

btw, оня ден гледах един документален филм за геноцида в Руанда, не знам дали сте се интересували от тоя въпрос, но е брутално... и това се развива в края на ХХ в. - през 1994 г. За сто дни са избити над 800 000 души. и то защото ООН не реагира своевременно да изпрати омиротворителна мисия. и знаете ли защо не праща - защото САЩ се противопоставя, като твърди, че няма проблем и сведенията за геноцид са силно преувеличени. американците редовно за такива хуманитарни мисии скачат в контра, защото тях не ги засяга, те са далеч от конфликта и откъде накъде ще пращат техните войници да мрат ей така, за единия хуманизъм. и като започнат да си прикриват петролните интереси зад фасадата на хуманизъм и загриженост, направо ми се повдига от тях :evil: :evil: :evil: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И аз вече имам чувството, че идва края на света. :(
А " най- демократичната страна в света" вече се оля отвсякъде...Демокрацията стана мръсна дума, поне за мен. :brave:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

got написа:И аз вече имам чувството, че идва края на света. :(
А " най- демократичната страна в света" вече се оля отвсякъде...Демокрацията стана мръсна дума, поне за мен. :brave:
каква демокрация бе, тия са егати церберите. такъв контрол ти оказват постоянно, че не можеш крачка да мръднеш. или се напасваш към системата, или си аут...

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Бай брадър вижда всичко. :twisted: Ако някой си мисли, че в днешно време има повече възможности за избор, лъже се,всичко е само на хартия.Абсолютна манипулация. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”