Български футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Митака
Форумно зомби

Re: Български футбол

Мнение от Митака »

Едно е да го каже футболист,а съвсем друго е да се лее от всички медии,както е при вас...
И по този случай поздрав с.....
http://tinypic.com/view.php?pic=281wh7p&s=3
И не ме наричай,колега или братле,ти некрофил долен :idea:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Изпростяваш твърде много, колега. :wink: Така не доказваш нищо друго освен пълна липса на възпитание и доста, доста ниско ниво на интелигентност. Явно е норма за привържениците на четирибуквието. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Просто отвръщам на тъпите ти коментарчета,некрофиле...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

За теб е удобно така да го кажеш, комплексарче. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Като казвам истината ли? :Laie_68:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Колкото и да не се кефя на Левски, феновете на ЦСКА с малоумните си изказвания за Гунди и шофирането му за мен се нареждат под номер 1 за най-тъпа и деградирала агитка.
Not because the fox barks...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

humanityisthedevil написа:Колкото и да не се кефя на Левски, феновете на ЦСКА с малоумните си изказвания за Гунди и шофирането му за мен се нареждат под номер 1 за най-тъпа и деградирала агитка.
А деградиралите рогати от Герена с изказванията си и скандиранията си за най-успелия български футболист?
Ето ви още една причина да се скандира това за Гунди!!!
Както казах...око за око...зъб за чене!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Мнение от ivansev »

Ами ПендЕлин Топузаков след един мач м/у ЦСКА и ЛеФскитУ, когато бихте, не помня дата, отдавна беше :D пред всички, които го интервюираха каза " Бихме свинете ". Това е държание на футболист? На спортсмен? Нито един футболист на ЦСКА досега не е казал пред всички медии " Бихме говедата "...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

ivansev написа:Ами ПендЕлин Топузаков след един мач м/у ЦСКА и ЛеФскитУ, когато бихте, не помня дата, отдавна беше :D пред всички, които го интервюираха каза " Бихме свинете ". Това е държание на футболист? На спортсмен? Нито един футболист на ЦСКА досега не е казал пред всички медии " Бихме говедата "...
Да, само треньорът ви каза, че е "станал шампион на говеждия стадион". Не се опитвай да даваш примери, когато не си наясно с фактите. :wink: A и едно е да се напада директно съперникът, съвсем друго е да се пожелава успех на чужд отбор, което вече си е пълна олигофренщина. :wink:
Изображение
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Мнение от ivansev »

Ами то в Подуяне навремето там са се пасли кравите, затова го е казал :D:D
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

:geek:
Изображение
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Мнение от ivansev »

http://www.vbox7.com/play:789766dd Смърт за това говедо!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

JudyRamone написа:
ники написа:Това е перефразиран цитат от един рефрен на агитката.
Извинявай, Ники, но четейки това, което си написал тук, всичкото ми хубаво мнение за теб е на път да се срине. Що за ИЗВЕРГ и ИДИОТ трябва да си, за да си "тананикаш" подобно нещо? Същото се отнася и за Митака? Толкова ли ниско искате да паднете? Да говорите за човек, който е УМРЯЛ в катастрофа? Толкова ли не ви стига умът, че да измислите нещо друго? Толкова ли се радвате да пеете и да се ПОДИГРАВАТЕ за СМЪРТТА на един човек? Това е ГРОЗНО, ГАДНО, ГНУСНО И ПРОТИВНО! Ако ти си грозен, гаден, гнусен и противен и това не ти пречи а дори ти харесва и те кара да се чувстваш оригинален - добре, така да бъде, твоя воля... ако ли не, не разбирам какъв ви е случаят?
Подобни песни се появиха от скоро в агитката и са провокирани изцяло от държанието, изказванията и глупостите на вашата агитка. Преди това всичко се свеждаше до някакви стари като света вицове и лафчета и тук таме някое подвикване по време на мач. На мен Гунди не ми е никакъв. Изобщо не ми дреме за него. Дразни ме това, че вие го величаете и го изкарвате много пред далеч по-изявени български футболисти. Айде, виж си първо вашите изказвания примерно за Стоичков, че и за Бербатов дори, после пиши високопарни изказвания в такъв стил.

Специално тази песен се появи точно в момент, в който всички бяха много озлобени именно срещу вас заради цялото злорадстване покрай лиценза и всичките лайна, които ръководство, играчи и агитка на лефски отправиха към ЦСКА. На мен самият до преди не много време ми бяхте съвсем безразлични като отбор и дори си мълчах, доакто се пееше "кур за лефски" и други подобни, но вече псувам, без изобщо да се замисля и с пълно гърло на стадиона по всякакъв възможен начин. Правя го основни заради такива лайнари като Билбо, които целят да провокират и го правят.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Аха. Значи на вас ви пречи че умрелият футболист е Левскар, така ли? Ясно.
Еми ок. За мен подигравката със загиналите в катастрофи и изобщо за умрелите , независимо какви са те, не е забавна, нито пък изпитвам нужда да отвръщам на вашия рефрен с каквато и да била подобна помия. Зле сте.
Така и не разбрахте, че войната се води tête-à-tête по стадионите, а не по форумите, но както и да е. То си е за вас че тровите и интернет-пространството. И не говоря само за хората от другите отбори, имам предвид всеки, който се държи по начина, който не одобрявам. Хвала на такива "фенове".
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

JudyRamone написа: Зле сте.
Вие пък сте пример за подражание. Айде, моля ти се.
JudyRamone написа:Аха. Значи на вас ви пречи че умрелият футболист е Левскар, така ли? Ясно.
Еми ок. За мен подигравката със загиналите в катастрофи и изобщо за умрелите , независимо какви са те, не е забавна, нито пък изпитвам нужда да отвръщам на вашия рефрен с каквато и да била подобна помия.
Подигравката е с него, защото го издигате в култ и тя не е насочена към него, а към вас. Не се прави, че не го разбираш. Всички такива скандирания са насочени към вас. Това нещо е пято само за няколко мача. Последният не чух, някой да го запее. Никой не държи да се гаври с мъртви хора, но ако това е насочено към вашата агитка, то нещата, поне през спектъра на сектор Г стоят различно.
JudyRamone написа:
Така и не разбрахте, че войната се води tête-à-tête по стадионите, а не по форумите, но както и да е. То си е за вас че тровите и интернет-пространството. И не говоря само за хората от другите отбори, имам предвид всеки, който се държи по начина, който не одобрявам. Хвала на такива "фенове".
За мен ЦСКА е много повече от отбор, който да подкрепям на стадиона.
Заключено

Обратно към “Спорт”