И по този случай поздрав с.....
http://tinypic.com/view.php?pic=281wh7p&s=3
И не ме наричай,колега или братле,ти некрофил долен
Модератори: ники, Methuselah

А деградиралите рогати от Герена с изказванията си и скандиранията си за най-успелия български футболист?humanityisthedevil написа:Колкото и да не се кефя на Левски, феновете на ЦСКА с малоумните си изказвания за Гунди и шофирането му за мен се нареждат под номер 1 за най-тъпа и деградирала агитка.
Да, само треньорът ви каза, че е "станал шампион на говеждия стадион". Не се опитвай да даваш примери, когато не си наясно с фактите.ivansev написа:Ами ПендЕлин Топузаков след един мач м/у ЦСКА и ЛеФскитУ, когато бихте, не помня дата, отдавна бешепред всички, които го интервюираха каза " Бихме свинете ". Това е държание на футболист? На спортсмен? Нито един футболист на ЦСКА досега не е казал пред всички медии " Бихме говедата "...

Подобни песни се появиха от скоро в агитката и са провокирани изцяло от държанието, изказванията и глупостите на вашата агитка. Преди това всичко се свеждаше до някакви стари като света вицове и лафчета и тук таме някое подвикване по време на мач. На мен Гунди не ми е никакъв. Изобщо не ми дреме за него. Дразни ме това, че вие го величаете и го изкарвате много пред далеч по-изявени български футболисти. Айде, виж си първо вашите изказвания примерно за Стоичков, че и за Бербатов дори, после пиши високопарни изказвания в такъв стил.JudyRamone написа:Извинявай, Ники, но четейки това, което си написал тук, всичкото ми хубаво мнение за теб е на път да се срине. Що за ИЗВЕРГ и ИДИОТ трябва да си, за да си "тананикаш" подобно нещо? Същото се отнася и за Митака? Толкова ли ниско искате да паднете? Да говорите за човек, който е УМРЯЛ в катастрофа? Толкова ли не ви стига умът, че да измислите нещо друго? Толкова ли се радвате да пеете и да се ПОДИГРАВАТЕ за СМЪРТТА на един човек? Това е ГРОЗНО, ГАДНО, ГНУСНО И ПРОТИВНО! Ако ти си грозен, гаден, гнусен и противен и това не ти пречи а дори ти харесва и те кара да се чувстваш оригинален - добре, така да бъде, твоя воля... ако ли не, не разбирам какъв ви е случаят?ники написа:Това е перефразиран цитат от един рефрен на агитката.
Вие пък сте пример за подражание. Айде, моля ти се.JudyRamone написа: Зле сте.
Подигравката е с него, защото го издигате в култ и тя не е насочена към него, а към вас. Не се прави, че не го разбираш. Всички такива скандирания са насочени към вас. Това нещо е пято само за няколко мача. Последният не чух, някой да го запее. Никой не държи да се гаври с мъртви хора, но ако това е насочено към вашата агитка, то нещата, поне през спектъра на сектор Г стоят различно.JudyRamone написа:Аха. Значи на вас ви пречи че умрелият футболист е Левскар, така ли? Ясно.
Еми ок. За мен подигравката със загиналите в катастрофи и изобщо за умрелите , независимо какви са те, не е забавна, нито пък изпитвам нужда да отвръщам на вашия рефрен с каквато и да била подобна помия.
За мен ЦСКА е много повече от отбор, който да подкрепям на стадиона.JudyRamone написа:
Така и не разбрахте, че войната се води tête-à-tête по стадионите, а не по форумите, но както и да е. То си е за вас че тровите и интернет-пространството. И не говоря само за хората от другите отбори, имам предвид всеки, който се държи по начина, който не одобрявам. Хвала на такива "фенове".