Приети - Право

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
kalinka-komandos
В началото бе словото

Re: Приети - Право

Мнение от kalinka-komandos »

Mа аз по скоро платено обучение да го нахендря, отколкото да разчитам на смръдливите мадури
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

е може ама при платеното обучение нали знаеш задължително трябва здравно осигуряване
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

BLUSH написа: Не,просто сметнах,че едно от моичетата се отнася несправедливо с Михаела и реших да й дам моята подкрепа ;)
кой имаш предвид, БЛЪШ
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Master_of_Sin
Facebook
Изображение
Kulovcho

Мнение от Kulovcho »

Мале, какви драми само стават тук?!? Недейте така! Все пак не сме студенти в НАТФИЗ, а по право в СУ. :)

Поздрав относно караницата (защото всеки мрази красивите и умните): http://vbox7.com/play:aade04f7
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

Айде стига караници наистина.Ако съм засегнала Master_of_Sin -извинявай.Не съм тук да се карам с никой :roll: ,но нека не приписваме на хората неща,които не са! Нека следващите мнения са си по темата! :wink:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Въпрос:Като сме записани вече в ПИ ще се промени ли нещо,ще изпише ли примерно,че сме записани или изобщо нещо различно?При вас как е?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
svetlio.varna
Легендарен флуудър

mihaela_a написа:Въпрос:Като сме записани вече в ПИ ще се промени ли нещо,ще изпише ли примерно,че сме записани или изобщо нещо различно?При вас как е?
ПИ на всички се обновава едновременно. На неприетите или потвърдилите след първи етап ще се рефрешне чак на 11-ти, така че нашата (на приетите) едва ли ще се промени дотогава.
Facebook
Изображение
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Влизал съм в ПИ преди 2 години на моя позната и накрая и излезе текст ЗАПИСАН...Предполагам,че и при нас ще е така ,но на 11 :wink:
elano
В началото бе словото
Специалност: nqma

Мнение от elano »

хора помогнете ми да взема правилното решение.кандидатствах право су и юзу,в су обаче имам 2 по литература и не участвам в класирането за право.за сметка на това обаче ме приеха па с оценката от историята и миналия ден се записах в су.проблема е там че вчера ме приеха право в юзу и сега сам пред дилема дали да избера желания вуз,или пак желаната специалност.помогнете,че сам страшно объркан.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

elano написа:хора помогнете ми да взема правилното решение.кандидатствах право су и юзу,в су обаче имам 2 по литература и не участвам в класирането за право.за сметка на това обаче ме приеха па с оценката от историята и миналия ден се записах в су.проблема е там че вчера ме приеха право в юзу и сега сам пред дилема дали да избера желания вуз,или пак желаната специалност.помогнете,че сам страшно объркан.
Решението си е изцяло твое. Ти съвсем правилно си разбрал, че трябва да избираш м/у ВУЗ и специалност. Каква специалност записа в СУ?
Facebook
Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

kalinka-komandos и KsGCo - вие сте недобре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
elano
В началото бе словото
Специалност: nqma

Мнение от elano »

publi4na administraciq
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Помисли какво ти се учи и не забравяй,че ако толкова държиш на правото в СУ можеш да се прехвърлиш втората година.. :wink:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Но също така след като завършиш никой не те гледа къде си завършил, а дали съвестно си вършиш работата. Ако си упорит и трудолюбив ще успееш дори и в ПУЦ да си завършил. Но и ПА също не е лоша специалност. Замисли се сериозно, но не давай големи шансове на преместването. Отпускат се малки бройки и има твърде много желаещи.
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”