Първокурсници 2009/2010
Модератор: Шепот
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Първокурсниците :)
единственото сигурно място за програмата е във факултета, на таблото точно срещу стаичката, в която си се записал. там вече е изнесена, поне за зо. на теория трябва и "в интернет да я качат," но къде е тоя интернет, какво е тоя интернет и кога е тоя интернет не е ясно.
- Almondgirl
- В началото бе словото
- Курс: трети
Хей, здравейте и от мен!
Казвам се Джейн и съм от Кюстендил, бях на пролетния курс, нямам почти никаква практика в журналистиката до сега освен училищния вестник и отделно писани материали. За езика- бих избрала немски и английски. Пуснах си молба? за общежитие. Някой има ли представа кога излизат класиранията за тях?
След кандидатстудентската кампания ми е странно - от една страна спокойно и забавно, от друга бездействащо. Ужасно много се радвам , че съм приета Журналистика, в един момент ми се струваше невъзможно
След по- малко от два месеца ще имаме нов старт
и после Коледааа

Казвам се Джейн и съм от Кюстендил, бях на пролетния курс, нямам почти никаква практика в журналистиката до сега освен училищния вестник и отделно писани материали. За езика- бих избрала немски и английски. Пуснах си молба? за общежитие. Някой има ли представа кога излизат класиранията за тях?
След кандидатстудентската кампания ми е странно - от една страна спокойно и забавно, от друга бездействащо. Ужасно много се радвам , че съм приета Журналистика, в един момент ми се струваше невъзможно
"Погледната от далече, равнината пред мен, приличаше на поредица от хълмове"
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Списъка с класирането се обявява на 15-ти септември. Хора, преди да питате, отворете сайта на обшежитията и четете. Там всичко си пише. Нормативни документи в сайта на кампуса 
- Варненец
- Пишеща машина
- Курс: първи
Тъй- аз съм Сашо- от Варна....
Приет съм журналистика редовно -мечтата ми
Търся квартира усилено- тоест и съквартиранти
Езици- учил съм 5 години испански и английски- хора, от испанския малко езици са по- хубави,но не си правете илюзии ,че е лесен- с 90 часа няма да го научите,ако нямате основа
Спорт- футбол или плуване
Опит- почти никакъв- пиша в един сайт в нета футболни новинки , правихме 2 месеца онлайн радио,което не съществува вече и така
Симпатични колежки видях, че има като се записвах-нещо което ме радва
С някои от вас вече се познаваме, с други предстои
Има вече и хора с които не искам да се познавам, но съдбата ги докара в същата специалност за съжаление

Приет съм журналистика редовно -мечтата ми
Търся квартира усилено- тоест и съквартиранти
Езици- учил съм 5 години испански и английски- хора, от испанския малко езици са по- хубави,но не си правете илюзии ,че е лесен- с 90 часа няма да го научите,ако нямате основа
Спорт- футбол или плуване
Опит- почти никакъв- пиша в един сайт в нета футболни новинки , правихме 2 месеца онлайн радио,което не съществува вече и така
Симпатични колежки видях, че има като се записвах-нещо което ме радва
С някои от вас вече се познаваме, с други предстои
Има вече и хора с които не искам да се познавам, но съдбата ги докара в същата специалност за съжаление
Последно промяна от Варненец на 08 Авг 2009, 12:44, променено общо 1 път.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
- Курс: кандидат-студент
Ей сега ако някой се навие и снимка да сложи тука X.X 
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
- kori
- Постоянно присъствие
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
е, защо така? и как толкова бързо?Варненец написа:Има вече и хора с които не искам да се познавам, но съдбата ги докара в същата специалност за съжаление![]()
моята си е сложенаЕй сега ако някой се навие и снимка да сложи тука X.X
- Варненец
- Пишеща машина
Като се запознаеш с него - ще ме разбереш...Би трябвало поне да е така .....е, защо така? и как толкова бързо?
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
е тя и моята си е сложена--->>
имам предвит снимка различна от 140 на 140
имам предвит снимка различна от 140 на 140
-Kъде търсиш отговорите?
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
-
xristine
- В началото бе словото
Здравейте,казвам се Ина,от Пловдив съм и съм приета журналистика редовно-това ми беше желанието
подадох молба за общежитие,но търся и квартира.Относно езиците- 5 години съм учила немски и предпочитам да си го продължа,ако има група.За спорта още не съм решила-не съм от най-активните 
- Glamourousy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Здравейте!
Аз съм Радиана, ВО- задочно...
Смятам немски, английски - нещо такова...
За квартири/общежития, нещо ми е сложно с това задочно, надявам се да си намеря нещо приветливо.
Имала съм съвсем малко опит в журналистиката.. (в ТВ, радио и вестник)
С нетърпение чакам да започнем годината...
Аз съм Радиана, ВО- задочно...
Смятам немски, английски - нещо такова...
За квартири/общежития, нещо ми е сложно с това задочно, надявам се да си намеря нещо приветливо.
Имала съм съвсем малко опит в журналистиката.. (в ТВ, радио и вестник)
С нетърпение чакам да започнем годината...
- madlight
- В началото бе словото
- Специалност: светещ с фенерче
Здравейте и от мен. Аз съм Иван от Бургас.
Професионален идиот.
С някой от вас се запознах покрай нервите и подаването на документите (журне - редовно), пушихме заедно с други бъдещи ПР колеги, опознах част от Плевенсаката мафия и изобщо беше яко.
Подадох молба за общежитие, че квартирите ще дойдат повече на отрудената ми пре-студентска душа.
За езиците още не знам. Английски съм учил откакто се помня. Последните ми 5 години минаха в безпаметно учене на френски, италианския/испанския ще са ми лесни, ако започна тях, заради общото с френския. Но искам немски повече, защото нямам никаква идея от него.
Имам малко опит като стажант в Дарик, псведо-блогър и изобщо като спамър.
Това беше от мен. Повече - октомври.
Професионален идиот.
С някой от вас се запознах покрай нервите и подаването на документите (журне - редовно), пушихме заедно с други бъдещи ПР колеги, опознах част от Плевенсаката мафия и изобщо беше яко.
Подадох молба за общежитие, че квартирите ще дойдат повече на отрудената ми пре-студентска душа.
За езиците още не знам. Английски съм учил откакто се помня. Последните ми 5 години минаха в безпаметно учене на френски, италианския/испанския ще са ми лесни, ако започна тях, заради общото с френския. Но искам немски повече, защото нямам никаква идея от него.
Имам малко опит като стажант в Дарик, псведо-блогър и изобщо като спамър.
Това беше от мен. Повече - октомври.

In you I see dirty
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Програмата за задочно обучение доколкото разбрах я има офлайн на таблото, писах да ми я пратят и ще се опитам да ви я кача онлайн на другото "табло" (вижте линка в подписа, някой от вас иска ли да го стопанисва това култово място?).
Програмата за редовно обучение ще излезне няколко дни преди началото на учебната година и ако бяхте две години по-малки можех да ви я кажа наизуст, ама сега е поразместена
За задочниците: със сигурност не учите спорт и чужд език
Забравих, хората от студентски съвет подготвят нещо като пътеводител в джунглата, наречена университет, така че събирам всякави въпроси, на които ще искате отговор
Програмата за редовно обучение ще излезне няколко дни преди началото на учебната година и ако бяхте две години по-малки можех да ви я кажа наизуст, ама сега е поразместена
За задочниците: със сигурност не учите спорт и чужд език
Забравих, хората от студентски съвет подготвят нещо като пътеводител в джунглата, наречена университет, така че събирам всякави въпроси, на които ще искате отговор
- Варненец
- Пишеща машина
[quote="madlight"] италианския/испанския ще са ми лесни, ако започна тях, заради общото с френския. quote]
Много бъркаш- испанския няма почти нищо общо с френския- особенно граматката
Много бъркаш- испанския няма почти нищо общо с френския- особенно граматката
Аз съм Весела,от Исперих(не се учудвам,ако не ви говори нищо
),завършила съм езикова гимназия в Разград(по-може да ви говори нещо),приета съм книгоиздаване,но планът е да се боря със зъби и нокти за магистратура журналистика =)
Опитът ми е нищожен-няколко статии в местен вестник и закратко заеман пост на "дрънкач на глупости по училищното радио"
Иначе най-важното нещо в живота ми е дясната ми ръка =) - обичам да пиша,не се мисля за особено добра в това,просто ми е нещо като импулс и тепърва се надявам да имам възможности да трупам опит.
Бих искала да уча немски(въпреки че е отвратителен),понеже го дъвча от 8 годишна и все трябва да ми е от полза някога,а пък с английския с малко повече воля ще се справя и сама.Италианският ме изкушава,но не съм сигурна,че сега му е времето да почвам да уча нов език.
ПП Записах се още първия ден,но прередих няколко души,за да мога да си хвана автобуса.Много им благодаря за разбирането и обещавам при първа възможност да черпя по бира.
Ако някой се сеща за смахнато,заблудено,леко спечено момиче,с отчайващо-мокър вид,което пуснаха преди него в сряда преди обяд,да се обади! 
Опитът ми е нищожен-няколко статии в местен вестник и закратко заеман пост на "дрънкач на глупости по училищното радио"
Иначе най-важното нещо в живота ми е дясната ми ръка =) - обичам да пиша,не се мисля за особено добра в това,просто ми е нещо като импулс и тепърва се надявам да имам възможности да трупам опит.
Бих искала да уча немски(въпреки че е отвратителен),понеже го дъвча от 8 годишна и все трябва да ми е от полза някога,а пък с английския с малко повече воля ще се справя и сама.Италианският ме изкушава,но не съм сигурна,че сега му е времето да почвам да уча нов език.
ПП Записах се още първия ден,но прередих няколко души,за да мога да си хвана автобуса.Много им благодаря за разбирането и обещавам при първа възможност да черпя по бира.
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
-
zaeK MaturÁk
- В началото бе словото
И аз да се разпиша
Казвам се Галя(Галина,но не обичам много да ми казват по цяло име
) и съм от Айтос,ако не знаете къде е-на 30км от Бургас
Приета съм журналистика-радовно...в пълен шок бях като си видях ПИ,въобще не очаквах,но....късмет.Не съм ходила на курсовете.Относно езиците..ако се почват отначалбих писала испански ,италиански,френски,иначе немски или английски,за чешки просто нямам шансове да се събре група да продължа,но нищо...след две години може и славянската филология да ме огрее
Относно спортовете...в у-ще съм играла волейбол,ама толкова ми е омръзнало,така че не знам,спортът,който ми се иска вероятно го няма.Подадох документи за общежитие.За опит-абсолютно никакъв...да ме питат какво търся във ФЖМК