Български футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Re: Български футбол

Мнение от ivansev »

Колеги не му се връзвайте на Baggins. Усещам, че ще има нова песен в червената агитка за Дебрецен :D Между другото има един по-"болен" фИен на ЛеФскитУ из форуми и къде ли не. Може да сте срещали грозната му мутра някъде, именува се Pifcho :D
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ники написа:Това е перефразиран цитат от един рефрен на агитката.
Извинявай, Ники, но четейки това, което си написал тук, всичкото ми хубаво мнение за теб е на път да се срине. Що за ИЗВЕРГ и ИДИОТ трябва да си, за да си "тананикаш" подобно нещо? Същото се отнася и за Митака? Толкова ли ниско искате да паднете? Да говорите за човек, който е УМРЯЛ в катастрофа? Толкова ли не ви стига умът, че да измислите нещо друго? Толкова ли се радвате да пеете и да се ПОДИГРАВАТЕ за СМЪРТТА на един човек? Това е ГРОЗНО, ГАДНО, ГНУСНО И ПРОТИВНО! Ако ти си грозен, гаден, гнусен и противен и това не ти пречи а дори ти харесва и те кара да се чувстваш оригинален - добре, така да бъде, твоя воля... ако ли не, не разбирам какъв ви е случаят?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

Че е гадно да ровиш в кокалите на умрял човек, гадно е, но не по-малко гадно е да се опитваш да го изкараш такъв, какъвто не е бил, ползвайки смъртта му като извинение за всякакви простотии.
Още повече специално от вашите олигофрени какви неща съм чел за Младен Младенов... и това ви е малко. Сган.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Песента за разложения труп се появи в противовес на всичката пУмия (да разберат как се пише тази дума някои хора)която се изля върху нас миналия сезон с отнетия лиценз и т.н.

По твоята съща логика това
че ЛЕВСКИ име свято е помнете това ...

СМЪРТ ЗА МИЛКО БАЛЕВ СМЪРТ ЗА ЦСКА !!!
не е ли по-долно от това,което ние пеем?
Милко Балев е починал отдавна....трябва ли да се пее това за човек,бил той и гаден комунист???

А това...
еничари са вашите деца
Та...има един израз,който е много правилен в този случай...."Каквото посееш това и ще пожънеш."
На омразата се отвръща на омраза!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Fletcher Lind написа:Че е гадно да ровиш в кокалите на умрял човек, гадно е, но не по-малко гадно е да се опитваш да го изкараш такъв, какъвто не е бил, ползвайки смъртта му като извинение за всякакви простотии.
Още повече специално от вашите олигофрени какви неща съм чел за Младен Младенов... и това ви е малко. Сган.
А ти трябва да си още по-тъп, че да си "връщаш" по този начин... дори не съм запозната с Младен Младенов и аз лично не съм чула никакви изказвания за него(което не означава че някой глупак не е говорил, разбира се)... какъв се опитваме да изкараме Гунди? Един от най-светлите ни футболисти? О боже мой, това е толкова противно, прав си! И не смей да ме наричаш "сган", ясно ли ти е?

Митак, някъде да съм казала, че и тези скандирания са хубави? Аз не ги пея, нямам нищо общо с тях и не ги одобрявам. Сега си говорим аз и ти, не си говориш с някого, който подкрепя само едната страна, така че не ми излизай с тези "контрааргументи", защото в случая не вАжат.
Но да пееш едно нещо, само и само "да си го върнеш", дори когато не вярваш в него и когато не го одобряваш, е тъпо и глупаво.

И "помия" се пише с "о".
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
От дъжд на вятър

Не се чувствай специална - всички сте сган :)
А като влезеш в някакъв колектив се предполага да отговаряш за действията на цялото... а не "ама аз това не съм го пяла", "ама мене това не ме кефи"...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

На цялото? като че ли не знаеш, че агитките в България не са баш едно цяло?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
От дъжд на вятър

Зависи за кои агитки говорим.
Които не са - ще станат едно цяло, когато се развие някакво колективно чувство, че това, което правиш, представя всички пред света, и това, което всички правят, представя теб :)
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Изображение
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Когато стане дума за европейски мачове е друго. Аз ти говоря за мачовете от бг първенството.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
От дъжд на вятър

Кое по-различно видя в мачовете от първенството - освен, че идват по-малко хора, няма такъв заряд и че сте си само точните хора, знаете какво да пеете и си гледате кефа? 8)

Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Judy казах ти...."Каквото посееш това ще пожънеш."
При положение,че отвсякъде се лее пОмия (според теб...за мен е с У,но както и да е,няма да спорим за това) към ЦСКА,какво очакваш да е нашето отношение?
При появата на такива статии от журналисти...
http://www.donbalon.eu/news58110.html
http://www.donbalon.eu/match30132.html
А какво да кажем за глупостите,които се сипят от хора,като ТомиславА РусевА,Валентин Грънчаров,Стефан Стоянов,Борис Касабов и т.н и т.н в национален ефир???
Да припомням ли как тези "обективни" журналисти плюят по ЦСКА?
А после ние сме били лумпените,че скандираме Гунди е разложен труп и Гунди е шофьор,така ли?
Истината е,че тези скандирания се появиха скоро в нашата агитка,което означава,че ние отвръщаме,а не нападаме.
Така,че Judy за тези скандирания се сърди на сините си приятелки.... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

:lol: :lol: :lol:
Току-що се опита да ни обясниш, че отвръщате на "Левски ще мъсти за Аспарух" с "Гунди е еди-какъв си" :shock: :shock: :shock: :shock: . Лекар, братле !
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Не...въпросът е какво общо има историята с футбола?
Провокации и само провокации...кой ще мъсти за Хан Аспарух....Юсуф Рабех ли?Или Рашид Тиберканин?Или Дениран Ортега? Или Шакиб Бензукан? Или "българина" Лусио Вагнер? Или Зе Соареш? Или Жоазиньо?
Май само болни мозъчета,като теб могат да измислят това...айде към Витиня :flower:

P.S Или тези фенове? http://www.vbox7.com/play:5b696cec
КафЕво само за теб!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Доста мъка у теб, колега, доста. Да съм казал, че статията е ОК? Напротив, статията е пълно малоумие, но такива статии има и за вас в доволно количество. Въобще не ми беше това въпросът, но ти го избяга тънко. Както и да е. Не можете да погледнете по-надалеч от собствените си зурли и това е. :wink:
И какво ми пускаш нискокачевствени клипове, дело на болни червени детски мозъци?
http://www.wtv.bg/news/id_1279624148 - ето това обяснява всичко. Доста омраза в жалките ви сърчица.
Изображение
Заключено

Обратно към “Спорт”