Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
kalinka-komandos
- В началото бе словото
Re: Приети - Право
Mа аз по скоро платено обучение да го нахендря, отколкото да разчитам на смръдливите мадури
е може ама при платеното обучение нали знаеш задължително трябва здравно осигуряване
кой имаш предвид, БЛЪШBLUSH написа: Не,просто сметнах,че едно от моичетата се отнася несправедливо с Михаела и реших да й дам моята подкрепа
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
Kulovcho
Мале, какви драми само стават тук?!? Недейте така! Все пак не сме студенти в НАТФИЗ, а по право в СУ. 
Поздрав относно караницата (защото всеки мрази красивите и умните): http://vbox7.com/play:aade04f7
Поздрав относно караницата (защото всеки мрази красивите и умните): http://vbox7.com/play:aade04f7
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Айде стига караници наистина.Ако съм засегнала Master_of_Sin -извинявай.Не съм тук да се карам с никой
,но нека не приписваме на хората неща,които не са! Нека следващите мнения са си по темата! 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Въпрос:Като сме записани вече в ПИ ще се промени ли нещо,ще изпише ли примерно,че сме записани или изобщо нещо различно?При вас как е?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
ПИ на всички се обновава едновременно. На неприетите или потвърдилите след първи етап ще се рефрешне чак на 11-ти, така че нашата (на приетите) едва ли ще се промени дотогава.mihaela_a написа:Въпрос:Като сме записани вече в ПИ ще се промени ли нещо,ще изпише ли примерно,че сме записани или изобщо нещо различно?При вас как е?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Влизал съм в ПИ преди 2 години на моя позната и накрая и излезе текст ЗАПИСАН...Предполагам,че и при нас ще е така ,но на 11 
-
elano
- В началото бе словото
- Специалност: nqma
- Адрес в галерията на СУ: bbbc
хора помогнете ми да взема правилното решение.кандидатствах право су и юзу,в су обаче имам 2 по литература и не участвам в класирането за право.за сметка на това обаче ме приеха па с оценката от историята и миналия ден се записах в су.проблема е там че вчера ме приеха право в юзу и сега сам пред дилема дали да избера желания вуз,или пак желаната специалност.помогнете,че сам страшно объркан.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Решението си е изцяло твое. Ти съвсем правилно си разбрал, че трябва да избираш м/у ВУЗ и специалност. Каква специалност записа в СУ?elano написа:хора помогнете ми да взема правилното решение.кандидатствах право су и юзу,в су обаче имам 2 по литература и не участвам в класирането за право.за сметка на това обаче ме приеха па с оценката от историята и миналия ден се записах в су.проблема е там че вчера ме приеха право в юзу и сега сам пред дилема дали да избера желания вуз,или пак желаната специалност.помогнете,че сам страшно объркан.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
kalinka-komandos и KsGCo - вие сте недобре

For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
elano
- В началото бе словото
- Специалност: nqma
- Адрес в галерията на СУ: bbbc
publi4na administraciq
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Помисли какво ти се учи и не забравяй,че ако толкова държиш на правото в СУ можеш да се прехвърлиш втората година.. 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Но също така след като завършиш никой не те гледа къде си завършил, а дали съвестно си вършиш работата. Ако си упорит и трудолюбив ще успееш дори и в ПУЦ да си завършил. Но и ПА също не е лоша специалност. Замисли се сериозно, но не давай големи шансове на преместването. Отпускат се малки бройки и има твърде много желаещи.
Компютърни науки 1 курс