Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ScionOfStorm написа:моят съвет е друг, но учтиво, като брадясал джентълмен, ще си замълча..
Брадата явно ти е мъдрост щом така си решил .
В неговия случай и без брада, пак би могъл да даде добър съвет на Петя. Всъщност, 90% от хората във форума също биха могли, но не си и правят труда, защото е очевадно
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
ScionOfStorm написа:моят съвет е друг, но учтиво, като брадясал джентълмен, ще си замълча..
Брадата явно ти е мъдрост щом така си решил .
В неговия случай и без брада, пак би могъл да даде добър съвет на Петя. Всъщност, 90% от хората във форума също биха могли, но не си и правят труда, защото е очевадно
Не мисля,че съм песимист ,но остават още 10% ,което всъшност е доста,но също бих добавил,че всеки може да даде добър съвет,но някои са решили да се правят на интересни и само се регистрират да провалят форума,което е гадно.
склт написа:
Не мисля,че съм песимист ,но остават още 10% ,което всъшност е доста,но също бих добавил,че всеки може да даде добър съвет,но някои са решили да се правят на интересни и само се регистрират да провалят форума,което е гадно.
Т.е кой според теб се е регистрирал, за да проваля форума?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
склт написа:
Т.е кой според теб се е регистрирал, за да проваля форума?
Предпочитам да не изброявам,но има хора,които точно заради това са се регистрирали ,мияля даже ,4е нямат и представа от форума,но са малко тези хора .Бих ти препоръчал да поогледаш някои теми и да видиш,че има такива хора,които убиждат и се присмиват на хора,които искат да разберат нещо дори и да е елементарно.
склт написа:
Предпочитам да не изброявам,но има хора,които точно заради това са се регистрирали ,мияля даже ,4е нямат и представа от форума,но са малко тези хора .Бих ти препоръчал да поогледаш някои теми и да видиш,че има такива хора,които убиждат и се присмиват на хора,които искат да разберат нещо дори и да е елементарно.
Колеги, за съжаление винаги във форумите ,а и в живота е така, ще има такива хора,след като им се направят няколко забележки,и те не възприемат,най добрият избор е да не им се обръща внимание,иначе нещата отиват в празнословие и караници.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
склт написа:
Колеги, за съжаление винаги във форумите ,а и в живота е така, ще има такива хора,след като им се направят няколко забележки,и те не възприемат,най добрият избор е да не им се обръща внимание,иначе нещата отиват в празнословие и караници.
Ето ,че си доидохме на думата и довърши моят започнат текс ,за което ти благодаря .Съгласен съм също и че трябва да ги игнорираме ,защотото нещата могат да се задълбочат .