Какво следва оттук натам? В смисъл казаха ми, че семестъра ми започва на 7 септември (аз съм за задочно). Какво трябва да значи това? От тогава ли ми започват очните или нещо друго? С какво трябва да се подготвя преди 7-ми? Откъде мога да разбера къде да отида на 7-ми и какво трябва да нося? Колко време продължават горе-долу занятията- 1,2,3,4 седмици? Мога ли да ползвам общежитията докато съм на очни или трябва да си търся квартира?... Офф, айде да спра до тук, пък после ще задам и другите
А след записването?
Модератори: Methuselah, thegirl
- динора
- В началото бе словото
- Специалност: Matematika i informatika
- Курс: първи
А след записването?
Днес се записах във ФМИ, специалност Математика и информатика. Дотук добре, справих се някак си. Обаче следват мноооого въпроси
.... Ако някой ми отговори, ще му бъда много благодарна. въпросите ми са:
Какво следва оттук натам? В смисъл казаха ми, че семестъра ми започва на 7 септември (аз съм за задочно). Какво трябва да значи това? От тогава ли ми започват очните или нещо друго? С какво трябва да се подготвя преди 7-ми? Откъде мога да разбера къде да отида на 7-ми и какво трябва да нося? Колко време продължават горе-долу занятията- 1,2,3,4 седмици? Мога ли да ползвам общежитията докато съм на очни или трябва да си търся квартира?... Офф, айде да спра до тук, пък после ще задам и другите
-
prety woman
- В началото бе словото
- Специалност: география
Re: А след записването?
Az su6to sum zado4no i v4era se zapisah.Kazaha mi 4e po4vam na 7-mi septemvri(kakto i ti) i o4nite sa 1 mesec,do 7-mi oktomvri.
- динора
- В началото бе словото
А нещо друго не ти ли казаха? Ти каква специалност си?prety woman написа:Az su6to sum zado4no i v4era se zapisah.Kazaha mi 4e po4vam na 7-mi septemvri(kakto i ti) i o4nite sa 1 mesec,do 7-mi oktomvri.
-
prety woman
- В началото бе словото
География. Само това ми казаха
- динора
- В началото бе словото
Вчера в сайта видях, че са пуснали някаква програма която е за целия септември. Говорих си с една приятелка, която ще се дипломира тази година и тя ми каза, че тази програма не е окончателна и ще я съкратят за около 2-3 седмици. Ако искаш провери дали не е излязло нещо и за теб prety woman
-
elfinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И в тази програма пише, че трябва да сме там на първи септември...динора написа:Вчера в сайта видях, че са пуснали някаква програма която е за целия септември. Говорих си с една приятелка, която ще се дипломира тази година и тя ми каза, че тази програма не е окончателна и ще я съкратят за около 2-3 седмици. Ако искаш провери дали не е излязло нещо и за теб prety woman
Последно промяна от elfinka на 08 Авг 2009, 19:05, променено общо 1 път.
Не искам да пускам ръката ти...
-
prety woman
- В началото бе словото
Аз нищо не намерих в сайта за тази програма, къде го пише? дай линк 
-
prety woman
- В началото бе словото
"elfinka" a ti s kakvo si v sofiiskiq?
-
elfinka
- В началото бе словото
prety woman написа:"elfinka" a ti s kakvo si v sofiiskiq?
Математика и информатика. Програмата е в сайта на ФМИ -> Обучение -> Задочници, но това е само за нашата с динора специалност.
- McLovin
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Адрес в галерията на СУ: index.php?cat=10949
за всички, които учат във ФМИ - всичко е на сайта, ако не е, то просто не сте го намерили. ако ви изникнат някви въпроси - пишете на e-mail-ите за контакт
-
elfinka
- В началото бе словото
Благодаря;)McLovin написа:за всички, които учат във ФМИ - всичко е на сайта, ако не е, то просто не сте го намерили. ако ви изникнат някви въпроси - пишете на e-mail-ите за контакт
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- динора
- В началото бе словото
elfinka ти като моята специалност ли си? И ти ли си задочно? Квартира ли ще си търсиш? Аз сега смятам да се поровя малко за обяви, защото ако наистина сме от 1, не остава много време...
Най-голямата ми надежда е да ни съкратят програмата, иначе ако е 1 месец, ще трябва да напусна работа (а поне засега не искам, а пък няма кой да ме пусне отпуска толкова време....)
Та да се върна на въпроса за квартирата- ако някой иска да ми стане съквартирант- Добре дошъл (е стига да намеря някоя по-свястна квартирка).
А някой от вас да е пробвал с общежитията?
Най-голямата ми надежда е да ни съкратят програмата, иначе ако е 1 месец, ще трябва да напусна работа (а поне засега не искам, а пък няма кой да ме пусне отпуска толкова време....)
Та да се върна на въпроса за квартирата- ако някой иска да ми стане съквартирант- Добре дошъл (е стига да намеря някоя по-свястна квартирка).
А някой от вас да е пробвал с общежитията?
- динора
- В началото бе словото
elfinka, ако искаш прати ми на лични номера ти или някакви други координати, все пак като сме една специалност да се намерим по-лесно. Аз сега ти пращам моите.
А и все пак да не забравя пак- ЧЕСТИТО ПРИЕМАНЕ НА ВСИЧКИ НИ!!!! ПОЖЕЛАВАМ НИ ВЗЕТИ ИЗПИТИ ОТ РАЗ И МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ!!!

А и все пак да не забравя пак- ЧЕСТИТО ПРИЕМАНЕ НА ВСИЧКИ НИ!!!! ПОЖЕЛАВАМ НИ ВЗЕТИ ИЗПИТИ ОТ РАЗ И МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ!!!
-
gluharcheto
- В началото бе словото
- Специалност: информационни системи
- Курс: трети
информационни системи,1-ви курс.А сега какво?
Някой да знае кога излиза класирането за общежитие в СУ?А кога започва учебната година?
Някой да знае кога излиза класирането за общежитие в СУ?А кога започва учебната година?