Относно общежитията

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Относно общежитията

Мнение от JackInTheBox »

Carmilla написа:Добре, аз също подавах документи за общежитие 'по право' за многодетно семейство (имам брат и сестра по-малки от мен).
Та, документите, които трябваше да представя, ги представих - моя акт за раждане и техните, и служебни бележки от учебните заведения. Притеснението ми обаче се появи след като подадох документите вчера и то защото 'любезната' служителка във ФЖМК се опитваше да ме убеди, че не трябва да има надпис "Вярно с оригинала" и личен подпис ( както впрочем пише в нормативните документи).
Въпросът ми е - Знаете ли дали това, че нито един от документите не е лично заверен, може да се окаже голям проблем?
Споко. Личен подпис и вярно с оригинала трябва да има само върху твоя акт за раждане. Принципно. Другите документи не трябва да са заверени лично. А това, че твоя акт в крайна сметка няма подпис не вярвам да е голям проблем.
стрийм
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Силно се надявам да си прав!
И благодаря за бързия отговор.. :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
edmon
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от edmon »

Искам да попитам за това дали в една стая се настаняват колеги само от една специалност или от различни и как вървят наемите!
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

edmon написа:Искам да попитам за това дали в една стая се настаняват колеги само от една специалност или от различни и как вървят наемите!
Доколото знам, може и от различни специалности и факултети, а колкото до наемите-различно спрямо това,кой блок си, но съм чувал нещо от рода 47 лева.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Gormoth »

Май дори и с някой магистър могат да те намърдат.
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

слагат ги, както си искат, но пък това подпомага социализирането на хората от различни специалности :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
stelchetyy
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с английски език

Мнение от stelchetyy »

Доколкото знам наистина е разбъркано настаняването, но като цяло има съсредоточаване на студентите от даден факултет в дадени блокове. Например знам, че доста от студентите в Стопански факултет отиват в 17 блок.
Аватар
george.merlin
Драскач
Специалност: книгоиздаване
Курс: трети

Мнение от george.merlin »

morfei написа: Доколото знам, може и от различни специалности и факултети, а колкото до наемите-различно спрямо това,кой блок си, но съм чувал нещо от рода 47 лева.
има обявени наемите на стаите: http://uni-campus.net/docs/naemi-01-07-2007.doc
zaeK MaturÁk
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от zaeK MaturÁk »

JackInTheBox написа:
Carmilla написа:Добре, аз също подавах документи за общежитие 'по право' за многодетно семейство (имам брат и сестра по-малки от мен).
Та, документите, които трябваше да представя, ги представих - моя акт за раждане и техните, и служебни бележки от учебните заведения. Притеснението ми обаче се появи след като подадох документите вчера и то защото 'любезната' служителка във ФЖМК се опитваше да ме убеди, че не трябва да има надпис "Вярно с оригинала" и личен подпис ( както впрочем пише в нормативните документи).
Въпросът ми е - Знаете ли дали това, че нито един от документите не е лично заверен, може да се окаже голям проблем?
Споко. Личен подпис и вярно с оригинала трябва да има само върху твоя акт за раждане. Принципно. Другите документи не трябва да са заверени лично. А това, че твоя акт в крайна сметка няма подпис не вярвам да е голям проблем.
И аз кандидатстват за общежитие по право и на моите докумнти-актове за раждане също няма подписи,просто ги погледнаха и защипаха с молбата :?
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от Leila_Valera »

Аз се записах в ГГФ и там милата лелка ме попита дали имам копие и аз й дадох. Но май и без него можех да мина. А на една приятелка във ФКНФ не са й искали, тя дори после се върна да го остави, но пак не са й го взели :) Само ми стана странно като ми казаха, че от хоризонталната линия надолу те си попълвали бланката и нищо не съм отбелязвала там, но пък на-долу имаше графа пушач/непушач, а за мен е от значение :roll:
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
Аватар
yav
От дъжд на вятър
Специалност: Европеистика немски език

Мнение от yav »

Току-що разглеждах примерните документи, качени в интернет, и ми изникна един въпрос. В примерната молба за общежитие не е попълнено нищо от това, което съм оградил в червено, но аз го оградих. Мисля, че така е правилно... вие как направихте?
Изображение
Искам да попитам кога излиза класацията за общежитията? Знам, че е септември, но горе-долу кога?
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

На 15 пише в сайта на СБО. :wink:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”