И така, колеги, решихте ли какъв език ще запишете?
Приети Социология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Steinn
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: четвърти
Re: Приети Социология
Green-Space^^ имаш ЛС.
Когато казах на жената във ФФ, че не съм попълнил език, тя отвърна, че в началото на годината сме можели да си изберем, а даже и да променим езика, който сме посочили в именника. 
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
Аз записах френски. Учих досега в английска гимназия и не виждам смисъл да продължавам с английския.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Защо френски, по дяволите 
Много го обичам. Даже като кандидатствах след 7клас, исках да пиша на първо място Френската, ама мама се наложи и затова Английската записах. Учих френски като втори език и ходех на курсове във френския културен- не знам, просто ме привлича този език
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Steinn
- В началото бе словото
Аз също учих Френски в гимназията (не по свое желание
), но мисля да си продължа с Английския.
Иначе имало и опция Немски, но не знам доколко е разумно да го почвам почти отначало. 
Аз съм чувала, че попринцип езиците не ги почват от нулево ниво. Също така чух, че ако кажа на преподавателя, че съм учила в английската/немската/френската и запиша съответния език, щял да ме освободи от лекции. Това разбира се не знам колко е вярно.
Роналд Рейгън
-
lol
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравейте, колеги
Аз записах немски, защото съм го учила като втори език и му се целя отдавна, но се надявам да се почва отначало или поне от доста ниско ниво, че иначе ще имам проблеми. Аз бях чела, че езиците и спорта са факултативни, но вчера като се записвах случайно попаднах в спортния отдел и там пишеше, че спорта е задължителен за всички факултети и оценката влиза в баловете за стипендия, общежитие и т.н., та предполагам така е и за езика. Следователно вече не знам дали да не си сменя немския с английски и да се радвам на слънцето.
Аз записах немски, защото съм го учила като втори език и му се целя отдавна, но се надявам да се почва отначало или поне от доста ниско ниво, че иначе ще имам проблеми. Аз бях чела, че езиците и спорта са факултативни, но вчера като се записвах случайно попаднах в спортния отдел и там пишеше, че спорта е задължителен за всички факултети и оценката влиза в баловете за стипендия, общежитие и т.н., та предполагам така е и за езика. Следователно вече не знам дали да не си сменя немския с английски и да се радвам на слънцето.
Не го сменяй. Щом ти е мерак да го учиш, остани си с него. Така хем ще ти е приятно, хем ще е по- полезно за теб.
Роналд Рейгън
-
lol
- В началото бе словото
Ами ще видим, има време до 1 октомври.
Иначе забелязахте ли, че май сме в пъти повече "женско" ;d
Иначе забелязахте ли, че май сме в пъти повече "женско" ;d
- Steinn
- В началото бе словото
lol права си. Вие сте 2-пъти повече от нас.
Иначе общо се приемат 60 човека (20м./40ж.)
Колкото до спорта, не съм убеден дали е задължителен. Някой от по-горните курсове да се изкаже. Бях гледал една програма, за 2007/2008г., в която спорт нямаше, но може да са променили нещо.
Колкото до спорта, не съм убеден дали е задължителен. Някой от по-горните курсове да се изкаже. Бях гледал една програма, за 2007/2008г., в която спорт нямаше, но може да са променили нещо.
-
lol
- В началото бе словото
Найс. Аз идвам от женски клас ( от 28 човека - 5 момчета) и явно high school never ends. Това знам, че изобщо не е с кой знае каква важност, но в изцяло женски колектив направо изперквам. Май вече се радвам, че ще учим на 4ти километърSteinn написа:lol права си. Вие сте 2-пъти повече от нас.Иначе общо се приемат 60 човека (20м./40ж.)
![]()
- be_naughty
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Аз се записах онзи ден след близо 5 - часово чакане
,но поне се запознах с няколко много готини бъдещи колеги
Колкото до езика,записах френски,защото ми писна да уча все английски,искам още един чужд език... та се надявам да има вътрешно разделение на групите на начинаещи и напреднали,защото иначе както не знам нито една дума на френски , ще трябва пак да се занимавам с английски

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
е хора, какво очаквате, в тея специалности отношението момичета: момчета почти винаги е 2:1. иначе спортът във ФФ е задължителен първите две години, доколкото ми е известно за всички специалности. но той се записва в началото на годината. иначе, нищо чудно в началото на годината да ви се наложи пак да упоменете какъв език искате да учите, независимо дали сега сте писали нещо или не 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Steinn
- В началото бе словото
bubbly_water написа:иначе спортът във ФФ е задължителен първите две години, доколкото ми е известно за всички специалности.
А това, че е задължителен, означава, че ще имаме и изпит по спорт, така ли?
Иначе, щом е така за езика, ще го мисля когато започнем.
Да попитам, понеже и в Културологията сте толкова на брой, колкото в Социологията - на колко групи ще ни разделят, и ще имаме ли и общи лекции?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
ние сме на 2 и всичките ни лекции са общи, само упражненията ни са разделени. тая година ходих на едни лекции пеи социолозите и си бяха всичките заедно, доколкото си спомням. при нас поне това с групите е доста условно, по-голяма роля играят избираемите предмети, защото там всеки решава сам за себе си какво да запише и обикновено групите са по-малки
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.