УНСС или Стопанския факлутет

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: УНСС или Стопанския факлутет

Мнение от bubbly_water »

Знам само едно нещо, по което мога да сравня СтФ с УНСС и то е, че Стопански мениджмънт в Стф е така да се каже елитна специалност, докато в УНСС - не е. т.е. ако колебанието е по въпроса с тази специалност, може би СУ е по-добрият избор. А за другите специалности, предполагам, че в УНСС можеш да получип по-добра подготовка. Все пак СтФ не предлага много богат избор...т.е. тясна специализация... поне аз така си мисля
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
cannavaro
В началото бе словото

Мнение от cannavaro »

Днес се записах стопанско с английски и ми направи приятно впечатление, че от 24 приети момчета се бяха записали поне 18-19 (плановият прием е 20). Доста е вероятно да няма второ класиране или да има само за 2-3 човека. Явно хората приети в Стопански факултет много добре са проучили опциите си, знаят какво искат и къде могат да получат най-добрата подготовка в България по желаната специалност :D
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски
Курс: първи

Мнение от Jorkataa »

Господи, ама и вие си нямате друга работа пък сте тръгнали с глупости да се занимавате. Като ви харесва повече Стоп Фак - учете там, ако ви харесва УНСС ходете там. Кви сте тръгнали на анализатори от световна класа да ми се правите и да се карате е така без кой знае каква причина, само и само да сте контра на другия. А тоя фак пича според мен точно той това най-много го прави.

Само едно ще кажа - в стопанския поне ако отидат да интервюират някой случаен студент, или хайде, поне 10тина, надали и един ще се намери да каже, че познава преподаватели, които си продават изпитите, или дори посредници.

ПП. И все пак ако някой познава такива нека ми пише на ЛС :lol:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
LadyPlaneCrash
В началото бе словото
Специалност: журналистика!!!!!!
Курс: кандидат-студент

Мнение от LadyPlaneCrash »

Хора извинете,че се намесвам.
Колкото и да не ми харесва идеята за корупция в УНСС-нека бъдем честни-това си е университет с наистина добра подготовка в областта на икономиката.Аз завърших Националната Търговска Гимназия.Около 70% от хората завършили това училище сега са в УНСС и са много доволни.Подготовката там е много добра(въпреки всички останали минуси) и с оглед на това-повечето хора които познавам и учат там веднага след 1вата година са на стажове на много хубави места с добра заплата.
Добре,все едно някой да попита "Къде да уча право в УНСС или в СУ?"(мисля че всички знаем отговора)
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”