Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ShadowsInBlue написа:Е ти пък чак сега ли се сети, то тия работи по новините ги дават от много време И в Студентски град както навсякъде другаде. Това може да се случи във всяка дискотека, особено в София.. ама и в другите градове де.. Абе както викаше учителя ми по литература: Сбъркано племе сме и туй то!
Аз си знам,че се случват такива неща,то си е нормално...Ама чак такива брутализми не.. В най-лошия случай няма да мръдна от общежитието
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде при планината
Ще претръпнеш 100%, след 2 седмици сигурно няма да може да те удържи човек от нощен живот и разврат по улиците на Студентски град Да взема да се изнеса от наште и да си заживея в Ст.град като порядъчен студент
Разврат не вярвам
Scorpion написа:
mihaela_a написа: В най-лошия случай няма да мръдна от общежитието
Ем то понякога общежитието само си мърда - при земетръс например
На 1 в Ректората след тази церемония,на която са всички(ако не бъркам) има ли отделна за факултета и за специалността?Като запознат я ме просветли
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
mihaela_a написа:
На 1 в Ректората след тази церемония,на която са всички(ако не бъркам) има ли отделна за факултета и за специалността?Като запознат я ме просветли
Не вчера бях в СУ Стига ме стресира така А тия гадинки така ще ги пръскам с Raid,ако ги има А за петимата,не само момчета ти пък..имах предвид,да сме по голяма компания хората,да е по-безопасно
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Искам да си водя нормален студентски живот,не това,което виждам Ама ако е толкова лошо се изнасям,аз говоря преди да съм видяла
не знам кво толкова наплашихте момичето. Пък и кой напада момиче да го убива. Ако го нападне ще иска да прави любов, а не война Еми Михаелке ще се маскираш на някоя мн стара бабичка хазяйка и няма пролеми
bggashnik написа:не знам кво толкова наплашихте момичето. Пък и кой напада момиче да го убива. Ако го нападне ще иска да прави любов, а не война Еми Михаелке ще се маскираш на някоя мн стара бабичка хазяйка и няма пролеми
Ти пък как я успокои
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.