Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Kai написа:Хаха. Спокойно, сам ще видиш... И още по-лошо - сменили са ви плана и имате някои нови предмети, за които няма да имате инфо от горните курсове... Welcome to FMI!
УжасТ - и сега какво ще правят, като няма да имат готови разработени въпроси от батковците и какичките.
Ние как сме изкарали цели 4 години не знам
Много ясно как - вие сте изроди.
Хахахахаха, ти ако мислиш, че вие все още не сте станали...
Victoria написа:Иначе дисциплините не са особено нови, предвид това, че вече се учат в КН.
На мен ми е най интересна тази новата "Изследване на операциите", която са сложили и на Инф и на КН. За какво става въпрос?
Харесва ми, че КН имат програмиране със С, време беше. WWW им е сложено накрая, ОКГ можеха също да го бутнат по-назад... Абе мн е добре програмата.
Инф могат само да се радват, че ДМ им е вече разбита като на КН
"Изследвание на операциите" не е нова дисциплина за Информатика. Просто досега се учеше в трети курс, първи семестър. Ето и инфо за ИО http://www.fmi.uni-sofia.bg/fmi/or/or.htm
Последно промяна от ivka на 06 Авг 2009, 10:55, променено общо 1 път.
"Изследвание на операциите" не е нова дисциплина за Информатика. Просто досега се учеше в трети курс, първи семестър.[/quote]
Моя грешка, някак съм я изпуснала.
Е тогава КН могат само да се радват, че са им я сложили и на тях
Записах се относително бързо, при положение, че хванах обедната почивка... За час- два става без проблем. Можеше и по бързо да стане, ако двете момичета, които стояха пред мен, докато попълвах документите, не се целуваха . Евала на бъдещите колежки... да живей
Днес подавах документи във фми и в именника ми казаха да не пиша нищо на какъв език искам да уча. Въпросът ми е учи ли се език въобще, по желание ли е и колко такива могат да се записват (ако може)? (чух, че в други факултети може и по два)
Ще може ли старите кучета от КН да споделят малко опит Наточил съм се да запиша поне 20тина изборни първата година - е ли е разумно да запиша няколко още 1вия семестър? А иначе ако имате някакви съвети към нас, , са повече от добре дошли.
NoThanks написа:Ще може ли старите кучета от КН да споделят малко опит Наточил съм се да запиша поне 20тина изборни първата година - е ли е разумно да запиша няколко още 1вия семестър? А иначе ако имате някакви съвети към нас, , са повече от добре дошли.
Ти сериозен ли си?
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
NoThanks написа:Ще може ли старите кучета от КН да споделят малко опит Наточил съм се да запиша поне 20тина изборни първата година - е ли е разумно да запиша няколко още 1вия семестър? А иначе ако имате някакви съвети към нас, , са повече от добре дошли.
Ти сериозен ли си?
Тоест? Възможно е двуяко тълкуване Но като се замисля при всеки случай отговорът е да
NoThanks написа:
Тоест? Възможно е двуяко тълкуване Но като се замисля при всеки случай отговорът е да
Аха...ами недей
1-вата година гледай да си вземеш задължителните, после мисли за изборни.Тази година пак ви направиха ДИС-а и Алгебрата в един семестър и няма да е леко.За разлика от училище, дори и да разбираш материала има доста теория и без учене не става.Така че малко се поуспокой с тия n на брой изборни Виж как ще мине 1-ви семестър и тогава си прецени.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Хмм, ще го мисля Имам чувството, че ако не запиша нищо ще има да си клатя краката тоя 1-ви семестър, а ми се ще да съм максимално ангажиран( ),но пък и не може да се рискува. Иначе практика ли е да се записват изборни от 1ви семестър първокурсници? Смисъл, ясно, че едва ли е практика, но все пак се намират и такива животни предполагам?
Аз доколкото знам, не е особено приятно 1-ви курс да пишеш 3904832948234 изборни... но пък знам ли може и да е за добро. Стига да можеш да се справиш с всичко Ако е така и ти е кеф - ДАВАЙ НЕ БОЙ СЕ !
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"