Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

dkny написа:Ха с ugly_girl явно ще се засечем в Слънчев бряг. :))) Моя бал е на 24 май , а след това на 26,27,28,29 сме в Сл.бряг. :D
ми то това беше и идеята, да се намерите, вие няма да се сетите иначе :wink: . добре, че кака ви мисли за вас 8)
явор написа:Абе Вие защо имате 2 вечери??? Ние имаме само 1 :?
в Сф масово са по една вечер, ние такива неща не си правим, освен ако не се организира ходене до Боровец или някоя съседна държава... ама тва рядко и мн скъпо :roll: ...

everyday_ написа:ехе вие сте се уредили много добре :D поздравления...на нас не ни позволява директорът да излизаме извън града за самия бал, който е на 22 май...:D
еха, и аз ще празнувам значи с вас 8) . ама от разстояние :wink: ...и не бал, а birthday 8) 8) 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

everyday_ този израз го има не само във Видинско :D Тука по Силистренско отдавна си го използваме.

А Силистра цялата сме на Слънчев бряг на 26 27 28 там някъде,тка че,колеги,дупе да ни е яко,голяма битка ще падне :P :occasion5:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

наздраве!!! :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Ами то като гледам всички се изнасят на Слънчев бряг :) . Всъщност и ние ще сме там за 3 дни, но датите точно незнам. Знам само че на моренце си е друго пък и очаквам весело изкарване, какво повече да искаш :) . А относно роклята моята ще си я взимам ушита най-сетне след пролетната ваканция - дано всичко да е наред, но от последната проба останах доволна,почти завършена беше така че едва ли ще има изненади
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Ние ще сме в Слънчев бряг на 24,само че Соня трябва да се включи да каже в кой хотел ще сме,че аз забравих :oops: .Знам,че е точно в центъра.
А за роклята-купих си вчера и сега съм много доволна :D .По едно време имах намерение да не го правя,защото имам от миналата година(бях на бала на приятеля ми),но не издържах на изкушението :oops: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

nightwish написа:А за роклята-купих си вчера и сега съм много доволна :D .По едно време имах намерение да не го правя,защото имам от миналата година(бях на бала на приятеля ми),но не издържах на изкушението :oops: .
ее то не върви...и аз бях дама преди 2 години пак на приятеля мии въпреки че страшно много си обичам онази рокля си взех друга..все пак това си е твоя бал, не нечий друг
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Да,така е.Не е истина колко много ми харесва новата :love5: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

everyday, извинявай! Помислих, че си от София :oops:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

в едно или друго отношение за мое съжаление не съм :(
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

ugly_girl написа:Аз съм от математическа гимназия.На нас не са ни правили никакви проблеми за излизане от града.То си имаме традиция-първа вечер в Интера,после някъде по морето.Беше трудно да се организираме защото класът имаше различни мнения,но определено накрая вички май останахме доволни.Хубавото е че ще сме целия клас без 2ма и ще си изкараме яко...
Относно засичането на Слънчев бряг-току виж даже се разминем по коридорите ама едва ли ще се познаем де.А в кой хотел сте там??

Имаше питане и за роклите-да,най-накрая спокойно мога да кажа че имам рокля,която виси на закачалка в спалнята :lol: Доволна съм определено.Беше първата рокля,която пробвах,после обиколих мн магазини +София но накрая взех нея...Така че това ще е :lol:
Посейдон .... зад Виктория Палас се намира точно. :) А вие ?!? :)
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Уххх и тоя пусти бал начи..да мине и той,че сума ти разправии...Първо щяхме да сме в Принцес,но решихме сами да си намерим хотел,изпокарахме се с директорката и тя засега УЖ няма да идва на бала ни...простотии :angryfire: Иначе сме в Хилтън на 24 Май,след това на дискотека, за която също се водят разгорещени спорове :protest: После на 29,30 и 31 заминаваме за Велико Търново-втора бална вечер. Аааа нямам си и идея каква е програмата..може да отидем и до някой курорт. Никва представа.
Изображение
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

Май повечето сме в Слънчев Бряг ;) Приятно изкарване и :occasion5:
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ra4e^f написа:Уххх и тоя пусти бал начи..да мине и той,че сума ти разправии...Първо щяхме да сме в Принцес,но решихме сами да си намерим хотел,изпокарахме се с директорката и тя засега УЖ няма да идва на бала ни...простотии :angryfire: Иначе сме в Хилтън на 24 Май,след това на дискотека, за която също се водят разгорещени спорове :protest: После на 29,30 и 31 заминаваме за Велико Търново-втора бална вечер. Аааа нямам си и идея каква е програмата..може да отидем и до някой курорт. Никва представа.

ооо, и при нас имаше доста мизерии, сега като се замисля. защото имахме доста предложения, но на даскалите им се ходеше да погъзареят в Шератон, та минахме по една от най-скъпите оферти. беше готино, де, Шератон си е Шератон :wink: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

На Слънчев браг хотелът май е Колизеум,но не съм много сигурна...Там какво ще става изобщо нямам представа-тъмна Индия..Дано се получи добре де..И това е и за целия бал,защото все пак не е просто купон с рокли и костюми,предполага се че отпразнуваме края на един доста значим период.Така че само от нас зависи как ще си го направим.
Весело изкарване на всички :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”