предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ra4e^f написа: Да си призная, не съм мн мн наясно с политиката в момента. Напоследък въобще не съм 'в час'. Имам чувството, че в момента знам повече за нещата от преди 1000 год,отколкото за шегашната обстановка... :binky:
абсолютно...и аз съм така, може би защото не се интересувам вещо, но може и причината да е защото всичко е крайно много заплетено и по един тъп начин сложно, а може и да бъркам...не съм много компетентна :oops:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

everyday_ написа:
ra4e^f написа: Да си призная, не съм мн мн наясно с политиката в момента. Напоследък въобще не съм 'в час'. Имам чувството, че в момента знам повече за нещата от преди 1000 год,отколкото за шегашната обстановка... :binky:
абсолютно...и аз съм така, може би защото не се интересувам вещо, но може и причината да е защото всичко е крайно много заплетено и по един тъп начин сложно, а може и да бъркам...не съм много компетентна :oops:

нито е сложно, нито заплетено, просто е абсолютно абсурдно, никакъв смисъл, логика и морал няма в политиката...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

това ми беше мисълта :roll: порадфи това, че няма логика и смисъл е някакво объркано по един много типичен за българите тъп начин
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

POWER написа:Има хора, които ги интересуват какво са писали потребителите, чийто интереси в този момент са свързани с изпита, а то човек не може да намери две мнения заради вашите писаници.
ами по някаква мааалка случайност аз също съм от тези хора...и тези, които ги интересува какво са писали другите потребители ще рагледат постовете над последните няколко...а ти ако не можеш да намериш конкретно мнение или това което те интересува си е напълно твой проблем...като не ти е ясно питай, като ти е ясно...ок.
не виждам какво толкова е станало като се изписа малко оффтопик... :roll:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

POWER написа:ще е добре да се съобразяваме, все пак е в наш интерес.
ми съобразяваме се :wink: само дето по темата не остана много какво да се говори...поне докато не мине изпита
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

POWER написа:Както виждаш има хора, като мен, за които темата не е изчерпана,
някакви питания ли имаш? :D
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

POWER написа:
everyday_ написа:
POWER написа:Както виждаш има хора, като мен, за които темата не е изчерпана,
някакви питания ли имаш? :D
Зададох ги в другата тема... :wink:
ми като си ги задал, не виждам какъв е проблема... по темата никой не разисква вече, казаха се основните неща и ние си се заприказвахме за други си работи, не можем все едно и също да повтаряме...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Каквото сме си казали е свързано с историята. А щом е така не виждам проблем,поне аз. То ще стане прекалено тъпо,ако тъпчем на едно и също място и казваме едно и също нещо, само че с различни думи... :roll: Малко 'отклонение' не е излишно, пък знае ли човек..може да се възбудят нови теми за дискусия :)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ra4e^f написа:Малко 'отклонение' не е излишно, пък знае ли човек..може да се възбудят нови теми за дискусия :)
това и аз имах впредвид, но явно съм останала не разбрана :roll:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Спокойно, разбрахме те :D , няма нужда да се казват казани неща, а и нещо ново не е за изпускане... 8)
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
poison_b
В началото бе словото

Мнение от poison_b »

[b]Хей, темата за предварителния изпит нещо изостава и това е гадно. Колкото и изтъркана да е тя за някои, ние не говорим за този или следващите изпити заради самите тях, аз лично открих темата повече за собствено успокоение..най-малкото знам, че не съм единствената, която се притеснява за детайли или нещо друго. По време на ваканцията бах в София и чух толкова много неща за изпитите попринцип, че се чудя какво им става на тези университети. Ето ви един пример: бах дала една от най-добрите си теми за проверка от авторитетен учител. Когато си я получих цялата беше очервена, одраскана и то с какви забележки...например: за груба грешка се смята великата глупост да си написал "век", а не само буквата "в.". Или противоречиви забележки като "вписването на извори не е удачно", а две страници по-нататък "Къде е извора?". Е, честито...все едно ми казаха "не знаеш историята, защото пишеш "век"..а и защото "не си идвала на уроци при мен". Има и друго, за което бях чувала, че същесвува, но не ми го бяха доказали. Слуховете, че има ключови изречения, които са показателни за това, при кой си ходил на уроци. А някой "по-глупави" като мен си се блъскат да учат. :evil:[/b]
Ако не зависех от вас, нямаше да ви има!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”