Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
в Сф масово са по една вечер, ние такива неща не си правим, освен ако не се организира ходене до Боровец или някоя съседна държава... ама тва рядко и мн скъпо ...
everyday_ написа:ехе вие сте се уредили много добре поздравления...на нас не ни позволява директорът да излизаме извън града за самия бал, който е на 22 май...
еха, и аз ще празнувам значи с вас . ама от разстояние ...и не бал, а birthday
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Ами то като гледам всички се изнасят на Слънчев бряг . Всъщност и ние ще сме там за 3 дни, но датите точно незнам. Знам само че на моренце си е друго пък и очаквам весело изкарване, какво повече да искаш . А относно роклята моята ще си я взимам ушита най-сетне след пролетната ваканция - дано всичко да е наред, но от последната проба останах доволна,почти завършена беше така че едва ли ще има изненади
Ние ще сме в Слънчев бряг на 24,само че Соня трябва да се включи да каже в кой хотел ще сме,че аз забравих .Знам,че е точно в центъра.
А за роклята-купих си вчера и сега съм много доволна .По едно време имах намерение да не го правя,защото имам от миналата година(бях на бала на приятеля ми),но не издържах на изкушението .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
nightwish написа:А за роклята-купих си вчера и сега съм много доволна .По едно време имах намерение да не го правя,защото имам от миналата година(бях на бала на приятеля ми),но не издържах на изкушението .
ее то не върви...и аз бях дама преди 2 години пак на приятеля мии въпреки че страшно много си обичам онази рокля си взех друга..все пак това си е твоя бал, не нечий друг
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
ugly_girl написа:Аз съм от математическа гимназия.На нас не са ни правили никакви проблеми за излизане от града.То си имаме традиция-първа вечер в Интера,после някъде по морето.Беше трудно да се организираме защото класът имаше различни мнения,но определено накрая вички май останахме доволни.Хубавото е че ще сме целия клас без 2ма и ще си изкараме яко...
Относно засичането на Слънчев бряг-току виж даже се разминем по коридорите ама едва ли ще се познаем де.А в кой хотел сте там??
Имаше питане и за роклите-да,най-накрая спокойно мога да кажа че имам рокля,която виси на закачалка в спалнята Доволна съм определено.Беше първата рокля,която пробвах,после обиколих мн магазини +София но накрая взех нея...Така че това ще е
Посейдон .... зад Виктория Палас се намира точно. А вие ?!?
Уххх и тоя пусти бал начи..да мине и той,че сума ти разправии...Първо щяхме да сме в Принцес,но решихме сами да си намерим хотел,изпокарахме се с директорката и тя засега УЖ няма да идва на бала ни...простотии Иначе сме в Хилтън на 24 Май,след това на дискотека, за която също се водят разгорещени спорове После на 29,30 и 31 заминаваме за Велико Търново-втора бална вечер. Аааа нямам си и идея каква е програмата..може да отидем и до някой курорт. Никва представа.
ra4e^f написа:Уххх и тоя пусти бал начи..да мине и той,че сума ти разправии...Първо щяхме да сме в Принцес,но решихме сами да си намерим хотел,изпокарахме се с директорката и тя засега УЖ няма да идва на бала ни...простотии Иначе сме в Хилтън на 24 Май,след това на дискотека, за която също се водят разгорещени спорове После на 29,30 и 31 заминаваме за Велико Търново-втора бална вечер. Аааа нямам си и идея каква е програмата..може да отидем и до някой курорт. Никва представа.
ооо, и при нас имаше доста мизерии, сега като се замисля. защото имахме доста предложения, но на даскалите им се ходеше да погъзареят в Шератон, та минахме по една от най-скъпите оферти. беше готино, де, Шератон си е Шератон ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
На Слънчев браг хотелът май е Колизеум,но не съм много сигурна...Там какво ще става изобщо нямам представа-тъмна Индия..Дано се получи добре де..И това е и за целия бал,защото все пак не е просто купон с рокли и костюми,предполага се че отпразнуваме края на един доста значим период.Така че само от нас зависи как ще си го направим.
Весело изкарване на всички
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!