УНСС или Стопанския факлутет

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: УНСС или Стопанския факлутет

Мнение от Бeтон »

Аве кой се ебава с fak?

Я да се .... :JC_finger: :protest: :Alvarin_02: :Alvarin_02: :Alvarin_02:
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

deny_s написа:
fak написа:
deny_s написа: Право или международни отношения. :)
УНСС е икономическия университет... Правото или международните отношения не са икономически специалности. Нивото им там, не е като нивото им в СУ! Хуманитарните специалности се учат тука, а икономическите в УНСС :)
la douleur exquise
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

fak написа:и не съм префърцунена кифла, която се старае да говори и пише грамотно, когато не го изискват обстоятелствата - Формална обстановка примерно...
Е тва ме уби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ама знаеш ли какво? Целта на говоренето и писането грамотно е - познай - да говориш и да пишеш грамотно! Затова е българския език, за да го употребяваме както трябва, а не да ни мързи толкова, че да пишем една буква вместо друга само за спорта. Това ми звучи като реплика от някой тийнейджърски форум "Ще си пиша както си искам, аз да не съм в училище че да трябва да пиша грамотно" :lol: :lol: . Българският език не е за да го употребяваш само като пишеш 'официално' писмо, а е за всекидневна употреба ;). Особено като пишеш във форум, защото това което си написала там ще го четат много хора, а не например един човек в чат.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Etiainen написа:Е тва ме уби
Уби не уби, това е положението :faroah:
Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

fak написа:
deny_s написа:
fak написа:
deny_s написа: Право или международни отношения. :)
УНСС е икономическия университет... Правото или международните отношения не са икономически специалности. Нивото им там, не е като нивото им в СУ! Хуманитарните специалности се учат тука, а икономическите в УНСС :)
Я иди им кажи на пичовете от ФМИ, че учат всъщност хуманитарни науки :compress: . Тъкмо ще се съберат с химиците и физиците да отпразнуват прекласифицирането им :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

С химици и физици аз нищо общо нямам. :!: :!: :!: :!:
Не ме бъркайте с тия!!!!!!!!!!

Е, едни химички да не ми се обиждат, те са готини :) :) :) :) :) :) :)
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Etiainen написа:Българският език не е за да го употребяваш само като пишеш 'официално' писмо, а е за всекидневна употреба ;). Особено като пишеш във форум, защото това което си написала там ще го четат много хора, а не например един човек в чат.
Мойто момче/момиче, бъркаш понятията Български език с Книжовен български език
тц, тц, тц... Тва ти излага иначе грамотния пост...
Диалектите са богатство на езика, жаргоните също... Ма не очаквам да го разбереш...

вторият ти пост хич няма и да го коментирам...
Той въобще смисъл има ли?

Аре като имате претенции, да показвате някакво покритие на самочувствието... Че будите смях в залата...
Последно промяна от fak на 03 Юни 2009, 21:41, променено общо 1 път.
la douleur exquise
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

fak написа:Мойто момче/момиче, бъркаш понятията Български език с Книжовен български език
тц, тц, тц... Тва ти излага иначе грамотния пост...
Диалектите са богатство на езика, жаргоните също... Ма не очаквам да го разбереш...

Аре като имате претенции, да показвате някакво покритие на самочувствието... Че будите смях в залата...
Изображение
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

fak написа: ...те не са даскали в прогимназията, че да трябва да са добри педагози! Не им е работата да те възпитават, да ти помагат и да ти влизат в положението! Работата на един университетски преподавател е да подава знания и да изисква знания!
Разбира се, това да си добър педагог и да умееш да подаваш знания няма общо. :JC-hysterical:
fak написа: ...и не съм префърцунена кифла, която се старае да говори и пише грамотно, когато не го изискват обстоятелствата - Формална обстановка примерно...
То щом до стараене и мъчене опира - изгубена кауза. :blackeye:
fak написа:Има много неориентирани хора... :roll: ...КАжи пак кое ми изкоментирА, че пак не виждам връзка...
Наистина, много. И е особено парадоксално и тъжно ако учат психология. :( Иначе и аз предположих, че на повечето места няма да видиш връзката, но бях длъжна да се уверя. :) Сега мога да те оставя да си доосмислиш вечерта; благодарна съм, че нe съм опряла до това да осмисли моята. :alien:

Иначе, ако някой иска да ме пита нещо конкретно за Стопански факултет - по-добре на ЛС или в раздела. ;)
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Интересно ми стана що скочи веднага срещу УНСС и срещу мене при положение, че аз никъде в поста си, в първото или второто си мнение не споделих впечатления, не заклеймих, дори не коментирах твоят Стопански факултет! Слабост ви е тва, болна тема... Ма що? недооценени ли се чувствате, ограбени? Къде се крие коренът на тая безпочвена омраза? (във скайп има една емоушънка - ТОСП... бих я използвала тука, ако мога... А вярно бе - мога) :rofl:s
не съм компетентна по проблемите на твоя факултет и не ги коментирам! - очевадно е!
(Ти що говориш за унсс, като не си учила там?)

Обясних за УНСС, аргументирах се - какъвто е смисълът на темата...
Не прочетох от тебе нещо по-конкретно за Стопански факултет.
Мнение от рода на -"Супер е, доволна съм, идвай" - не струва!!!
няма що теми от подобен характер да не са в тоя раздел - то си пише Кандидатстудентска кампания...
няма нищо сложно!, ма спокойно... все някога ще схванеш логиката..

А постовете ти са си лична нападка към мен. Личните нападки говорят за едно - не умееш да водиш спорове...
Липсва ти всякаква аргументация, показваш дребнавост и буквализъм.... тва заради педагогиката във факултета, която освен, че ви образова, ви спомага да развиете мислене..
Bety_ написа: Иначе и аз предположих, че на повечето места няма да видиш връзката, но бях длъжна да се уверя. :)
Оу... така си личи, че си предположила... То естествено е това да предположиш, понеже такава няма! Смислови връзки не мо'еш да правиш! Помоли някой педагог да ти помогне! Ама истински - завършил педагогика!
предполагам по същия начин предположи и за администрацията в НБУ.. А с нея занимавала ли си се или пак се изказваш, само за да се ... изкажеш ?

Благодаря ти много за вечерта!

Пожелавам на момчето наистина да направи правилния избор, а не да се влияе по митичната слава за корупция на университета, старите лаври на СУ, получени главно заради хуманитарните специалности, и неадекватни изказвания!

А.. и да знае, че, каквото и да избере, е направил верния избор, щото всичко зависи изцяло от него, където и да отиде ;)
la douleur exquise
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

fak написа: ...те не са даскали в прогимназията, че да трябва да са добри педагози!
Ааааа, fak, миличка тук не съм съгласен :!:

От преподаване разбирам, така че си позволявам да си дам компетентното мнение. 8)
Като видя дебил, който само пее и нищо не казва, просто не му стъпвам. Т.е. в минало време трябва да говоря... ехххх... трудно се свиква. 8) Стъпвах.
Което ме ощастливява е, че съм късметлия и случих на пилотни бройки такива субекти, по-скоро важи обратното - случих на доста свестни. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Докато сега промениха програми, малко новоизлюпени "асистентчета" налазиха и пишман доценти, мислещи се за THE BEST OF THE BEST, но нищо такова реално...
нема да казвам сестра ми на какви... попадна.
Аз ако бех при тия, не знам просто :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
Изображение
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

fak като някой ти каже, че в СтФ е супер, то е така, просто защото няма какво повече да се каже. Никой не се чувства длъжен да защитава СтФ, защото ние си знаем какво е нивото там и работодателите също го знаят. ;)
Иначе съм съгласен, че изцяло зависи от човека.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Ghost.P.O.
В началото бе словото
Специалност: Арабистика

Мнение от Ghost.P.O. »

В тоя форум има ли тема, в която да няма винаги някой глупак, на който нещо видиш ли не му харесва или не му изнася. За кво сички се ядете бе нямате ли си работа еби му майката разбирайте се малко повече, какво се правите на особено интелигентни и разбираши. Оная е от село ми нека си е от село и да си пише на селски,така и е кеф, и на мене така ми е кеф. Другите като сте на такова високо интелектуално ниво си пишете грамотно и ни оставете селяните да си пишем неграмотно. И не става дума само за това, а като цяло за форума. Тоя не му харесва, оня му харесва. Ми...ок :|

Стига се яли бе хора, за кво го правите, не ви разбирам, честно :roll:
:?: :?: :?:
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

само СУ,стига с тоя УНСС,стига с тоя ТУ
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Yonko
В началото бе словото

Мнение от Yonko »

p_e_t_i_a написа:само СУ,стига с тоя УНСС,стига с тоя ТУ

Жал ми е за теб. Друга работа нямаш ли си? Не си учила май в нито един от трите, прав ли съм?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”