И ако си мислиш,че скандирания от сорта
ви прави най-велики,то ти си в голяма грешка.Всички ще умрете,бе
Или...кога на гРознЮ паднете, *** ще му лапате...велики умове има в сектор Бееее
Модератори: ники, Methuselah
ви прави най-велики,то ти си в голяма грешка.Всички ще умрете,бе
Спести го картона със сигурност. Но мисля, че жълтият картон, който му даде, беше доста пресилен и го изнерви допълнително, а даже по едно време сякаш се и покри по терена. Като цяло имаше доста спорни отсъждания и груби влизания, които не бяха декорирани, особено на един с дълга коса от Баку, забравих го как се казва. Жалко, че губим Рабех за следващия мач, един от най-стабилните футболисти на терена, макар да не отричам фаула срещу Фелипе предния мач, но дори и там беше много силен в защитата.ники написа:Следващото го питам само с цел да разбера, какво мислят форумците по въпроса и не се заяждам с никого
Не мислите ли съдията спести втори жълт картон на Сърмов на два пъти в продължение на 5 мин от 17' до към 22'? При наличие на един жълт картон той направи две доста груби нарушения и ако не първото, то второто просто се чудя, как го пощади.
Ахаха, тогава и аз много се смях. Осемнайстата няма да я пеемБавария написа:Ха-ха-ха,
още се смея, като един чорбар ми каза.
Излиза дучето на дербито и авторитетно заявил - днес ще пеем само 17 песни.
аха-ха-ха
Аз пък много се смея,като ми казват как на всеки мач Запада пожелават смъртта на другите хора в сектораБавария написа:Ха-ха-ха,
още се смея, като един чорбар ми каза.
Излиза дучето на дербито и авторитетно заявил - днес ще пеем само 17 песни.
аха-ха-ха

Гонг ТВ.babangida написа:Айде успех на Черно море и Цска тази вечер. Ще го предава ли някоя телевизия мача срещу Дери?