Български футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Re: Български футбол

Мнение от Baggins »

ivansev написа:Според спортните журналисти може и към 40-50 хиляди да е имало :D:D Може би някъде около 10-12 хиляди да бяха (поне от ТВ-то така ми изглеждаше). Интересното е, че жребият ви е много лек следващия кръг. Обаче с оглед на играта няма шанс за ШЛ :)
Чак много лек едва ли е. Все пак шампионите на Австрия, Кипър, Молдова, Латвия и Унгария. Още от миналата година бяха ясни новите правила на УЕФА и че ще се избягват суперграндовете от западна Европа.

Митака, хем ходиш по мачове и уж знаеш как стоят нещата, ама се правиш на тъп. По тв видял-не видял и се опитваш да ми развиваш теории колко хиляди сме били. Долу Б беше празен, защото имаше страшно много хора най-горе, където беше сухо, в А сектор имаше хора само под козирката, но за сметка на това претъпкано на макс. Пак казвам, около 13-14 хиляди според мен. С андорците бяхме 10-11.
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Сега въобще не ми се занимава да търся снимки от мача с андорците,но утре ще ти покажа как изглеждаше тогава и как изглеждаше тази вечер
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ей, голяма радост, голям триумф. Лефски играл добре, играчите били страшно надъхани... Ало, мачът ви беше слаб! Честита ви победа, ама играете зле. Когато ЦСКА играе зле, аз поне си го признавам и не празнувам, все едно сме били Барса на финала.

А иначе във форума повечето си пишете само след някоя победа. Иначе йок. За стадиона донякъде съм съгласен. Отвратително време беше и си е в реда на нещата много хора да премислят посещаването на мача.
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Мнение от ivansev »

По едно време чух песен за синьо-бели шампиони. Вече и цесекарски песни си присвоиха сините :(
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е, какво говориш, те се питаха между секторите цял мач.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Baggins написа:
Norwegian Wood написа:Стига бе, тея ФК "Баку" бяха мегазле. Вратарят им не знаеше къде се намира, защитата пускаше "звезди" като Огнянов да правят каквото си искат, а как пък един път не видях някой от нападението да тръгне да се надиграва с някого и да го мине. Не че гледах целия мач, ама това, което видях, беше достатъчно.
Все пак поздравления - след там пере, Бат'бойко и ужилина вкарахте два гола в един мач...
А сериозните мачове идват - с успехите в тях вече ще можете да се хвалите. :D
Доста тъпо мнение. Първо, Огнянов не игра днес. Направи си труда да излгедаш целия мач и после коментирай. Второ, това, че Баку не са Барса, значи ли, че не трябва да се радваме? :shock:
Ми те половината бяха с някакви цигански физиономии, та най-вероятно съм помислил Сармов или някой друг за Огнянов. Ама класата е същата.
И аз смятам, че "Левски" игра зле, ама както и да е - не е най-фундаменталната тема това.
Иначе с оглед на последните ви мачове в Европа - естествено, че трябва да се радвате. Просто сериозните мачове тепърва идват. :D
Последно промяна от Norwegian Wood на 06 Авг 2009, 10:16, променено общо 1 път.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

ЛеФски-Баку....
http://gallery.pfclevski.eu/gallery/dis ... m=42&pos=1

ЛеФски-Сант Хулия...
http://194.141.32.203/pics/files/200907 ... G_2124.jpg
http://194.141.32.203/pics/files/200907 ... G_2128.jpg
http://194.141.32.203/pics/files/200907 ... G_2126.jpg
http://downpourbg.com/wp-content/upload ... c03594.jpg

Билбо и ти се опитваш да ме убедиш,че снощи бяхте повече....
А на мача с андорците за твое сведение по ТВ-то казаха,че сте 12-13 хиляди...прави си сметката колко бяхте снощи!!!

P.S Не мога да се стърпя и ще покажа колко интелигентни,умни,образовани и начетени са феновете на ЛеФски :lol: :lol: :lol:
http://tinypic.com/view.php?pic=330d7x4&s=3 (това е на мача с андорците,а посланието е отправено към Велев)
А някой,който гледа мача по ТВ-то направи ли му впечатление знамето на една група от ПеУник...."сини хуни",а снимката беше на некъв ултрас с шалче около лицето :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Уникална селяния,а това за скандиранията към секторите...copy и paste от нас.
Както и тази песен... http://www.vbox7.com/play:3c7fe891 ...която те пеят еееее само ЛеФски але,само ЛеФски алееее....просто вече ставате смешни :Laie_68:
По тв-то не се видя,но ако и вие го правите,като нас със сядането и след това да скачате е направо....абе нямам думи
Последно промяна от Митака на 06 Авг 2009, 10:42, променено общо 2 пъти.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ivansev написа:Баку наистина не са чак толкова зле :) Обаче следващият мач няма да е като този. Левски имаха късмет и отбелязаха първи. Ако нещата се бяха закучили, един господ знае...
Не знам къде видя късмет, при положение че ги мачкахме по време на целия мач.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Следващото го питам само с цел да разбера, какво мислят форумците по въпроса и не се заяждам с никого ;)

Не мислите ли съдията спести втори жълт картон на Сърмов на два пъти в продължение на 5 мин от 17' до към 22'? При наличие на един жълт картон той направи две доста груби нарушения и ако не първото, то второто просто се чудя, как го пощади.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Съдията действаше доста странно през почти целия мач.. за някакви минимални нарушения даде картони, а за по-груби влизания - нищо... темата с картоните не ме вълнува особено, ако трябва да съм честна. А Сърмов е такава кукличка :*
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Сега сигурно ще кажете, че викането между секторите вие сте го измислили. :lol:
Можеше да вдигне втори жълт на Сърмов, но пък същия този съдия не даде нито един фал срещу Жоазиньо, така че явно е смахнат.
Митака, все пак си мисля, че бяхме повече снощи. В "А" и "В" хората бяха насядали много по-нагъсто. Както и да е. С 2-3 000 да сме били повече. За групите - пълен стадион. :lol:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Сега сигурно ще кажете, че викането между секторите вие сте го измислили. :lol:
Можеше да вдигне втори жълт на Сърмов, но пък същия този съдия не даде нито един фал срещу Жоазиньо, така че явно е смахнат.
Митака, все пак си мисля, че бяхме повече снощи. В "А" и "В" хората бяха насядали много по-нагъсто. Както и да е. С 2-3 000 да сме били повече. За групите - пълен стадион. :lol:
Покажи ми клипче на чужд отбор,който е правил това преди нас...аз поне не съм запознат да има такъв,а и да има ние го въведохме в България най-добре...познай от кой видяхте :cyclopsani:
Много ми е странно,говедата като почнат да пеят песни,които ние първи сме почнали да пеем в България и кажат: аааа не вие сте ги копирали от чужбина и сега и ние...само,че идва въпроса: от къде го видяхте? :mrgreen:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Е, колега, няма да се занимавам да търся клип, само за да ти затворя устата. На всеки, който малко се интересува от футбол е ясно, че това между секторите, както и скаченето в един момент, както и сигурно 99% от мелодиите за песни са измислени от други агитки с неколкократно по-голяма история и традиции от българските.
Е, ок. Значи вие се гордеете, че първи от нашите агитки сте се сетили да го изкопирате от някъде, така ли?
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Е, колега, няма да се занимавам да търся клип, само за да ти затворя устата.
Ти и да търсиш няма да намериш :idea: :geek:

А вие с какво се гордеете,че изкопирвате от нас,така ли?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Гордеем се с 90 минути пеене.
Изображение