Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
Да и на мен ми напомняБавария написа:Е, то не е ли жалко тогава от толкова слаб отбор да падате?
2-0,
това ми напомня за нещо...
Тва е резултатът с който бяхте унижени на 9 май. Много бързо почнахте да забравяте.ivansev написа:Да и на мен ми напомняБавария написа:Е, то не е ли жалко тогава от толкова слаб отбор да падате?
2-0,
това ми напомня за нещо...Това май е общия резултат на Левски срещу Тампере? Или греша?

Знам за какво говореше колегата, спокойно. В кръга на шегата и аз му отговорих
А да сме били унижени не знам. От кое трябва да сме били унижени?
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Стига бе, тея ФК "Баку" бяха мегазле. Вратарят им не знаеше къде се намира, защитата пускаше "звезди" като Огнянов да правят каквото си искат, а как пък един път не видях някой от нападението да тръгне да се надиграва с някого и да го мине. Не че гледах целия мач, ама това, което видях, беше достатъчно.
Все пак поздравления - след там пере, Бат'бойко и ужилина вкарахте два гола в един мач...
А сериозните мачове идват - с успехите в тях вече ще можете да се хвалите.
Все пак поздравления - след там пере, Бат'бойко и ужилина вкарахте два гола в един мач...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Доста тъпо мнение. Първо, Огнянов не игра днес. Направи си труда да излгедаш целия мач и после коментирай. Второ, това, че Баку не са Барса, значи ли, че не трябва да се радваме?Norwegian Wood написа:Стига бе, тея ФК "Баку" бяха мегазле. Вратарят им не знаеше къде се намира, защитата пускаше "звезди" като Огнянов да правят каквото си искат, а как пък един път не видях някой от нападението да тръгне да се надиграва с някого и да го мине. Не че гледах целия мач, ама това, което видях, беше достатъчно.

Е, по-ниска класа отбор бяха от "Левски". Все пак обаче вратарят им изглеждаше на ниво, а защитата им не беше чак толкова лошо структурирана. Ако "Левски" се амбицират сериозно за следващите мачове, може и най-накрая да изненадат приятно. 
Knights of the Cross
Баку наистина не са чак толкова зле
Обаче следващият мач няма да е като този. Левски имаха късмет и отбелязаха първи. Ако нещата се бяха закучили, един господ знае...
На мен пък ми е интересно как след,като ЛеФски за 1-ви път би в Европа малко по-сериозен отбор и,като се видя,че евентуално може да влезат в ШЛ как доста хора почнаха да пишат тук колко добър бил ЛеФски и такива глупости.
Май подкрепяте отбора само,когато върви,а?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ами не, между другото миналата година след излагацията срещу БАТЕ, на реванша срещу Жилина имаше повече от 20 000. Подкрепата не е спирала. На други стадиони се режат греди и се вика "курви сте".Митака написа:На мен пък ми е интересно как след,като ЛеФски за 1-ви път би в Европа малко по-сериозен отбор и,като се видя,че евентуално може да влезат в ШЛ как доста хора почнаха да пишат тук колко добър бил ЛеФски и такива глупости.

За форума говоря,бе!!!Baggins написа:Ами не, между другото миналата година след излагацията срещу БАТЕ, на реванша срещу Жилина имаше повече от 20 000. Подкрепата не е спирала. На други стадиони се режат греди и се вика "курви сте".Митака написа:На мен пък ми е интересно как след,като ЛеФски за 1-ви път би в Европа малко по-сериозен отбор и,като се видя,че евентуално може да влезат в ШЛ как доста хора почнаха да пишат тук колко добър бил ЛеФски и такива глупости.
А за днес на стадиона не ми говори...ако имаше 10 хиляди пак е добре....ама ги нямаше май...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Според спортните журналисти може и към 40-50 хиляди да е имало
:D Може би някъде около 10-12 хиляди да бяха (поне от ТВ-то така ми изглеждаше). Интересното е, че жребият ви е много лек следващия кръг. Обаче с оглед на играта няма шанс за ШЛ 
По тв-то,като го даваха Б отдолу беше празен за разлика от мача с андорците...за А да не говорим.
В мача с андорците доколкото си спомням бяхте 15....седа ти се опитваш да ме убедиш,че сте били 12-13К
Както и да е...радвайте се на победата си докато можете,че идват Шериф или Вентспилс,а те не се шегуват,като Баку
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов