Държавна поръчка
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Re: Държавна поръчка
Мрън-мрън-мрън.
После защо нямало жени самураи.Думите - достойнство, чест, загуба, признание са трудно разбираеми.
После защо нямало жени самураи.Думите - достойнство, чест, загуба, признание са трудно разбираеми.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
-
urkn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
е хайде,хайде,недей така злобно.hahaf написа:Kaто излязоха класиранията и изведнъж системата стана неприятна/тежка/тромава/нелиберална и т.н.
ЗЛЕТА, четете и помнете - ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ
ако става дума за мен - приет съм на първо желание,с 6 стотни над минималния бал,така вероятно съм доста облагодетелстван от сегашното положение.говоря принципно - за мен нямаше да е проблем,ако трябваше догодина пак да кандидаствам,просто искам обективно оценяване.
не съм сигурен обаче дали въобще ме разбираш за какво говоря или аз не разбирам теб,може би.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Аз пак ти казвам..Може да си се готвил много добре ,но да ти се случи нещо неприятно в личен план и всичко да отиде на кино..Има разлика и между уроците..т.е кандидатите нямат равен старт,защото това,което се учи в уччилище е недостатъчно..всичко е много относително..Scorpion написа:Това, което се опитвам да ти кажа, а ти отказваш да разбереш, е че правото е много по-сложно и трудоемко от подготовката по литература и история, взети заедно. Ако с тях не се справи човек, накъде е тръгнал?
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Вапцаров е изразил много точно ситуацията, в която се намира неприетият студент:
Борбата е безмилостно жестока.
Борбата както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и...
толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!
толкоз.
Това и при наличие на интервю с кандидата пак е фактор.BLUSH написа: Аз пак ти казвам..Може да си се готвил много добре ,но да ти се случи нещо неприятно в личен план и всичко да отиде на кино.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
hahaf
- Да живей словото
urkn написа:е хайде,хайде,недей така злобно.hahaf написа:Kaто излязоха класиранията и изведнъж системата стана неприятна/тежка/тромава/нелиберална и т.н.
ЗЛЕТА, четете и помнете - ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ![]()
ако става дума за мен - приет съм на първо желание,с 6 стотни над минималния бал,така вероятно съм доста облагодетелстван от сегашното положение.говоря принципно - за мен нямаше да е проблем,ако трябваше догодина пак да кандидаствам,просто искам обективно оценяване.
не съм сигурен обаче дали въобще ме разбираш за какво говоря или аз не разбирам теб,може би.
Kва злоба, аз не съм приет 1во желание.
А за кандидатстването отново..това е като да кажеш - не ми е проблем да тренирам 1 година като луд и да дръпна 150тяга...
Приказки, приказки, приказки...
ПС.Scorpion-e, няма смисъл..гроздето е кисело.Особено ако си бил близко до него...
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Съгласна съмScorpion написа:Вапцаров е изразил много точно ситуацията, в която се намира неприетият студент:
толкоз.
Това и при наличие на интервю с кандидата пак е фактор.BLUSH написа: Аз пак ти казвам..Може да си се готвил много добре ,но да ти се случи нещо неприятно в личен план и всичко да отиде на кино.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
А ти си заядлив и злопаметен...Но проблемът си е твой.hahaf написа:Мрън-мрън-мрън.
-
hahaf
- Да живей словото
Грозен съм, ама злопаметен?
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
не ме занимавайhahaf написа:Грозен съм, ама злопаметен?
-
hahaf
- Да живей словото
Чакам да се изрусят и ги режа през кръста направо...
ПС.
Не може да се ебаваш с CNN..там бачка Лари Кинг...
ПС.
По CNN казаха да лапаш релса...CNN написа:Млада, амбициозна, красива студентка?Очаквате да Ви приемат, защото сегашната система е грешна?Очаквате всичко да е песен и цветя?Искате като завършите да имате кола, заплата от х,000 €, апартамент и кариерен план за 15 години? Лапайте релса, на нас ни трябват арматуристи!
Последно промяна от hahaf на 05 Авг 2009, 23:39, променено общо 1 път.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ба, то и аз съм заядлив, само дето не съм злопаметен 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
urkn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Просто казвам,че при приема фактора "късмет" е по-силно застъпен,отколкото трябва.Това очевидно е с цел да бъдат приети максимален брой студенти и да се следва тенденцията на масовизиране на висшето образование,която е налице навсякъде и най-явно се вижда в откриването по села и паланки на всякакви зоващи се "университети" сгради.
Затова според мен е по-добре да се затегне контрола,дори и това да означава догодина да ми се налага да кандидатсвам пак,защото по-строгият контрол и подбор би трябвало да даде значително по-добри резултати в дългосрочен план.Иначе казано - по-добре малки,но елитни школи,където се влиза трудно,може би от втори или дори трети път,но които дават наистина качествено образование,отколкото масов университет,където се влиза лесно,но с масовизацията му спада както качеството на студентите,така и на преподавателите.
Затова според мен е по-добре да се затегне контрола,дори и това да означава догодина да ми се налага да кандидатсвам пак,защото по-строгият контрол и подбор би трябвало да даде значително по-добри резултати в дългосрочен план.Иначе казано - по-добре малки,но елитни школи,където се влиза трудно,може би от втори или дори трети път,но които дават наистина качествено образование,отколкото масов университет,където се влиза лесно,но с масовизацията му спада както качеството на студентите,така и на преподавателите.
-
hahaf
- Да живей словото
И ти лапай релса тогава..ревльовци с идеи за бъдещето!
Общо взето, всичко що е общо е взето...аман от хипари и хиперактивни реформатори дето не се оправят с 2 изпита, а после оревават света ....
Изпита не е честен??!! С Т И Г А Б Е!!
Общо взето, всичко що е общо е взето...аман от хипари и хиперактивни реформатори дето не се оправят с 2 изпита, а после оревават света ....
Изпита не е честен??!! С Т И Г А Б Е!!
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Много си бил забавен...добре че не си вадиш хляба с това.hahaf написа:Чакам да се изрусят и ги режа през кръста направо...
ПС.По CNN казаха да лапаш релса...CNN написа:Млада, амбициозна, красива студентка?Очаквате да Ви приемат, защото сегашната система е грешна?Очаквате всичко да е песен и цветя?Искате като завършите да имате кола, заплата от х,000 €, апартамент и кариерен план за 15 години? Лапайте релса, на нас ни трябват арматуристи!