студио за снимки
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
студио за снимки
здравейте, искам да задам един по-особен въпрос- не можах да се снимам днес понеже нямаше къде, а утре тръгвам рано за софия и смятам там да се снимам то и друг вариант нямам де, та искам да питам някой може ли да ме насочи къде най-близо до университета има студио, ще съм ви много благодарна, ако ми помогните 
-
tumnasianka^
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: студио за снимки
Фото има кръстовището на бул.Васил Левски и ул.Граф Игнатиев (на спирка на тролей 2,1,5,8 и рейс 94), една спирка преди СУ. Не знам в кой факултет ще се записваш, но ако е в ректората, никак няма да ти е далеч това, което ти писах.
Ето и линк: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=b75f5b45 ... 50e9&tip=1
А и като се загледаш в линка - малките улички от ляво на булеварда в посока СУ мисля, че и там имаше фото.
В същият район има фото на ул.Граф Игнатиев до БАН и агенция по вписванията. Вижда се налинка
Това се сещам за най-близко.
Ето и линк: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=b75f5b45 ... 50e9&tip=1
А и като се загледаш в линка - малките улички от ляво на булеварда в посока СУ мисля, че и там имаше фото.
В същият район има фото на ул.Граф Игнатиев до БАН и агенция по вписванията. Вижда се налинка
Това се сещам за най-близко.
Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Значи,най близкото фото до ректората е на 50 м. от входа на северното крило/ сиреч дето спират автобусите 280,306 / надолу веднага под изложбената зала има фото,така ,че не се налага да пътуваш никъде.Надявам се да съм ти бил полезен. 
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
само ми кажи от кой вход от този на шипка надолу ли?
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Точно така по Шипка мисля ,че се пада 10 или 12 номер ,НО няма как да се объркаш.samanta_ написа:само ми кажи от кой вход от този на шипка надолу ли?
Do to others as you would have them do to you.
супер златни сте, благодаря ви много, че се бях притеснила 
аз не знаех че има фото да СУ
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!