Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Приети - Право
Избираш си сам една от 1-ва до 16-та и ако има свободни места те записват.
1-8 група 1-ви поток, 8-16 група втори поток.
1-8 група 1-ви поток, 8-16 група втори поток.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
edmon
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
Къде е по - добре !Трябва ли медицинско!Ти в коя си1
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Има ли някакво значение кой поток си.. т.е. по лични наблюдения? Или си зависи всяка година..?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- ~Princess~
- В началото бе словото
- Курс: втори
Който се е записал днес,да разказва как е минало
Аз стратегически избрах да се запиша утре,разчитайки на това,че няма да има чак толкова много хора 
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
И аз така, ама днеска си платих таксата и утре направо ще се изтъпаня пред 238-ми
Е то бях и принудена да се оттегля безславно заради 80-те и нещо говеда преди мен 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- ~Princess~
- В началото бе словото
Значи днес наистина е имало много хораShadowsInBlue написа:И аз така, ама днеска си платих таксата и утре направо ще се изтъпаня пред 238-миЕ то бях и принудена да се оттегля безславно заради 80-те и нещо говеда преди мен
Пфффф - няма такава лудница пред Юридическия, чакаха към 100-ина души, от СУ бяха раздали някви номерца за вход, но половината "колеги" се прередиха, преди да започне да се спазва някакъв ред (тогава чак почна по-бързо да върви опашката, но си имаше едно 2-3 часа чакане~Princess~ написа:Който се е записал днес,да разказва как е миналоАз стратегически избрах да се запиша утре,разчитайки на това,че няма да има чак толкова много хора
П.С. Доволен съм, че мина
Право (редовно) I курс, II поток, 13-та група
Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
тАЗИ лелка не ми взе акта за раждане само молбата и вика не е нужно
Сега ще участвам ли изобщо за общежитие без документа-копие?В сайта пише че ако няма документ се губят права
Онази вика ние само приемаме молби,не се занимаваме с това
Какво да правя 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Обади се в поделение Социално-битово обслужване ( има линк към сайта им в страницата на СУ), които класират за общежития и ги питай тях.Ако трябва да се носят документи допълнително, то това ще е докато траят записванията, после може и да е късно.mihaela_a написа:тАЗИ лелка не ми взе акта за раждане само молбата и вика не е нужно![]()
![]()
Сега ще участвам ли изобщо за общежитие без документа-копие?В сайта пише че ако няма документ се губят права
Какво да правя
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- devil_wish
- В началото бе словото
На мен пък изобщо не ми поиска нито акта, нито копието. Извод: не ни трябват.mihaela_a написа:тАЗИ лелка не ми взе акта за раждане само молбата и вика не е нужно![]()
![]()
Какво да правя
Nobody is perfect.
I am Nobody!
I am Nobody!
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Аз четох из форума, че в правото езика е формалност и всъщност не се изучава много..? Иначе сигурно английски, поне съм го учила.. не вярвам там, ако въобще се учи език, да почнат от А и Я...~Princess~ написа: Значи днес наистина е имало много хораА вие какъв западен език си избрахте?Защото аз се колебая все още кой да избера
- ~Princess~
- В началото бе словото
А ти сам ли си избра групата или на късмет?Cotillion написа:Пфффф - няма такава лудница пред Юридическия, чакаха към 100-ина души, от СУ бяха раздали някви номерца за вход, но половината "колеги" се прередиха, преди да започне да се спазва някакъв ред (тогава чак почна по-бързо да върви опашката, но си имаше едно 2-3 часа чакане~Princess~ написа:Който се е записал днес,да разказва как е миналоАз стратегически избрах да се запиша утре,разчитайки на това,че няма да има чак толкова много хора
)...но като цяло смятам, че голямата блъсканица беше днеска(пред паричния салон опашката стигаше до горния етаж
![]()
). Определено утре си е по-добре да се запише човек
П.С. Доволен съм, че мина
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
чужд език трябва ли да записваме
и ако да,има ли колеги ориентирани към немския
memento mori
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
На мен ми взе само молбата-декларация и аз и викам:"Ами,копието?" и тя вика:"Ние не се занимаваме с това,това не е наша работа,само приемаме молби,а звънят и питат студенти неща,за които не знаем"devil_wish написа:На мен пък изобщо не ми поиска нито акта, нито копието. Извод: не ни трябват.mihaela_a написа:тАЗИ лелка не ми взе акта за раждане само молбата и вика не е нужно![]()
![]()
Какво да правя
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."