предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Добре че още нищо не съм започнала да сънувам за изпита (е като изключим онази вечер разни трупове и кървища, но то няма връзка, ако това не са обезглавени византийски войници
), че ако започна искрено ще се притесня и побъркам допълнително, както си падам леко нервна....
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ще ви прозвучи може би тъпо, но аз когато съм нервна (а това ми е нормално състояние в последната година и половина) си ям вътрешната страна на долната устна...и то по много зверски начин, та после зараства 2 седмици и ме боли много...но понеже съм тъпо и упорито следващият път пак го правя...и така около две години 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
И аз съм късметлийка като теб, и мен ме карат да тегля теми и аз изпълнявам желания за желаната тема, абе това е нещо като трето чувство и никога не идва ей така, случайно...Ама и аз имам предчувствието, че тоя късмет някога ще ме остави и не ми се иска да е точно тази година...poison_b написа:Tези сънища,аз пък напоследък повече сънувам коя тема ще ми се падне и мисля за предварителния да си я понауча, защото до сега каквото съм сънувала е ставало, обаче все някога късмета ще ме оставииначе в училище винаги ме карат аз да тегля темите на класните и винаги знам какво ще стане
. Вчера се чудех нещо, когато резултатиоте от предварителния изпит излязат, как да разбереш дали тази оценка е достатъчна,за да не се явяваш на редовен? Някой тук беше написал, че много хора са се класирали така.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
Дааам добра идея:lol: ще има да пишем за цирковете при изборите за парламент...( пък следващите поколения след 80-100 години ще се потят на изпита над темата 2000-2005 и ще се чудят що за страна е имало в добрите стари временаra4e^f написа:Искам да се падне "История на Бг. 2000-2005г"
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хах..и аз съм си мислела за този момент, въпреки че въобще не ме засягаTrisha написа:пък следващите поколения след 80-100 години ще се потят на изпита над темата 2000-2005 и ще се чудят що за страна е имало в добрите стари времена
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
тя да оцелее държавата дотогава, пък за бъдните поколения няма какво да се кахърим отсега...Trisha написа:пък следващите поколения след 80-100 години ще се потят на изпита над темата 2000-2005 и ще се чудят що за страна е имало в добрите стари времена
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ra4e^f
- Форумно зомби
Дам, с тоя демографски срив. Да си призная, не съм мн мн наясно с политиката в момента. Напоследък въобще не съм 'в час'. Имам чувството, че в момента знам повече за нещата от преди 1000 год,отколкото за шегашната обстановка...nrggirl написа:
тя да оцелее държавата дотогава, пък за бъдните поколения няма какво да се кахърим отсега...