Призовавам за любезната ви асистенция :)

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Призовавам за любезната ви асистенция :)

Мнение от pora_e_priqtel »

Беше ми възложена изключително отговорната задача да се правя на Диджей на сватба. Тоест първоначално професионален сватбен диджей ще води и ще пуска обичайните сватбарски лафчета, след което ще го сменя аз.

Та молбата ми е да дадете предложения за музикално оформление (за конкретни парчета). Като цяло се очертава да е нещо като ретро парти. Тук имам доста богат асортимент от музика, щото съм един ретрограден и морално остарял тип :P - няма да е рок и метъл парти, колкото и да ми се иска :P , освен разните класически парчета за ретро парти хубаво би било да мушна нещо с по-горещо латиноамериканско звучене и разни такива танцувални работи. Е тук общо взето увисвам, та се надявам на любезното ви съдействие :)

Поздрав за всички с La Paloma Blanca :lol:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Не искаш просто, да ти препоръчвам аз парчета... :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

колко латиноамериканско и колко конкретно искаш? в смисъл изпълнители само или и песни. и за какъв тип сватба става въпрос?!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ами средната възраст на младоженците май е 29, музиканти, имат органическа непоносимост към чалга, не се кефят много и на простотии (за мое съжаление :P ), абе идеята е да има по нещо за младите и по нещо за старите. Младите като цяло са с по-ретро вкус, ама ми се ще все пак и нещо по-танцувално да пусна. Колко латино - ми де да знам - давайте предложения, нали ви казвам че съм бос в тая област. Ми нещо от рода на Сантана, абе давайте предложения, аз ще му мисля

Главогъбе, аз също едвам се удържам да не предложа сума ти не дотам подходящи парчета, ама не е лесно :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”