Трудът
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Трудът
Смирненски е СТРА-ХО-ТЕН. Макар че понякога МНОГО прекалява с въодушевлението.
От друга страна, комитата съкват.
Доста, доста съкват.
Доста, доста съкват.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
Бюрокращината не е труд,истински трудещите се хора са онеправдани и репресирани.
Страх ви е не от комунизма,а от труда....
Всеки набор вика "пеперудка ми е кацнала на к*ра и ми пречи да се труда"
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Пх,за кого да се трудим бе,за тия дето си ремонтират сградите и си раздават горите ли?Ако някой е играл bioshock тука,споделям мнението на създателя на Rapture-винаги и навсякъде работещия човек е грабен и потискан от паразити.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
ScionOfStorm написа:Смирненски е СТРА-ХО-ТЕН. Макар че понякога МНОГО прекалява с въодушевлението.
Доста, доста съкват.
Какво означава "съкват"?
Не е модерна...по-скоро е малоумна.
Аз много се дразня,като започнат да ми говорят за някакви хейтъри,съкъри,м8 и тем подобни лайна.
Като ви се говори на английски марш в Англия или някоя от англоговоряща държава.
Имаме достатъчно богат език,а и все пак се намираме в БЪЛГАРИЯ!!!
Аз много се дразня,като започнат да ми говорят за някакви хейтъри,съкъри,м8 и тем подобни лайна.
Като ви се говори на английски марш в Англия или някоя от англоговоряща държава.
Имаме достатъчно богат език,а и все пак се намираме в БЪЛГАРИЯ!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Не е точно така. Трябва стимул, за да накараш хората да работят. Да нямат стимул, а и да се правят, че го вършат - ето ти комунистическия модел. Просто пост-комунистическа България разсъждава на принципа, че един общ работник е по-ценен от дузина учени и докато това продължава да е така, нещата ще са си все същите. Частично решение е управление, което да инвестира повече в наука и образование. Оттам нататък вече ще има стимул и който му се учи - учи, който не - постарому.Anonym написа:Бюрокращината не е труд,истински трудещите се хора са онеправдани и репресирани.
Knights of the Cross
Bureaucracy-Organization whose structure and operations are governed to a high degree by written rules and a hierarchy of offices; in its broadest sense, all forms of administration, and in its narrowest, rule by officials.
Науката не работи в полза на човечеството,всяка новооткрита технология се скрива,за да не пречи на икономическите цели-например има лекарства,които със сигурност са много по-ефективни в лечението на рак и спин,а са неимоверно скъпи или въобще недостъпни за голяма част от хората.Кола на гориво от водород,безвредните материали - скрито покрито.Да ви представим електрическата крушка -5% ефективност,риск от електрошок,съвсем кратък живот(купете повечко),изобретена 19 век.
Tommy,аз не подкрепям това,което беше в България до 89,дори това централизирано планово стопанство ненавиждам най-много-някой парашутист от бюрото в София му дават акъл други парашутисти и заповядва по веригата,а като прибавим и българския манталитет и пословичен мързел,ясна тя.Филма "КИТ" ми е любим
Науката не работи в полза на човечеството,всяка новооткрита технология се скрива,за да не пречи на икономическите цели-например има лекарства,които със сигурност са много по-ефективни в лечението на рак и спин,а са неимоверно скъпи или въобще недостъпни за голяма част от хората.Кола на гориво от водород,безвредните материали - скрито покрито.Да ви представим електрическата крушка -5% ефективност,риск от електрошок,съвсем кратък живот(купете повечко),изобретена 19 век.
Tommy,аз не подкрепям това,което беше в България до 89,дори това централизирано планово стопанство ненавиждам най-много-някой парашутист от бюрото в София му дават акъл други парашутисти и заповядва по веригата,а като прибавим и българския манталитет и пословичен мързел,ясна тя.Филма "КИТ" ми е любим
Науката може и трябва да бъд единствено в полза на човечеството.
Колкото до крушката - тази класическа стара крушка е може би по-добра от всички нейни заместители, измислени впоследствие - достъпна, евтина, светеща така, че като изтървеш нещо на земята, да можеш да го намериш без фенер, с жълта, не с бяла светлина.
Колкото до безвредните горива, замърсяването и така нататък - според мен повечето изобретения са правени с цел да улеснят бита. В първия си вид те обикновено са неприродосъобразни и рушат околната среда. Проблемът тук е, че много често подобрения започват да се правят едва когато това е крайно наложително.
За плановата икономика съм напълно съгласен.
Колкото до крушката - тази класическа стара крушка е може би по-добра от всички нейни заместители, измислени впоследствие - достъпна, евтина, светеща така, че като изтървеш нещо на земята, да можеш да го намериш без фенер, с жълта, не с бяла светлина.
Колкото до безвредните горива, замърсяването и така нататък - според мен повечето изобретения са правени с цел да улеснят бита. В първия си вид те обикновено са неприродосъобразни и рушат околната среда. Проблемът тук е, че много често подобрения започват да се правят едва когато това е крайно наложително.
За плановата икономика съм напълно съгласен.
Knights of the Cross
Rainhardt написа:Законите важат за всички и който е против Бългрия, към стената за разстрел.
Не съм работил в предприятие.Подписа ти шега ли е?