Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ivka написа:Не, не подаваш никакви документи. Участваш във второ калсиране автоматично.
Това НЕ Е ВЯРНО!
Трябва да отидеш с дипломата си във факултета, в който е специалността, в която си приет(а) и да попълниш на едно почти хвърчащо листче, че имаш намерение да учиш в СУ.
Дипломата остава в СУ и по този начин участваш нататък.
Ако не отидеш до СУ, това означава че не се интересуваш от този Университет и автоматично ОТПАДАШ.....
Това е при положение, че си приет на първо класиране. Но ако НЕ са те приели на първо класиране - няма как да си депозираш диплотата (все пак не са те приели за студент) и автоматично участваш във второ класиране.
ivka написа:
Това е при положение, че си приет на първо класиране. Но ако НЕ са те приели на първо класиране - няма как да си депозираш диплотата (все пак не са те приели за студент) и автоматично участваш във второ класиране.
Тогава е по-коректно да го напишеш така - цялото за да е ясно и да не объркаш някой, за който това не е толкова логично Щом аз успях да се объркам за кое става въпрос, като нищо някой кандидатстващ, приет на първа класация да се обърка, че става въпрос за неговата ситуация.
Стандартно колко пада бала след 1во класиране за по-обикновените специалности? Имам предвид не за медицина, право, японистика и т.н., които са най-желаните.
ivka написа:Не, не подаваш никакви документи. Участваш във второ калсиране автоматично.
Това НЕ Е ВЯРНО!
Трябва да отидеш с дипломата си във факултета, в който е специалността, в която си приет(а) и да попълниш на едно почти хвърчащо листче, че имаш намерение да учиш в СУ.
Дипломата остава в СУ и по този начин участваш нататък.
Ако не отидеш до СУ, това означава че не се интересуваш от този Университет и автоматично ОТПАДАШ.....
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
gletcher написа:Стандартно колко пада бала след 1во класиране за по-обикновените специалности? Имам предвид не за медицина, право, японистика и т.н., които са най-желаните.
Е? Чакаме отговор затаили дъх...
"и поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден,
без там пристанище да зная"
gletcher написа:Стандартно колко пада бала след 1во класиране за по-обикновените специалности? Имам предвид не за медицина, право, японистика и т.н., които са най-желаните.