Та, както и да е, имам 1 въпрос и 1 нужда от съвет.
Първо, преди време гледах някъде някакви списъци на предметите, които се изучават в различните специалности...съвсем скоро беше и не помня къде го видях, ако някой се сеща дали ще може да ми даде едно линкче, благодаря предварително.
Та, относно нуждата от съвет. Приета съм биология, което ми е трето желание, второ ми е биомениджмънт и първо е молекулярна, ще ми се да се пробвам за молекулярна, но нали ако си запазя мястото в биологията, но на второ ме приемат да речем само биомениджмънт, а не молекулярна, ще си изгубя мястото в биологията, а пък между биомениджмънт и биология си избирам биологията. Знам, че вината си е моя и не съм си подредила правилно желанията, но след дъжд... Та, както и да е, исках да попитам относно специалността биомениджмънт. Аз колкото и да го чета абзачето в справочника така и нещо не мога да зацепя за какво става въпрос в тая специалност. Сигурно аз съм глупава. Дали ще може някой да ми каже по-човешки за тази специалност, какво се учи, каква е реализацията, струва ли си, защото знам, че е нова и уж май била популярна, добра ли е, на какво се набляга като обучение, с какво е различна от останалите...
Благодаря предварително.