КСК 2009 - Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mo_chuisle
- В началото бе словото
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - Математика
Леле мале откъде дойде тоя дъжд? Аз как ще пътувам утре, а и из София ще трябва да се разкарвам.... кофти, дано поне не се чака много, че ще си умра от скука самичко.
-
elfinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Няма, няма и аз утре ще ходяmo_chuisle написа:Леле мале откъде дойде тоя дъжд? Аз как ще пътувам утре, а и из София ще трябва да се разкарвам.... кофти, дано поне не се чака много, че ще си умра от скука самичко.
Не искам да пускам ръката ти...
-
mo_chuisle
- В началото бе словото
ми към десет, десет и нещо. ти?
аз все пак пак да попитам нали се плаща във факултета, а не в ректората? че иначе има да си обикалям
аз все пак пак да попитам нали се плаща във факултета, а не в ректората? че иначе има да си обикалям
-
ivka
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Да, плащаш във ФМИ. Касата е на втория етаж.
- altras
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни с-ми
Това пък защо ? Аргументирай сеDayDream написа:Като почнете така да правите изводи относно сивото вещество по бала направо къртите...JorkoStk написа:8 стотни не ми стигнаха за ИС (26,70 ми е бала). За сега съм информатика, но мисля чe на 2-ро класиране съм ИС (и ще съм най-тъпия там)! Надявам се да си заслужава СУ-отказах се от ТУ, УНСС, УАСГ.
Ако искаш нещо по-сериозно можеш, както си се отказал от ТУ, УНСС и УАСГ, да направиш същото и с ИС и да запишеш информатика.
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За кое от 2те?altras написа:Това пък защо ? Аргументирай се
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- altras
- В началото бе словото
"Ако искаш нещо по-сериозно можеш, както си се отказал от ТУ, УНСС и УАСГ, да направиш същото и с ИС и да запишеш информатика."

- DayDream
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Еми, разгледай учебните планове( за 2009/2010 ), поразпитай и хора от двете специалности и ще разбереш.altras написа:"Ако искаш нещо по-сериозно можеш, както си се отказал от ТУ, УНСС и УАСГ, да направиш същото и с ИС и да запишеш информатика."
![]()
В Информатика е по-голям гърч, но пък дава резултати( поне при мене ).
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Абе по-добре се откажи от всичко и ходи работи една година 
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема
статистика-сложна ли е като специалност много ?аз се надявам да влезна на 2ро или 3то с бал 21.45
-
elfinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Във ФМИ се плаща и аз така разбрах:)mo_chuisle написа:ми към десет, десет и нещо. ти?
аз все пак пак да попитам нали се плаща във факултета, а не в ректората? че иначе има да си обикалям![]()
Аз не знам кога ще ходя, една приятелка може да дойде с мен и още не сме се разбрали
Еми то лесно няма, ако имаш желание, ще се справиш, колкото и да е трудно. Поне аз така смятам.bobatumba написа:статистика-сложна ли е като специалност много ?аз се надявам да влезна на 2ро или 3то с бал 21.45
П.П. Хайде някой, който вече се е записал, да разкаже по подробно как става работата и колко време е чакал?
Не искам да пускам ръката ти...
- altras
- В началото бе словото
Точно заради това питам! Нямам приятели или познати в тези специалности. Приет съм 4то желание Информатика, ама мисля да подавам за второ класиране, да се метна по-нагоре в ИС(3то желание). Програмата на ИС по ми допадна, като ги разглеждах.DayDream написа:Еми, разгледай учебните планове( за 2009/2010 ), поразпитай и хора от двете специалности и ще разбереш.altras написа:"Ако искаш нещо по-сериозно можеш, както си се отказал от ТУ, УНСС и УАСГ, да направиш същото и с ИС и да запишеш информатика."
![]()
В Информатика е по-голям гърч, но пък дава резултати( поне при мене ).
Ти какви резултати имаш ?
-
Pastorcheto
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Здравейте имам 2 въпроса. Какъв размер трябва да бъдат снимките понеже в справочника и сайта пише различни размери? И коя специялност е по-добре според вас понеже се чудя СИ или КН ??
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
По първия въпрос: Гледай от справочника. Там информацията трябва да е вярната.Pastorcheto написа:Здравейте имам 2 въпроса. Какъв размер трябва да бъдат снимките понеже в справочника и сайта пише различни размери? И коя специялност е по-добре според вас понеже се чудя СИ или КН ??
Благодаря предварително.
По втория въпрос: Първо прочети анотациите на специалностите ако още не си, а и няма да е лошо да споделиш с какво искаш да се занимаваш в бъдеще. Така и ние ще можем да преценим коя специалност ще може да те подготви по-добре за това.
П.П. Ето линка за анотациите на всички специалности в ФМИ:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... nformatika
Компютърни науки 1 курс
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Пишеше при нас 4 на 6 см и сега съм с един плакат в цял ръст на студентската книжка. 4.5 на 3.5 трябва да са ти.Колкото до КН и СИ - ако искаш да ставаш програмист запиши КН.Pastorcheto написа:Здравейте имам 2 въпроса. Какъв размер трябва да бъдат снимките понеже в справочника и сайта пише различни размери? И коя специялност е по-добре според вас понеже се чудя СИ или КН ??
Благодаря предварително.