04.08 - Класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Re: 04.08 - Класиране
Дам благодаря 
Имам един въпрос , ако не са ме приели на 1 -во класиране , трябва ли да подам документи за 2 ро класиране или ...? 
-
ivka
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Не, не подаваш никакви документи. Участваш във второ калсиране автоматично.
Благодаря ! След като прочетох всички страници си намерих отговора

С какъв документ се извършва потвърждаването за 2 класиране???
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
НЕ СЕ ПОДАВА ДОКУМЕНТ. Има го 2 поста над твоя.ne написа:С какъв документ се извършва потвърждаването за 2 класиране???
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
мен ме приеха на 1 класиране, но искам да изчакам 2 за по-предна специалност
А вярно ли е, че след 3то класиране си губиш мястото от 2ро?
Място се пази в първите 3 класирания. Ако решиш да се явяваш на 4то, тогава губиш мястото от 3то 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ако искаш да си запазиш все пак мястото от първо класиране и да чакаш второ - тогава май трябва някаква молба, но трябва да питаш някой в УНИ-то.ne написа:мен ме приеха на 1 класиране, но искам да изчакам 2 за по-предна специалност
Не знам за трето класиране как стоят нещата. Но ако искаш да си пазиш мястото и все пак да участваш - подаваш молба.
ПП: А четвърто класиране едва ли да има.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Хей, може ли да ми кажете каква е семестриалната такса за БФ, защото пс-то ми не успява да разчете написаното.
))
Пътят е страшен, но славен!!!
-
mo_chuisle
- В началото бе словото
ако питаш за Българска Филология - 462лв. за годината, съответно 231лв за семестър
- plamena
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Не знам някои за що така са се заблудили но за да участваш във второ класиране трябва да отидеш да ПОТВЪРДИШ ! т.е. да си депозираш оригинала от дипломата за средно образование и да попълниш молба-декларация... иначе ще отпаднете от всички системни и няма да станете студенти! затова ходете и си потвърдете мястото!
Аз съм приета Новогръцка филология на 1во класиране , но ще пусна за 2ро за английска ..
Аз съм приета Новогръцка филология на 1во класиране , но ще пусна за 2ро за английска ..
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Това НЕ Е ВЯРНО!ivka написа:Не, не подаваш никакви документи. Участваш във второ калсиране автоматично.
Трябва да отидеш с дипломата си във факултета, в който е специалността, в която си приет(а) и да попълниш на едно почти хвърчащо листче, че имаш намерение да учиш в СУ.
Дипломата остава в СУ и по този начин участваш нататък.
Ако не отидеш до СУ, това означава че не се интересуваш от този Университет и автоматично ОТПАДАШ.....
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Тамън ви четях глупостите и се чудих кой ще ви го каже....plamena написа:Не знам някои за що така са се заблудили но за да участваш във второ класиране трябва да отидеш да ПОТВЪРДИШ ! т.е. да си депозираш оригинала от дипломата за средно образование и да попълниш молба-декларация... иначе ще отпаднете от всички системни и няма да станете студенти! затова ходете и си потвърдете мястото!
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема