А идеята за отделна тема е много хубава
Английска филология 4
Модератор: Don Horhe
- gluharche_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Английска филология 4
Още едно ново попълнение тук
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
- Unfathomable
- В началото бе словото
Какви списъци, какъв мейл?britdamage написа:Аз също по-рано мислех да направя такава тема.Ако искаш да действаме.aciana написа:Е, малко по малко започваме да се събираме. Макар че, тази тема на много скришно място... Тя си е на правилното място, но може би трябваше да направим и друга тема - кандидати английска филологя или нещо такова в кандидатстудентския форум, за да е по-оживено. Както и да е, ако някой ходи да се записва утре, нека сподели дали ви дават и тази година от онези прословути списъци с книжки
![]()
![]()
Утре направо сама ще си поискам списъкаПък и нали трябва да ни дадат онзи мейл, на който да си потвърдим курсовете.
Аз днес се записах и нищо не ми дадоха
- viks
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/index.php?cat=10945
The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.
- Unfathomable
- В началото бе словото
Имам още един въпрос- може ли да се избира British or American English?
Ако да -откога?
Ако да -откога?
- britdamage
- Пишеща машина
За първи курс, нали?sindri написа:А някой има ли идея кога е поправката на Лингвистичен дебат ?
Поправката е на 07,09,2009 г. от 9h в 65 ауд.
Днес бях до гълъбарника, за да потърся една примерна програма на първи курс и попаднах на поправките.Та се сетих, че някой тук беше питал
Водата също би могла да се измие.
Според вас може ли да се влезе в специалност Английска филология без да си ходил на кандидатстудентските курсове, които организират преподавателите от университета? 
- Music Addict
- Пишете, о, братя
- Специалност: British and American Studies
- Обратна връзка:
Може.Тинто написа:Според вас може ли да се влезе в специалност Английска филология без да си ходил на кандидатстудентските курсове, които организират преподавателите от университета?
Имам 5,20 без да съм ходила на курса и без да съм взела нито един частен урок през живота си.
Why must one talk? Often one shouldn't talk, but live in silence. The more one talks, the less the words mean.
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
че те повечето хора влизат без тия уроциТинто написа:Според вас може ли да се влезе в специалност Английска филология без да си ходил на кандидатстудентските курсове, които организират преподавателите от университета?
А приеха ли те с тази оценка?Music Addict написа:Може.Тинто написа:Според вас може ли да се влезе в специалност Английска филология без да си ходил на кандидатстудентските курсове, които организират преподавателите от университета?![]()
Имам 5,20 без да съм ходила на курса и без да съм взела нито един частен урок през живота си.
- Music Addict
- Пишете, о, братя
- Специалност: British and American Studies
- Обратна връзка:
Да. На първо класиране.Тинто написа:А приеха ли те с тази оценка?Music Addict написа:Може.Тинто написа:Според вас може ли да се влезе в специалност Английска филология без да си ходил на кандидатстудентските курсове, които организират преподавателите от университета?![]()
Why must one talk? Often one shouldn't talk, but live in silence. The more one talks, the less the words mean.
Music Addict написа: Да. На първо класиране.
А каква е най-ниската оценка, с която се приема в Английска филология по принцип? Знаете ли? Предполагам, че е около петица.
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
по-скоро към четворка... 
-
snijana
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
колеги, интересуват ме дата/място/час за поправителни изпити по следните предмети:
.
Text Linguistics, а.к.а. Лингвистика на текста
и
History of English, а.к.а. История на английския език
и двата се изучават в 3 курс
след половинчасово безрезултатно ровене в сайта на университета реших да пиша тук, пък дано някой се отзове. мерси предварително
.
Text Linguistics, а.к.а. Лингвистика на текста
и
History of English, а.к.а. История на английския език
и двата се изучават в 3 курс
след половинчасово безрезултатно ровене в сайта на университета реших да пиша тук, пък дано някой се отзове. мерси предварително
futuristic ain't shit to me