---------------------------------------------------
С голямо извинение за закъснението!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Спокойно, аз за никъде не бързам^PrincessA^ написа:С голямо извинение за закъснението!!!
Vaskes ми е прякор много отпреди да чуя въобще за Velazquez. Мисля, че бях втори клас. Тогава излизаше едно списание за книги-игри "МЕГА" и там имаше поредица за едни командоси/звездни рейнджъри - Т.О.Р.Н.А.Д.О. 6. Един от тях, испанецът, се казваше Мануел Васкес и на мен той ми стана любим и присвоих името :Р Така ми викаше един приятел (друг голям фен на Т.О.Р.Н.А.Д.О. 6), така почнах да се пиша след години по компютърните игри, още по-късно и по форумите и така. Тогава не ми хрумна, че би трябвало да се изписва Vasquez, а когато се усетих вече си обичах първоначалното изписване. Пък и не исках да ме бъркат с Vasquez от Aliens, както се е случвалоallshallperish написа:Защо си Vaskes, а не Velazquez?
Знаеш ли, че Velazquez има пъзели по картините си с по 18000 парчета![]()
Oo, жрецо! :РNorwegian Wood написа:Оо, Жмудо!
Я, вярно, каква изненадаТърговецът на кристал написа:Яяяяя, чий ред бил дошъл...![]()
Чакам - просто защото ми е интересно какво би измислил, щом директно залиташ към Оскар Уайлд и нещата, които той би/е казал по темата (поздравления за което и определено препоръчвам филма "A Good Woman", правен по "Ветрилото на лейди Уиндърмиър").Vaskes написа:- Една жена никога не трябва... Ух, тук ми се иска да кажа нещо остроумно в стил Оскар Уайлд, но нищо не ми идва на ум. Не се сещам и за някоя готина сентенция, която да цитирам. Затова ще отговоря по-късно (:
Тук май ще трябва да доуточня малко - дъхът на бадеми се свързва с цианкалият, който, както ще се досетиш, е доволно силна отрова. Та... в това "или-или" имах предвид дали при конфликт/спор си запазваш правото на особено мнение и спираш да спориш, или си склонен на по-крайни действия, без те непременно да включват отрова, разбира се.- С особено мнение или с дъх на бадеми? - "Особено мнение" е твърде общо, не бих рискувал с него, хаха. (: А "дъх на бадеми" определено звучи съблазнително![]()
Ти пък! Толкова ли си лесен за впечатляване, или просто чакаше какъв да е въпрос?С "или-или"-тата си заслужи виждането на по бира
Хаха, аз дъхът на бадеми го свързвам с уискиТърговецът на кристал написа:Тук май ще трябва да доуточня малко - дъхът на бадеми се свързва с цианкалият, който, както ще се досетиш, е доволно силна отрова. Та... в това "или-или" имах предвид дали при конфликт/спор си запазваш правото на особено мнение и спираш да спориш, или си склонен на по-крайни действия, без те непременно да включват отрова, разбира се.![]()
Ти пък! Не си подценявай въпросите, интересни си бяха! (:Ти пък! Толкова ли си лесен за впечатляване, или просто чакаше какъв да е въпрос?С "или-или"-тата си заслужи виждането на по бира
Ужасен край.В тоя ред на мисли, последен "или-или" въпрос (много любим, не е със заглавия на филми): ужасен край или ужас без край?
Има, разбира сеИ един въпрос, краден от Смоуки: има ли смисъл, когато няма значение?
Мачът е бил между колосите "Скрита сила" и отборът на град Завет (не знам има ли си име) и е завършил 11:0. Пердето е вкарал 4 гола през първото и 5 през второто полувреме, при това все от игрови ситуации, не от статични положения :Р И да, сигурен съм, че не става дума за хандбалИ последно - колко на колко е завършил този мач, в който въпросния тип е вкарал 9 гола, кой срещу кого е играл и сигурен ли си, че не е било хандбал?
Ще го напиша, споко, на мен също ми стана любопитно какво ще измисляА разказчето за пропилия се часовникар ще го дочакам, да знаеш. Или ще ти домрънкам, докато не го напишеш. Много обичам истории за „малки” герои.![]()
Ти пък. С цяло изречение, колега, с цяло изречение. Иначе казано - защо? Искаме теория (някога имаше цяла тема, посветена на това, та ми е интересно какво би измислил ти по въпроса).Vaskes написа:Има, разбира сеИ един въпрос, краден от Смоуки: има ли смисъл, когато няма значение?