Академия на МВР
Re: Академия на МВР
i az taka mislq
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
хора и да пресмятаме и да мислим,че имаме достатъчно бал,пак не можем да сме сигурни,тъй като хората,които ще влезнат,са набелязани още след психото,а тези изпити просто трябва да затвърдят мнението на ръководството(лично мнение)
-
stevie
- В началото бе словото
- Специалност: мързел :)
- Курс: кандидат-студент
И как става тая работа според теб, като данните са изнесени на сайта и всеки може да ги види.. Ако си изкарал изпитите, влизаш.. Ако не, не.. Какви са тия набелязвания??madnazi написа:хора и да пресмятаме и да мислим,че имаме достатъчно бал,пак не можем да сме сигурни,тъй като хората,които ще влезнат,са набелязани още след психото,а тези изпити просто трябва да затвърдят мнението на ръководството(лично мнение)
На повечето от "коментаторите" в тази тема явно им отива тази професия.Виждат конспирация във всичко и във всички.Не можете ли поне един път да приемете,че в АМВР могат да влязат и най-нормални хора,които просто трябва да покажат малко повече знания от връстниците си.Погледнете първият ми коментар в темата и погледнете в перспектива на шансовете си да бъдете приети.Разсъждавайки нормално и изхождайки логично от резултатите,можем да заключим,че всеки,който е издържал всичките си изпити има реален шанс да бъде приет.
еми хора,освен че ви проверяват цялото родословно дърво и проследяват всичките ви роднини и техните досиета,също така на психото преценят що за човек си.Мн е лесно някой смотаняк да седне и да назубри темите по история и да изкара добра оценка,но той пак си е тъпак.На психо теста и IQ теста проверяват вашите качества,интелектуално ниво,а на разпита от психолог вникват във вашата психика
аз не налагам мнението си на никого,всеки да се спасява,но все пак не забравяйте,че полицията си има свои правила и ако ще и 10 да иматте на изпитите пак може да не ви приемат
има ли смисъл да уча в академията като студент и дали мога да намеря реализация след това
от запознатите ако някой знае дали има смисъл като студент в амвр
благодаря предварително
благодаря предварително
ima smisal
- Ваньо
- В началото бе словото
- Специалност: ППООР
Има смисъл,ако ти се учи и работи това което ти предлагат там.Ако ли не ...губиш най-ценното време 
“Sir, we're surrounded!”
“Excellent. We can attack in any direction now!”
е как да не ми се учи след като съм подал документи просто не знам какъв е шанса сам след това да си намеря работа защото все пак това образование важи единствено за системата
- Ваньо
- В началото бе словото
аз нямах предвид,че не ти се учи
,а че всяко нещо което ти идва от вътре(смислените неща) има смисъл.Btw чакам с нетърпение класирането в АМВР,както повечето тук май
направо ще изкрейзя 
“Sir, we're surrounded!”
хаха така си е .... ужасно гадно е да чакаш
но дано след 13-ти ни се възнагради чакането
А за това дали иам смисъл да ставаш студент... всичко има смисъл в тази система,така че не съжалявай ако те приемат за студент
успех!!!!

- Policaikata
- В началото бе словото
Ако беше така, както си мислиш, значи и аз не е трябвало да уча в АМВР. Връзките на хората, които имат такива, са колкото да минат евентуално медицинския. После на психото нямат никаква гаранция, че ще продължат. Е, сигурно и там някои успяват да "минат" с чужда помощ, но са 1 на 100 сигурно. Истината е, че влизат хора, които са се представили достатъчно добре както на психото, така и на изпитите по литература и история. Няма конспирацииmadnazi написа:хора и да пресмятаме и да мислим,че имаме достатъчно бал,пак не можем да сме сигурни,тъй като хората,които ще влезнат,са набелязани още след психото,а тези изпити просто трябва да затвърдят мнението на ръководството(лично мнение)
Ръката на закона
jalko,4e izpusnah sroka za stydent
-
ivka
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Винаги можеш да опиташ догодина.