Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Re: Академия на МВР

Мнение от p_e_t_i_a »

i az taka mislq
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
madnazi
В началото бе словото

Мнение от madnazi »

хора и да пресмятаме и да мислим,че имаме достатъчно бал,пак не можем да сме сигурни,тъй като хората,които ще влезнат,са набелязани още след психото,а тези изпити просто трябва да затвърдят мнението на ръководството(лично мнение)
stevie
В началото бе словото
Специалност: мързел :)
Курс: кандидат-студент

Мнение от stevie »

madnazi написа:хора и да пресмятаме и да мислим,че имаме достатъчно бал,пак не можем да сме сигурни,тъй като хората,които ще влезнат,са набелязани още след психото,а тези изпити просто трябва да затвърдят мнението на ръководството(лично мнение)
И как става тая работа според теб, като данните са изнесени на сайта и всеки може да ги види.. Ако си изкарал изпитите, влизаш.. Ако не, не.. Какви са тия набелязвания?? :alien:
mcgregor
В началото бе словото

Мнение от mcgregor »

На повечето от "коментаторите" в тази тема явно им отива тази професия.Виждат конспирация във всичко и във всички.Не можете ли поне един път да приемете,че в АМВР могат да влязат и най-нормални хора,които просто трябва да покажат малко повече знания от връстниците си.Погледнете първият ми коментар в темата и погледнете в перспектива на шансовете си да бъдете приети.Разсъждавайки нормално и изхождайки логично от резултатите,можем да заключим,че всеки,който е издържал всичките си изпити има реален шанс да бъде приет.
madnazi
В началото бе словото

Мнение от madnazi »

еми хора,освен че ви проверяват цялото родословно дърво и проследяват всичките ви роднини и техните досиета,също така на психото преценят що за човек си.Мн е лесно някой смотаняк да седне и да назубри темите по история и да изкара добра оценка,но той пак си е тъпак.На психо теста и IQ теста проверяват вашите качества,интелектуално ниво,а на разпита от психолог вникват във вашата психика
madnazi
В началото бе словото

Мнение от madnazi »

аз не налагам мнението си на никого,всеки да се спасява,но все пак не забравяйте,че полицията си има свои правила и ако ще и 10 да иматте на изпитите пак може да не ви приемат
gattuso
В началото бе словото

Мнение от gattuso »

има ли смисъл да уча в академията като студент и дали мога да намеря реализация след това :D от запознатите ако някой знае дали има смисъл като студент в амвр
благодаря предварително
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

ima smisal
Аватар
Ваньо
В началото бе словото
Специалност: ППООР

Мнение от Ваньо »

Има смисъл,ако ти се учи и работи това което ти предлагат там.Ако ли не ...губиш най-ценното време :idea:
“Sir, we're surrounded!”
“Excellent. We can attack in any direction now!”
gattuso
В началото бе словото

Мнение от gattuso »

е как да не ми се учи след като съм подал документи просто не знам какъв е шанса сам след това да си намеря работа защото все пак това образование важи единствено за системата
Аватар
Ваньо
В началото бе словото

Мнение от Ваньо »

аз нямах предвид,че не ти се учи :D ,а че всяко нещо което ти идва от вътре(смислените неща) има смисъл.Btw чакам с нетърпение класирането в АМВР,както повечето тук май :lol: направо ще изкрейзя :mrgreen:
“Sir, we're surrounded!”
“Excellent. We can attack in any direction now!”
pepiIIIII
В началото бе словото

Мнение от pepiIIIII »

хаха така си е .... ужасно гадно е да чакаш :( но дано след 13-ти ни се възнагради чакането :wink: :P :cheers: :cheers: :cheers: А за това дали иам смисъл да ставаш студент... всичко има смисъл в тази система,така че не съжалявай ако те приемат за студент :) успех!!!! :cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
Policaikata
В началото бе словото

Мнение от Policaikata »

madnazi написа:хора и да пресмятаме и да мислим,че имаме достатъчно бал,пак не можем да сме сигурни,тъй като хората,които ще влезнат,са набелязани още след психото,а тези изпити просто трябва да затвърдят мнението на ръководството(лично мнение)
Ако беше така, както си мислиш, значи и аз не е трябвало да уча в АМВР. Връзките на хората, които имат такива, са колкото да минат евентуално медицинския. После на психото нямат никаква гаранция, че ще продължат. Е, сигурно и там някои успяват да "минат" с чужда помощ, но са 1 на 100 сигурно. Истината е, че влизат хора, които са се представили достатъчно добре както на психото, така и на изпитите по литература и история. Няма конспирации ;) Колкото до това да учиш като студент - общо взето... е малко прецакано (по мое лично мнение). Учат се същите неща, които учат курсантите, но студентите си плащат. След 4 години се явяват на физическия, който са пропуснали или не са го минали, понеже не е задължителен при кандидатстването за студент, и ако не го издържат и тогава - "чао", както се изрази един преподавател. И всички тези 4 години отиват на кино. Разбира се, нормативите са много по-сериозни от тези за кандидатстването. Това е, което аз имам като информация.
Ръката на закона
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

jalko,4e izpusnah sroka za stydent
ivka
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от ivka »

Винаги можеш да опиташ догодина.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”