Икономика 2009/2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
deasly
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Икономика 2009/2010
e, щe сe осмсли разкарванeто ти до стопанския... иначee за бира - каква искаш? дано нe e корона хахах
-
deasly
- В началото бе словото
абe ровя сe аз из миналитe КСК, намeрих някакви минимални баловe (само чe за жeни), които са били с повeчe от 4 eдиници на първо класиранe повeчe от тeзи слeд 3то.. доста рисковано става.. и на 2ро нe падат толкова, колкото на 3то, коeто прави нeщата доста нeсигурни - да сe чака до послeдно. разбира сe, на първо врeмe трябва да сe видят рeзултатитe сeга от 1во класиранe и тогава да сe мисли.
така както го смятам, най-вeроятно няма да ми достига бал от порядъка на понe 4 eдиници... възможно ли e да паднe с толкова много... ако някой има впeчатлeния от миналитe КСК с класиранията за спeц. "Икономика с английски" нeка драснe 2 рeда със съвeти, щe са от полза..
така както го смятам, най-вeроятно няма да ми достига бал от порядъка на понe 4 eдиници... възможно ли e да паднe с толкова много... ако някой има впeчатлeния от миналитe КСК с класиранията за спeц. "Икономика с английски" нeка драснe 2 рeда със съвeти, щe са от полза..
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
- Курс: първи
Братле вместо да умуваш 30 минути можеше просто да си дадеш бала и да те видим ще се запознаваш ли с Швертнер тая година или не 
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
-
deasly
- В началото бе словото
2 85 Икономика (английски език) редовно 24.25 26
при такъв смотан бал няма как да нe умувам
- JenniferRene
- В началото бе словото
абе нещо гледам за икономиката странно нисък бал а пък за стопанскто доста висок, нещо ми е странно ..а дано и тая година да са същите въпреки че си мисля че доста хора като са видяли колко е нисък бала за икономика са го записали, следователно и бала може да се вдигне така .. но това са си мой разсъждения
Be great in acts as you have been in thoughts!~
- Jorkataa
- Драскач
Според мен с този бал ще влезнеш, пък дори и от 2ро или трето да било!
А иначе и аз не мога общо взето да си обясня желанието на повечето хора да учат стопанско. Може би е заради по-леката им програма от икономиката (която е по-обща като цяло мисля) и по-леката математика...
А иначе и аз не мога общо взето да си обясня желанието на повечето хора да учат стопанско. Може би е заради по-леката им програма от икономиката (която е по-обща като цяло мисля) и по-леката математика...
С бал 27,62 съм.Икономисти идваааам!

- Jorkataa
- Драскач
Deasly на второ класиране ли да си чакам бирата, или...?deasly написа:2 85 Икономика (английски език) редовно 24.25 26
-
deasly
- В началото бе словото
ами ще участвам на второ, няма как
ще се радвам да стане, че и от трето ако трябва... ако не - ще отскочиш до Геолого-Географския да ме черпиш ти
иначе ми се струва нещо не какво трябва с това класиране и този бал... първо какво ще рече че има 32 приети, от 26 места... после женския минимален бал е по-нисък от мъжкия
и като гледам икономика с френски се оказва с по-нисък бал... естествено тези изводи ги правя на базата на сухата статистика, която има и от миналата година
дано се оправят работите, лично аз не съм много оптимистично настроен да падне с още 2,5 единици бала.. нооо ще видим
иначе ми се струва нещо не какво трябва с това класиране и този бал... първо какво ще рече че има 32 приети, от 26 места... после женския минимален бал е по-нисък от мъжкия
дано се оправят работите, лично аз не съм много оптимистично настроен да падне с още 2,5 единици бала.. нооо ще видим
- Jorkataa
- Драскач
Споко веее миналата година един е влезнал икономика с английски с бал 21, тъй че не забравяй за бирата. Просто изчакай 2ро и 3то класиране, той май от 3то беше влезнал, не се отказвай!
Иначе икономиката с френски миналата година...еми то аз тогава влезнах в нея и бяхме само 5 човека (от които само аз момче).
Иначе икономиката с френски миналата година...еми то аз тогава влезнах в нея и бяхме само 5 човека (от които само аз момче).
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Да взема да кандидатствам и аз в Стопанския освен...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
deasly
- В началото бе словото
няма да се отказвам, в интерес на истината заебавам "Финанси" в УНСС, за да кандидадствам с някакви абсурдни оценки в "Икономика" на СУ... това е грешката - като решиш в последния момент нещоJorkataa написа:Споко веее миналата година един е влезнал икономика с английски с бал 21, тъй че не забравяй за бирата. Просто изчакай 2ро и 3то класиране, той май от 3то беше влезнал, не се отказвай!
даже при това положение, тъй като е доста напечено .. може 2 бири? единствено ме притесняват тези 6 човечета приети над нормата, но знае ли човек...
хм, такива мнения най-ги обичамScorpion написа:Да взема да кандидатствам и аз в Стопанския освен...
- Jorkataa
- Драскач
Хмм, рисковано ще играем така ли - искаш да вдигнем залога?
Нека бъдат 3 тогава! Само като те приемат да не се откажеш да черпиш
Нека бъдат 3 тогава! Само като те приемат да не се откажеш да черпиш
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Колегии 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations