СУ или УНСС
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- надето
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
СУ или УНСС
Искам да споделя с вас една случка, която ми се случи днес. Приятелят ми направи една успешна сделка преди няколко месеца. Парите, които спечели бяха преведини в банка ЦКБ. Той поска да си ги изтегли и започна 2 мес и половина ходене по мъките. Пишеше пълномощни, ходеше до банката по 3-4 пъти на ден, но така и не си получаваше парите. На приятелят ми взе да му писва. Обясненията бяха различни: банката няма пари, плащат пенсии, трябва да чака 24 ч, после спряха въобще да му дават обяснения и го отпращаха, като всеки път му казваха, че няма проблем и парите ще си ги получи утре. По една случайност приятелят ми се познава с шефа на ЦКБ София. Той разпореди проверка и откри, че една от служителките в банката е сбъркала данните на приятелят ми и ги е написала на друг човек. Тя беше уволнена и беше завършила в УНСС. Минаха още 2 сед, но резултат - никакъв. След повторна проверка се оказва, че банката няма наличната сума, но и не я поисква от София. След нов скандал парите са пратени към клона в моя град. Приятелят ми обаче и днес не си получава парите. Те пристигат в 11ч, на въпреки това до 16ч никой не си мърда пръста и това води до намесата на собственика, който пристига чак от Варна (моят град се намира в другия край на страната). Всички служители са уволнени поради некомпетентност ( всички са завършили в УНСС), изключение правят само двама, завършили Свищов и охраната. Шевът на банката е бесен, защото това не е първи случай. Обади се но отговорника за назначаване на кадри и му даде заповед да не назначава хора, завършили в УНСС. Аз се чудя, защо съществува такъв университет, който бълва по 10 000 кадри на година, които са напълно некомпетентни. Историята е истинска, който не ми вярва си е негов проблем. Вие сами си преценете къде искате да учите и как ще се реализирате после. Изводите оставям на вас.
- johndaniels
- В началото бе словото
- Специалност: PR /public retardations/
- Курс: втори
Re: СУ или УНСС
Мхм. А ти какво кандидатстваш ? 
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
- rage_killer
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
чувствам се назад с 25 секунди,заради дължината и безсмислието на твоя пост.
мислиш ли,че това е мястото, на което трябва да споделяш личните си драми?
и наистина ли мислиш,че това къде си завършил те определя като човек?(ако го мислиш си много ограничено момиче)УНСС си има своите предимства и недостатъци.Това е форума на Софийския Университет и ако искаш да се намираш на приказка влез в този на УНСС и пиши там,ще получиш много гневни отговори на горди унесесейци.
мислиш ли,че това е мястото, на което трябва да споделяш личните си драми?
и наистина ли мислиш,че това къде си завършил те определя като човек?(ако го мислиш си много ограничено момиче)УНСС си има своите предимства и недостатъци.Това е форума на Софийския Университет и ако искаш да се намираш на приказка влез в този на УНСС и пиши там,ще получиш много гневни отговори на горди унесесейци.

Не мога да схвана какво да преценим? СУ или УНСС? УНСС или СА?Що за безмислен пост.
BTW, във всички банки, в които съм ходил една кадърна обслужваща няма.
BTW, във всички банки, в които съм ходил една кадърна обслужваща няма.