Сигурно и ти си редовно?! Сама ще си уча задочноdessi_es написа:и мен ме приеха математика и информатикаС тази специалност не се излиза само учител ами и програмист
КСК 2009 - Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
elfinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - Математика
Не искам да пускам ръката ти...
Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
-
elfinka
- В началото бе словото
Е, хайде не ми разваляй радостта сега пък ти:р Аз съм умно момиче, ще се справяdessi_es написа:Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Може да е трудно за тези,които са влезли с по-нисък бал...elfinka е изкарала доста висока оценка по математика и балът й е доста по-висок от минималния на ПЪРВО класиранеdessi_es написа:Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
Компютърни науки 1 курс
-
elfinka
- В началото бе словото
morfei написа:Може да е трудно за тези,които са влезли с по-нисък бал...elfinka е изкарала доста висока оценка по математика и балът й е доста по-висок от минималния на ПЪРВО класиранеdessi_es написа:Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
АА колко си добричък
Ти кандидатства ли? Влезе ли? Какво е положението при теб?
- morfei
- Форумно зомби
Ха, ами аз не съм кандидат-студент. Тази година ще кандидатствам във ФМИ и мисля да ги подредя
1.КН
2.СИ
3.Информатика
Това, което ме притеснява обаче е,че балът не пада, а даже се качва. Все пак се надявам н а усилена подготовка по математика тази година. 8 часа седмично(все пак съм МГ) и отделно мисля да ходя на курс. Но сметките показват 5,40 за първо класиране и не знам дали балът ще се качва още или ще пада.
1.КН
2.СИ
3.Информатика
Това, което ме притеснява обаче е,че балът не пада, а даже се качва. Все пак се надявам н а усилена подготовка по математика тази година. 8 часа седмично(все пак съм МГ) и отделно мисля да ходя на курс. Но сметките показват 5,40 за първо класиране и не знам дали балът ще се качва още или ще пада.
Компютърни науки 1 курс
- fashion_girl
- В началото бе словото
- Специалност: Математика и информатика задочно
И АЗ СЪМ задочно математика и информатика, но все пак се колебая за тази инженерна физика....
-
elfinka
- В началото бе словото
Не се колебай, идвай при мене;)fashion_girl написа:И АЗ СЪМ задочно математика и информатика, но все пак се колебая за тази инженерна физика....
-
elfinka
- В началото бе словото
Аз пък бях в СМГ и имахме 10 часа седмичноmorfei написа:Ха, ами аз не съм кандидат-студент. Тази година ще кандидатствам във ФМИ и мисля да ги подредя
1.КН
2.СИ
3.Информатика
- morfei
- Форумно зомби
Мерси много за подкрепата, но все пак да изкараш 5,40 на изпит в СУ е доста трудно предвид задачите от изпитите, които съм разгледал. Просто явно ще се наложи наистина здраво да налегна(а не полегна
) тази година 
П.П. Няма ли администраторите да направят форум на новата КСК?! Виждам,че в някой тема от форума на тази мненията са още от юни месец 2008.
П.П. Няма ли администраторите да направят форум на новата КСК?! Виждам,че в някой тема от форума на тази мненията са още от юни месец 2008.
Компютърни науки 1 курс
-
elfinka
- В началото бе словото
Абе не е и толкова трудно
Все пак пет часа имаш
Аз щях да изкарам повече, ако не ми беше прилошало на 3тия час (не че се оправдавам). Стоях след това към половин час, ама ми беше много зле и реших само до 8(вкл.) с малко грешки... а 9та почти я бях решила, дори не си написах това, което бях измъдрила, много ме беше яд после, ама от притеснение така става. А на предварителния яко се изложих
Той ми беше по-трудничък.
-
mo_chuisle
- В началото бе словото
да изкараш 5.40 не е чак толкова невъзможно. Това е оценката която изкарах и с която за щастие влязох, а не съм ходила на уроци, курсове и учех в математическа паралелка, а не в МГ. Идеята е да си съсредоточен, да имаш поне мъничко късмет и разбира се да си решавал съвестно задачки. Горещо препоръчвам сивите сборници на Лазаров, но дори и само със задачите от учебниците не е непостижимо.
Пожелавам ти успех
Пожелавам ти успех
-
elfinka
- В началото бе словото
Само аз ли съм мързелувала и освен в училище, не съм решавала другаде задачи?
Браво mo_chuisle, ако не учиш в МГ е много трудно да влезеш във ФМИ, а да не говорим да изкараш такава оценката

- morfei
- Форумно зомби
Аз имам некви сборници на интеграл дето ни казаха да ги купим кат влезох в МГ. Наистина трябва сериозно решаване и домашните треа се пишат, щот досега не съм 
Компютърни науки 1 курс
-
elfinka
- В началото бе словото
Сега разбрах, че моята специалност била пет години, пфу, много съм била ориентирана и аз,..
Карай, пет - пет... Ще се учи