КСК 2009 - Математика

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
elfinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - Математика

Мнение от elfinka »

dessi_es написа:и мен ме приеха математика и информатика :) С тази специалност не се излиза само учител ами и програмист :)
Сигурно и ти си редовно?! Сама ще си уча задочно :cry:
Не искам да пускам ръката ти...
dessi_es
В началото бе словото

Мнение от dessi_es »

Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

dessi_es написа:Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
Е, хайде не ми разваляй радостта сега пък ти:р Аз съм умно момиче, ще се справя :wink:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

dessi_es написа:Ами само да отбележа че една приятелка е тази специалност вече 3ти курс и до колкото знам и до колкото виждам е доста трудна ... Задочно май ще ти дойде доста изнанагорно .
Може да е трудно за тези,които са влезли с по-нисък бал...elfinka е изкарала доста висока оценка по математика и балът й е доста по-висок от минималния на ПЪРВО класиране 8)
Компютърни науки 1 курс
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

morfei написа:
Може да е трудно за тези,които са влезли с по-нисък бал...elfinka е изкарала доста висока оценка по математика и балът й е доста по-висок от минималния на ПЪРВО класиране 8)

АА колко си добричък :flower: :hug:s
Ти кандидатства ли? Влезе ли? Какво е положението при теб? :wink:
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Ха, ами аз не съм кандидат-студент. Тази година ще кандидатствам във ФМИ и мисля да ги подредя
1.КН
2.СИ
3.Информатика

Това, което ме притеснява обаче е,че балът не пада, а даже се качва. Все пак се надявам н а усилена подготовка по математика тази година. 8 часа седмично(все пак съм МГ) и отделно мисля да ходя на курс. Но сметките показват 5,40 за първо класиране и не знам дали балът ще се качва още или ще пада. :scratch:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
fashion_girl
В началото бе словото
Специалност: Математика и информатика задочно

Мнение от fashion_girl »

И АЗ СЪМ задочно математика и информатика, но все пак се колебая за тази инженерна физика....
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

fashion_girl написа:И АЗ СЪМ задочно математика и информатика, но все пак се колебая за тази инженерна физика....
Не се колебай, идвай при мене;)
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

morfei написа:Ха, ами аз не съм кандидат-студент. Тази година ще кандидатствам във ФМИ и мисля да ги подредя
1.КН
2.СИ
3.Информатика

Това, което ме притеснява обаче е,че балът не пада, а даже се качва. Все пак се надявам н а усилена подготовка по математика тази година. 8 часа седмично(все пак съм МГ) и отделно мисля да ходя на курс. Но сметките показват 5,40 за първо класиране и не знам дали балът ще се качва още или ще пада. :scratch:
Аз пък бях в СМГ и имахме 10 часа седмично :oops: Да ти кажа, не се притеснявай, изглежда трудно да влезеш, но не е, накрая изведнъж всичко се подрежда. На мен ФМИ ми изглеждаше недостижима мечта, а се оказа, че във всички освен 3 специалности мога да вляза на 1во класиране /с оценка 5 на изпита/. Стискам ти палци догодина, сигурна съм, че ще се справиш :wink:
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Мерси много за подкрепата, но все пак да изкараш 5,40 на изпит в СУ е доста трудно предвид задачите от изпитите, които съм разгледал. Просто явно ще се наложи наистина здраво да налегна(а не полегна :compress: ) тази година :?

П.П. Няма ли администраторите да направят форум на новата КСК?! Виждам,че в някой тема от форума на тази мненията са още от юни месец 2008.
Компютърни науки 1 курс
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

Абе не е и толкова трудно :wink: Все пак пет часа имаш :P Аз щях да изкарам повече, ако не ми беше прилошало на 3тия час (не че се оправдавам). Стоях след това към половин час, ама ми беше много зле и реших само до 8(вкл.) с малко грешки... а 9та почти я бях решила, дори не си написах това, което бях измъдрила, много ме беше яд после, ама от притеснение така става. А на предварителния яко се изложих :lol: Той ми беше по-трудничък.
mo_chuisle
В началото бе словото

Мнение от mo_chuisle »

да изкараш 5.40 не е чак толкова невъзможно. Това е оценката която изкарах и с която за щастие влязох, а не съм ходила на уроци, курсове и учех в математическа паралелка, а не в МГ. Идеята е да си съсредоточен, да имаш поне мъничко късмет и разбира се да си решавал съвестно задачки. Горещо препоръчвам сивите сборници на Лазаров, но дори и само със задачите от учебниците не е непостижимо.
Пожелавам ти успех :D
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

Само аз ли съм мързелувала и освен в училище, не съм решавала другаде задачи? :lol: Браво mo_chuisle, ако не учиш в МГ е много трудно да влезеш във ФМИ, а да не говорим да изкараш такава оценката :y:s :y:s
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Аз имам некви сборници на интеграл дето ни казаха да ги купим кат влезох в МГ. Наистина трябва сериозно решаване и домашните треа се пишат, щот досега не съм :oops:
Компютърни науки 1 курс
elfinka
В началото бе словото

Мнение от elfinka »

Сега разбрах, че моята специалност била пет години, пфу, много съм била ориентирана и аз,.. :lol: Карай, пет - пет... Ще се учи :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”