ЗнамTrisha написа:Аз като се изнервя за нещо и почвам да си подреждам разни неща - много е успокоително да знаете
Подреден човек ли сте или разхвърлян...?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и мен!!! особено, ако някои ми виси на главатаnrggirl написа:и мен^PrincessA^ написа:Глупости- мен тва още повече ме изнервя!![]()
Иначе, да отговоря на въпроса - може би ще е добре, ако кажа, че около мен цари артистичен безпорядък
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Даааа,затова винаги гледам да има нещо за оправяне,в случай че имам нужда от успокоениеTrisha написа:Аз като се изнервя за нещо и почвам да си подреждам разни неща - много е успокоително да знаете
Стаята ми е много чиста,но не мога да не си наслагам всичко,което пиша,чета и разглеждам на леглото,не мога да не си хвърля някоя дреха в гардероба,когато бързам и не може около компютъра ми да няма чаши,нещо за хрупане,дискове и т.н
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами даmushroomhead написа:а аз "така всичко ми е под ръка ,бе..."
а по темата...понякога се изнервям от това, че стола ми е леко завъртян и не ми се вписва в общата гледка на подредената детска (но това с нервите си е от времето
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и аз съм така - всичко, което непосредствено ползвам в момента да ми е наблизо:)))...Dynamite написа:Даааа,затова винаги гледам да има нещо за оправяне,в случай че имам нужда от успокоениеTrisha написа:Аз като се изнервя за нещо и почвам да си подреждам разни неща - много е успокоително да знаете![]()
Стаята ми е много чиста,но не мога да не си наслагам всичко,което пиша,чета и разглеждам на леглото,не мога да не си хвърля някоя дреха в гардероба,когато бързам и не може около компютъра ми да няма чаши,нещо за хрупане,дискове и т.н)) Оправям сума ти време,защото започва да ме дразни този безпорядък в някакъв момент и за 15 минути става същото...Мама много се изнервя
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Bers, удивена съм, най-сетне нещо земно у теб:)...Berserker написа:Организиран хаос!!! Това е истината! Всичко си ми е подредено, но мой, много извратен начин... майка ми твърди че е лудница, за мене си е всичко като в аптека...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ххахахха.....къртиш нрг, къъърттииииишnrggirl написа:Bers, удивена съм, най-сетне нещо земно у теб:)...Berserker написа:Организиран хаос!!! Това е истината! Всичко си ми е подредено, но мой, много извратен начин... майка ми твърди че е лудница, за мене си е всичко като в аптека...
кефиш ма щи звънна хахахаха
Re: Подреден човек ли сте или разхвърлян...?
много съм подреден - чорапите до вратата, якето на фотьойла, хавлията на бара, дрехите на дивана, мръсните чиний на масата за кафе, всякакви бумащини на другата маса и лаптопа в леглото
И ако нещо не си е на мястото направо полудявам
OCD much? Май да
И ако нещо не си е на мястото направо полудявам
OCD much? Май да
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Много зависи къде ще се изхвърля...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
- Курс: втори
Според мои приятели съм подреден човек, защото си намирам всичко.
Според мама съм най-разхвърляният.
.
Истината е, че си имам собствен ред, невидим за останалите. Винаги знам кое къде ми е, или поне приблизително
.
Ако някой обаче се е набъркал да ми пипа нещата, нищо не мога да си намеря
.
Според мама съм най-разхвърляният.
Истината е, че си имам собствен ред, невидим за останалите. Винаги знам кое къде ми е, или поне приблизително
Ако някой обаче се е набъркал да ми пипа нещата, нищо не мога да си намеря
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Колкото по-остарявам, по-разхвърляна ставам. Едно време бях много подредена, сега съм малко "над тия неща", много прозаично ми се вижда и ми тежи. По някое време подреждам, щото пък ако е твърде разхвърляно, не мога да мисля и гледам просто да оставям нещата обратно по местата им, след като ги използвам. Повече от това - мерси.
И да, намирам всяко нещо къде е за секунди (обикновено просто знам кое къде стои).
И да, ако някой тръгне да подрежда около мен, съм абсолютно изгубена и нямам никаква идея кое къде е (моята логика на подреждане е съвсем различна от тази на майка ми, да речем).
И да, намирам всяко нещо къде е за секунди (обикновено просто знам кое къде стои).
И да, ако някой тръгне да подрежда около мен, съм абсолютно изгубена и нямам никаква идея кое къде е (моята логика на подреждане е съвсем различна от тази на майка ми, да речем).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември