Последен преговор за 5-ти :)))
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Последен преговор за 5-ти :)))
Мерси много, колега :Р
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Обратна връзка:
Ами има един бутон търсене пишеш там 'семестриална такса' (http://www.uni-sofia.bg) и ти излизат 3-4 резултата и само 1 ти върши работаbrigit написа:JackInTheBox
Много ти благодаря ама много ...тва къде го намери аз цял ден ровя и нищо не намерих в сайта
На първа страница на студентската книжка има една графа специалност попълваш с твоята специалност и те ще видят коя специалност си не е нужно да им казваш ама може и да те питат(има и малко недовиждащи касиерки) и те питат само с цел да знаят колко пари да ти взематmareto написа:Значи утре отивам в ректората, качвам се на полесдния етаж в северното крило, плащам семестриалната такса(там ще ме питат ли за каква специалност плащам?), след това отивам във факултета, намирам си канцеларията на моята специалност и внасям предварително попълнените документи?
стрийм
-
predvoditelq
- В началото бе словото
Абе а това Шипченски проход на какво разтояние е от ректората,че там трябва да се записвам ?
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
Аз имам още един въпрос - за Право-то специалността каква се води - Бакалавър или Магистър? Май е второто..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Магистър мисля 
Право (редовно) I курс, II поток, 13-та група
Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Значи първо попълвам документите и бележника(студентската книжка) и после отивам да платя и после към факултето?JackInTheBox написа:Ами има един бутон търсене пишеш там 'семестриална такса' (http://www.uni-sofia.bg) и ти излизат 3-4 резултата и само 1 ти върши работаbrigit написа:JackInTheBox
Много ти благодаря ама много ...тва къде го намери аз цял ден ровя и нищо не намерих в сайта
На първа страница на студентската книжка има една графа специалност попълваш с твоята специалност и те ще видят коя специалност си не е нужно да им казваш ама може и да те питат(има и малко недовиждащи касиерки) и те питат само с цел да знаят колко пари да ти взематmareto написа:Значи утре отивам в ректората, качвам се на полесдния етаж в северното крило, плащам семестриалната такса(там ще ме питат ли за каква специалност плащам?), след това отивам във факултета, намирам си канцеларията на моята специалност и внасям предварително попълнените документи?.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
знам,че сега всички ще ме нападнат записването за предучилищна и начална педагогика къде става? в факултета ли ? А и другото в мойте документи има само именник 2 уверения и студ.книжка и лична карта това ли е ?
Последно промяна от sea_angel на 04 Авг 2009, 14:19, променено общо 1 път.
- Name Less
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз много благодаря.brigit написа:JackInTheBox
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
sea_angel написа:знам,че сега всички ще ме нападнат записването за предучилищна и начална педагогика къде става? в факултета ли ? А и другото в мойте документи има само именник 2 уверения и студ.книжка и лична карта това ли е ?
Никой няма да те нападне спокойно
Чл. 42. При записването си новоприетите студенти представят:
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел "Студенти" на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение;
Ти в момента имаш т.4 с тези документи там именник ала бала
Сега на въпроса за начална и предучилищна, която е под юрисдикцията на ФНПП, който се намира на адрес:
София 1574, ул. Шипченски проход 69 А. Тук са ми малко мътни познанията и спомените, но съм почти сигурен, че трябва да отидеш до там, за да се запишеш.
Съветвам те обаче, тъй като така или иначе ще платиш таксата си в Ректората да питаш на касата за всеки случай, за да не се разкарваш излишно ако се окаже, че греша. Ако на касата не могат да ти дадат информация не губи самообладание. Слизаш на първия етаж и вместо да излезеш намираш някой студент, който помага и напътства те обикновено имат баджове. Ако не видиш такъв има информационно бюро, което се намира на първия етаж само тр да го потърсиш малко.
Успех.
П.С. Пак подчертавам, че за ФНПП не съм 100% сигурен, но мисля, че трябва да се запишеш в сградата на факултета.
стрийм
леле мерси много за добронамереният отговор!
-
predvoditelq
- В началото бе словото
Там трябва да се ходи,ама това в сайта го дават улица Шипченски проход,а в нета го намирам, че е булевард та за едно и също място ли става въпрос
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
улицата е тази да. проблемът е, че ФНПП се помещава в една голяма сграда, която е регистрирана на Шипченски проход, а самия вход на факултета се намира на другия край на сградата. ето ви линк, за да можете да се ориентирате:predvoditelq написа:Там трябва да се ходи,ама това в сайта го дават улица Шипченски проход,а в нета го намирам, че е булевард та за едно и също място ли става въпрос
ФНПП * ЦЪК
там където е червеното кръгче, ама това и сами се сещате
стрийм
последно отивам до ректората плащам таксата и оттам ще ми кажат къде да подам документите
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
sea_angel написа:последно отивам до ректората плащам таксата и оттам ще ми кажат къде да подам документите
TAKA
За студентите на Физическия факултет, Химическия факултет, Факултета по начална и предучилищна педагогика, Биологическия факултет, Стопанския факултет и Факултета по математика и информатика плащането на такси може да се извърши и в касите на съответния факултет.
АКО СТЕ ПРИЕТИ СПЕЦИАЛНОСТ В ЕДИН ОТ ТЕЗИ ФАКУЛТЕТИ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ХОДИТЕ ДО РЕКТОРАТА. МОЖЕТЕ ДА ПЛАТИТЕ И НА КАСИТЕ НА ФАКУЛТЕТА, КОИТО СЕ НАМИРАТ В САМИЯ ФАКУЛТЕТ.
Специално за ФНПП и sea_angel
П.С. Извинявам се на колегите, от гореспоменатите факултети, които съм заблудил, че трябва да отидат до ректората, за да си платят.
стрийм
kolko stryva molbata,koqto trqbva da si kupq pri depozirane na diplomata
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!