Последен преговор за 5-ти :)))

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Re: Последен преговор за 5-ти :)))

Мнение от WickedWitch »

Мерси много, колега :Р
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

brigit написа:JackInTheBox
Много ти благодаря ама много ...:) тва къде го намери аз цял ден ровя и нищо не намерих в сайта
Ами има един бутон търсене пишеш там 'семестриална такса' (http://www.uni-sofia.bg) и ти излизат 3-4 резултата и само 1 ти върши работа :)
mareto написа:Значи утре отивам в ректората, качвам се на полесдния етаж в северното крило, плащам семестриалната такса(там ще ме питат ли за каква специалност плащам?), след това отивам във факултета, намирам си канцеларията на моята специалност и внасям предварително попълнените документи?
На първа страница на студентската книжка има една графа специалност попълваш с твоята специалност и те ще видят коя специалност си не е нужно да им казваш ама може и да те питат(има и малко недовиждащи касиерки) и те питат само с цел да знаят колко пари да ти вземат :).
стрийм
predvoditelq
В началото бе словото

Мнение от predvoditelq »

Абе а това Шипченски проход на какво разтояние е от ректората,че там трябва да се записвам ?
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право

Мнение от WickedWitch »

Аз имам още един въпрос - за Право-то специалността каква се води - Бакалавър или Магистър? Май е второто..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Cotillion
В началото бе словото

Мнение от Cotillion »

Магистър мисля :wink:
Право (редовно) I курс, II поток, 13-та група

Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

JackInTheBox написа:
Много ти благодаря ама много ...:) тва къде го намери аз цял ден ровя и нищо не намерих в сайта
Ами има един бутон търсене пишеш там 'семестриална такса' (http://www.uni-sofia.bg) и ти излизат 3-4 резултата и само 1 ти върши работа :)
mareto написа:Значи утре отивам в ректората, качвам се на полесдния етаж в северното крило, плащам семестриалната такса(там ще ме питат ли за каква специалност плащам?), след това отивам във факултета, намирам си канцеларията на моята специалност и внасям предварително попълнените документи?
На първа страница на студентската книжка има една графа специалност попълваш с твоята специалност и те ще видят коя специалност си не е нужно да им казваш ама може и да те питат(има и малко недовиждащи касиерки) и те питат само с цел да знаят колко пари да ти вземат :).
Значи първо попълвам документите и бележника(студентската книжка) и после отивам да платя и после към факултето?
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
sea_angel
В началото бе словото

Мнение от sea_angel »

знам,че сега всички ще ме нападнат записването за предучилищна и начална педагогика къде става? в факултета ли ? А и другото в мойте документи има само именник 2 уверения и студ.книжка и лична карта това ли е ?
Последно промяна от sea_angel на 04 Авг 2009, 14:19, променено общо 1 път.
Аватар
Name Less
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Name Less »

И аз много благодаря. :JC_cheers:
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

sea_angel написа:знам,че сега всички ще ме нападнат записването за предучилищна и начална педагогика къде става? в факултета ли ? А и другото в мойте документи има само именник 2 уверения и студ.книжка и лична карта това ли е ?

Никой няма да те нападне спокойно :) напълно резонен въпрос.

Чл. 42. При записването си новоприетите студенти представят:
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел "Студенти" на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение;

Ти в момента имаш т.4 с тези документи там именник ала бала :) иначе това е комплекта по образец както го изреди ... уверения можеш да имаш и повече де зависи за какво ти трябват (БДЖ, ДСК и т.н.), но 2 е минимумът.

Сега на въпроса за начална и предучилищна, която е под юрисдикцията на ФНПП, който се намира на адрес:
София 1574, ул. Шипченски проход 69 А. Тук са ми малко мътни познанията и спомените, но съм почти сигурен, че трябва да отидеш до там, за да се запишеш.

Съветвам те обаче, тъй като така или иначе ще платиш таксата си в Ректората да питаш на касата за всеки случай, за да не се разкарваш излишно ако се окаже, че греша. Ако на касата не могат да ти дадат информация не губи самообладание. Слизаш на първия етаж и вместо да излезеш намираш някой студент, който помага и напътства те обикновено имат баджове. Ако не видиш такъв има информационно бюро, което се намира на първия етаж само тр да го потърсиш малко.

Успех.

П.С. Пак подчертавам, че за ФНПП не съм 100% сигурен, но мисля, че трябва да се запишеш в сградата на факултета.
стрийм
sea_angel
В началото бе словото

Мнение от sea_angel »

леле мерси много за добронамереният отговор!
predvoditelq
В началото бе словото

Мнение от predvoditelq »

Там трябва да се ходи,ама това в сайта го дават улица Шипченски проход,а в нета го намирам, че е булевард та за едно и също място ли става въпрос
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

predvoditelq написа:Там трябва да се ходи,ама това в сайта го дават улица Шипченски проход,а в нета го намирам, че е булевард та за едно и също място ли става въпрос
улицата е тази да. проблемът е, че ФНПП се помещава в една голяма сграда, която е регистрирана на Шипченски проход, а самия вход на факултета се намира на другия край на сградата. ето ви линк, за да можете да се ориентирате:

ФНПП * ЦЪК

там където е червеното кръгче, ама това и сами се сещате :)
стрийм
sea_angel
В началото бе словото

Мнение от sea_angel »

последно отивам до ректората плащам таксата и оттам ще ми кажат къде да подам документите
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

sea_angel написа:последно отивам до ректората плащам таксата и оттам ще ми кажат къде да подам документите

TAKA :) ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО.

За студентите на Физическия факултет, Химическия факултет, Факултета по начална и предучилищна педагогика, Биологическия факултет, Стопанския факултет и Факултета по математика и информатика плащането на такси може да се извърши и в касите на съответния факултет.

АКО СТЕ ПРИЕТИ СПЕЦИАЛНОСТ В ЕДИН ОТ ТЕЗИ ФАКУЛТЕТИ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ХОДИТЕ ДО РЕКТОРАТА. МОЖЕТЕ ДА ПЛАТИТЕ И НА КАСИТЕ НА ФАКУЛТЕТА, КОИТО СЕ НАМИРАТ В САМИЯ ФАКУЛТЕТ.

Специално за ФНПП и sea_angel :) не е нужно да ходиш до ректората. Отиваш направо на Шипченски проход там има каси, там плащаш там подаваш документите.

П.С. Извинявам се на колегите, от гореспоменатите факултети, които съм заблудил, че трябва да отидат до ректората, за да си платят.
стрийм
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

kolko stryva molbata,koqto trqbva da si kupq pri depozirane na diplomata
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”