Кандидати за Право 2009-2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
Re: Кандидати за Право 2009-2010
Мерси за отговора.Трябва добре да си помисля имам и варианти в други университети 
Имай предвид, че преместването от други университети в СУ е тегаво (ако имаш подобни планове).ivoto_la написа:Мерси за отговора.Трябва добре да си помисля имам и варианти в други университети
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
kalinka-komandos
- В началото бе словото
Айдеееее котараци и козуначета да ни е честита новата специалност. Да сме живи и здрави и след 5 години да имаме по 5 милиона евро и Мишата Чорни да ни е клиент 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Лееелеееее, колко много са се вдигнали баловете
Ако кандидатствах тази година с моя бал, дори задочно нямаше да ме приемат... на една стотна при това.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Честито на всички приети Право, желая ви много успехи! Аз най-вероятно ще се размина с Правото тази година, а за догодина...зависи дали ще ми се хареса Балканистиката

Така е.Според мен тази година ще се вдигне бала повече от годините след 2001.Явно има доста ученолюбиви кандидат-студенти.MidwinterSun написа:Лееелеееее, колко много са се вдигнали баловетеАко кандидатствах тази година с моя бал, дори задочно нямаше да ме приемат... на една стотна при това.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
По-скоро защото темите на редовния бяха лесни.Batbayan написа:Явно има доста ученолюбиви кандидат-студенти.
А колко е бил минималният бал за Право на първо класиране ?
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Миналата година е бил за момичета 26.50 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Причината баловете да се вдигнат толкова много са две.
Едната наистина се явява умопомрачително лесният изпит по история. Миналта година ние писахме Раковски и Втора Световна - и повечето изпопадаха.
Втората обаче са силно намалените бройки. Само направете сметките спрямо миналата година....
Миналата година приемаха 300 души редовно и 100 задочно - общо 400.
Тази година приемат 250 редовно и 50 задочно - общо 300 - колкото са били редовните миналата година.
На практика, миналогодишният бал за редовно се превръща в тазгодишен за задочно (много хора не си направиха тая сметка и сега останаха разочаровани).
И допълнително се вдига. Заради лесните теми.
Сметката е проста и логична...
Едната наистина се явява умопомрачително лесният изпит по история. Миналта година ние писахме Раковски и Втора Световна - и повечето изпопадаха.
Втората обаче са силно намалените бройки. Само направете сметките спрямо миналата година....
Миналата година приемаха 300 души редовно и 100 задочно - общо 400.
Тази година приемат 250 редовно и 50 задочно - общо 300 - колкото са били редовните миналата година.
На практика, миналогодишният бал за редовно се превръща в тазгодишен за задочно (много хора не си направиха тая сметка и сега останаха разочаровани).
И допълнително се вдига. Заради лесните теми.
Сметката е проста и логична...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Абе за мен няма по-лесни и по-трудни теми по история.Просто има по-популярни за учене и по-непопулярни такива.Според мен темите за Раковски и Втора Световна война са супер лесни, но непопулярни и затова много хора не ги учат.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И аз така мисля. И въпреки тегавата тема за Дебелянов по литература, историята явно компенсира.Batbayan написа:Абе за мен няма по-лесни и по-трудни теми по история.Просто има по-популярни за учене и по-непопулярни такива.Според мен темите за Раковски и Втора Световна война са супер лесни, но непопулярни и затова много хора не ги учат.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абееее, не е така. Темите от Нова история са къде-къде по-бъкани с фактология. Колкото по-бъкано с фактология е едно нещо, толкова повече има за запомняне. А Средновековието е цвете за мирисане в сравнение с нова история в това отношение.

- mihaela_a
- Постоянно присъствие
E,Втора Световна,хайде да-трудна е...Ама Раковски..супер лесен..да не говори за Априлско и Първа тема
Как може да се оплакват миналогодишните,само откъм предварителен са си добре даже 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Средновековието ми е любимооооооMidwinterSun написа:Абееее, не е така. Темите от Нова история са къде-къде по-бъкани с фактология. Колкото по-бъкано с фактология е едно нещо, толкова повече има за запомняне. А Средновековието е цвете за мирисане в сравнение с нова история в това отношение.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Ти по коя тема писа на редовния?svetlio.varna написа:Средновековието ми е любимооооооMidwinterSun написа:Абееее, не е така. Темите от Нова история са къде-къде по-бъкани с фактология. Колкото по-бъкано с фактология е едно нещо, толкова повече има за запомняне. А Средновековието е цвете за мирисане в сравнение с нова история в това отношение.![]()
![]()