Rehabilitator_ написа:Сега само да не се зачудиш.............
Не се бъзикай с мен-хич не ми беше леко тия дни
Rehabilitator_ написа:Сега само да не се зачудиш.............
Мале, брат, нямаш си идея, колко ще се радвам, ако влезеш психология и колко ще ти стискам палциSlipaway написа:Журналистика! Ама най-вероятно ще чакам второ класиране за психологияАма ми е яко доста и сега!
Е дано! И аз ще се радвам, амаа минималния бал е с 2 единици над моя. Ще видим!memento mori написа:Мале, брат, нямаш си идея, колко ще се радвам, ако влезеш психология и колко ще ти стискам палциSlipaway написа:Журналистика! Ама най-вероятно ще чакам второ класиране за психологияАма ми е яко доста и сега!
Хайде да се прегръщаме и аз съм задочноkori написа:айде който друг се е писал задочно да сподели и да се прегръщаме
И аз Ви прегръщам.Заедно сме!darika написа:Хайде да се прегръщаме и аз съм задочноkori написа:айде който друг се е писал задочно да сподели и да се прегръщаме
супер, ще си носим заедно беройските фланелкиberoeca написа:И аз Ви прегръщам.Заедно сме!darika написа:Хайде да се прегръщаме и аз съм задочноkori написа:айде който друг се е писал задочно да сподели и да се прегръщаме![]()
![]()