Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
MiMs` написа:
...
4.Продължаване в другите класирания
Ако специалността на първо класиране не ви устройва и искате да продължите в другите класирания, то трябва да отидете във факултета, в който сте приет. Вместо да се запишете обаче както в точка 3, то вие ще подадете молба да продължите в следващите класирания. Молби може да си вземете от масите пред кабинета или от секретарката, която ще приеме молбата ви - ако не знаете как да я попълните, то милите лелки ще ви помогнат. Заедно с молбата трябва да оставите и дипломата си в университета като депозит.
Благодаря ти, това го четах, но главният ми въпрос беше дали си губя мястото в социални дейности
docscott написа:Само не мога да разбера, как при минимален бал 21.50 за Астрофизика, меторология и геофизика, са ме приели, при положение, че имам 20.64.
Вече два пъти отговарям на този въпрос даже ти писах съобщение, което явно не си видял -> във физическия първо се класират тези държали изпит по физика и после тези държали изпит по математика и се взма мин бал на последните ... т.е. си класиран с преференция като държал изпит по физика.
ето ти и откъса от наредбата
Чл. 35. (1) Първият етап на класирането се обявява на 4 август.
(2) В този етап на класиране за специалностите от Физическия факултет участват само кандидати с успешно положен конкурсен изпит по физика или с оценки от държавни зрелостни изпити по физика и астрономия. При наличие на свободни места, те се попълват от кандидати, посочили тези специалности и положили успешно алтернативен изпит по математика или положили държавен зрелостен изпит по математика.
MiMs` написа:
...
4.Продължаване в другите класирания
Ако специалността на първо класиране не ви устройва и искате да продължите в другите класирания, то трябва да отидете във факултета, в който сте приет. Вместо да се запишете обаче както в точка 3, то вие ще подадете молба да продължите в следващите класирания. Молби може да си вземете от масите пред кабинета или от секретарката, която ще приеме молбата ви - ако не знаете как да я попълните, то милите лелки ще ви помогнат. Заедно с молбата трябва да оставите и дипломата си в университета като депозит.
Благодаря ти, това го четах, но главният ми въпрос беше дали си губя мястото в социални дейности
НЕМ
Губиш го естествено. Освобождаваш твойто място , като се надяваш някой да освободи места от по горните ти желания Рискуваш , ако никой не ти пусне място , увисваш , щото вече си отишъл на 2ро и мястото ти се предотстъпва на друг. Ама вероятността да увиснеш е по-гоияма при трето класиране , в 2ро , се правят повече размествания , има шанс за качване в по горна позиция
Някой може ли да ми каже дали мога някъде да проверя колко хора има пред мен за да знам дали имам шанс да вляза компютърни науки на 2ро класиране след като бала ми е 28,02 а минималният е 28,2?
Или поне статистика с колко пада обикновено балът някъде дали има?
Последно промяна от FOr da GaME* на 04 Авг 2009, 10:48, променено общо 1 път.
Piwe bez Zewe написа:
Социолозите къде трябва да се записват- Ректорат или на 4ти километър
Всички се записват в канцелариите на специалностите за тези от ФФ това е 42 каб. в Ректората. Общо взето всички освен ФМИ, източните филологии(ЦИЕК), ФзФ, биологическия, химическия и може би богословския трябва да се запишат в ректората другите по факултети ... и за стопанския не съм сигурен, но мисля, че и те са в ректората.
Piwe bez Zewe написа:
Социолозите къде трябва да се записват- Ректорат или на 4ти километър
Всички се записват в канцелариите на специалностите за тези от ФФ това е 42 каб. в Ректората. Общо взето всички освен ФМИ, източните филологии(ЦИЕК), ФзФ, биологическия, химическия и може би богословския трябва да се запишат в ректората другите по факултети ... и за стопанския не съм сигурен, но мисля, че и те са в ректората.
Благодарско!
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.