04.08 - Класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Aeryan
- В началото бе словото
Re: 04.08 - Класиране
Здравейте пак, имам още един въпрос.
Значи, утре отивам и кандидатствам и подавам следните документи:
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел "Студенти" на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение; - Тази квитанция се плаща в самия ректорат, нали така? А останалите работи си ги подавам в съответния факултет? И тази такса за обучение е 306лв. (тъй като при мен за година е 612, плащам половината, тоест за един семестър?)
А имам и още един любопитен въпрос. Миналата година минималните балове за биологическите специалности бяха просто смешни, от сорта на 22 за молекулярна и т.н., а сега е 28, то вярно че е още първо класиране, но не ми се вярва до 3то класиране от 28 да падне на 22...така, де...
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел "Студенти" на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
5. Квитанция за платена такса за обучение; - Тази квитанция се плаща в самия ректорат, нали така? А останалите работи си ги подавам в съответния факултет? И тази такса за обучение е 306лв. (тъй като при мен за година е 612, плащам половината, тоест за един семестър?)
А имам и още един любопитен въпрос. Миналата година минималните балове за биологическите специалности бяха просто смешни, от сорта на 22 за молекулярна и т.н., а сега е 28, то вярно че е още първо класиране, но не ми се вярва до 3то класиране от 28 да падне на 22...така, де...
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
1 етап на класиране
Регионално развитие и политика редовно с Бал: 32.85
Приет в първата по реда от състезателния картон специалност, за която има ненулев бал.
P.S. Много ниски ми се виждат баловете - поне на посочените от мен специалности
Регионално развитие и политика редовно с Бал: 32.85
Приет в първата по реда от състезателния картон специалност, за която има ненулев бал.
P.S. Много ниски ми се виждат баловете - поне на посочените от мен специалности
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
- Курс: първи
Щото явно няма желаещи ве човекdocscott написа:Само не мога да разбера, как при минимален бал 21.50 за Астрофизика, меторология и геофизика, са ме приели, при положение, че имам 20.64.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
- DivineReaper
- В началото бе словото
И аз там!Тединкъъъ написа:Вътре! Славянска
Ама ще си чакам английската...
-
docscott
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
17 места, 23ма приетиJorkataa написа:Щото явно няма желаещи ве човекdocscott написа:Само не мога да разбера, как при минимален бал 21.50 за Астрофизика, меторология и геофизика, са ме приели, при положение, че имам 20.64.
Здравейте! Честито на всички приети и успех на всички
неприети
! Искам да попитам нещо, но очаквам отговор от човек, който знае със сигурност. Та въпросът ми е следният: приет съм на първо класиране, но искам да участвам във второ за по-горна специалност. Губя ли си мястото в тази, която ме приеха от първо класиране? И още един въпрос - трябва ли като ходя да потвърждавам участието си във второ класиране, да плащам някакви такси?
П.С. И трети въпрос - минималните балове, които гледаме от миналата година... те от първо класиране ли са или от трето? Ако са от трето, ще съм много благодарен на някой ако ги качи от първо.
П.С. И трети въпрос - минималните балове, които гледаме от миналата година... те от първо класиране ли са или от трето? Ако са от трето, ще съм много благодарен на някой ако ги качи от първо.
Последно промяна от RuNNeR на 04 Авг 2009, 10:21, променено общо 1 път.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Журналистика!!!!!!!!!

Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Aeryan написа:Здравейте пак, имам още един въпрос.
2. Лична карта;
Братле задаваш за 3ти път един и същи въпрос, без да се поразчетеш малко, аман начи от такива (айде няма да се обиждаме) като теб...
Утре плащаш таксата замо за първия семестър (1/2 от годишната дъъъъъ)
А колкото до бала на еди кво си имаш статистика от изминали години и от тази, не сме ясновидци та да знаеш дали ще влезнеш или не...
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
- MiMs`
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с англ.език
Стопанско управление с английски
няма ли някоя колежка/колега тук беее
Стопанско управление с англ.език,1 курс
Спокойно, ще паднат баловете
Миналата година Психологията падна с към 0.60 до трето класиране, а Социологията с около 1-ца. ПА-то и Политологията също паднаха доста. Така че, имате шансове
А балът за Психология е 27.75 

Ми не би трябвало май. Може да звъннеш да питаш. А може и направо да се запишешdocscott написа:Само не мога да разбера, как при минимален бал 21.50 за Астрофизика, меторология и геофизика, са ме приели, при положение, че имам 20.64.
- Mr Vatev
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Адрес в галерията на СУ: mrvatev
- Обратна връзка:
Успех на всички приети Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
- Mr Vatev
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Адрес в галерията на СУ: mrvatev
- Обратна връзка:
Аз съм колега , MimsMiMs` написа:Стопанско управление с английски![]()
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
- MiMs`
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с англ.език
RuNNeR написа:Здравейте! Честито на всички приети и успех на всичкинеприети
! Искам да попитам нещо, но очаквам отговор от човек, който знае със сигурност. Та въпросът ми е следният: приет съм на първо класиране, но искам да участвам във второ за по-горна специалност. Губя ли си мястото в тази, която ме приеха от първо класиране? И още един въпрос - трябва ли като ходя да потвърждавам участието си във второ класиране, да плащам някакви такси?
4.Продължаване в другите класирания
Ако специалността на първо класиране не ви устройва и искате да продължите в другите класирания, то трябва да отидете във факултета, в който сте приет. Вместо да се запишете обаче както в точка 3, то вие ще подадете молба да продължите в следващите класирания. Молби може да си вземете от масите пред кабинета или от секретарката, която ще приеме молбата ви - ако не знаете как да я попълните, то милите лелки ще ви помогнат. Заедно с молбата трябва да оставите и дипломата си в университета като депозит.
Стопанско управление с англ.език,1 курс
-
Frogsy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
Някой може ли да каже какъв е минималния бал за момчета Биология? ^^
1 етап на класиране
Културология редовно с Бал: 28.50
Досега не видях в темата хора, приети същото, но да се надяваме, че ще се появят... (:
Културология редовно с Бал: 28.50
Досега не видях в темата хора, приети същото, но да се надяваме, че ще се появят... (: