Теми Литература 1990-2007
- Ангелка
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: Теми Литература 1990-2007
Станали сме вече...ядем си Нескуика и чакаме хихи
Like living dead, we'll never die...
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Аз още щом дойдох на работа - 8 без 15, веднага проверих заз резлтати, нямам търпение вече... 
Провери пак, когато ти свършва работното време.iliyana_blg написа:Аз още щом дойдох на работа - 8 без 15, веднага проверих заз резлтати, нямам търпение вече...

- iliyana_blg
- Да живей словото
Ааа, да бе, аз ще си цъкам и в работно времеSeLby написа:Провери пак, когато ти свършва работното време.iliyana_blg написа:Аз още щом дойдох на работа - 8 без 15, веднага проверих заз резлтати, нямам търпение вече...![]()
-
simona_vidinova
- В началото бе словото
само искам да ви кажа,че мин година класирането излезе към 15,30ч,така че се въоръжете с търпение.Успех и се надявам на 1,10 да сте и вие част от СУ
- iliyana_blg
- Да живей словото
Приета съм Балканистика, не исках точно това, но очаквам воро класиране, ако не...живи и здрави, такъв ми е късметът.
тази година темата е била мн лесна
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Като била много лесна ти колко имаш. Засичам те че навсякъде пишеш, че не си приета, било то в АМВР, философия, публ.администрация и още други. Няма ли да ходиш някъде на почивка, че форума да си почине от теб
- originalsin
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
ЗдравейтеILOVEME написа:Айо те приемат специалност с оценката от матурите, мисля, че нямаш право да се местишIcebreakerR написа:Мда..., а аз си знаех, че мястото ми не е за Литература и сега се оказах прав, по-добре да не си казвам оценката, защото ме е срам хах, а догодина ще се преместя в Право, където ми е мястотоЩе се карат ония според мен специалности с матурите..после местене
До колкото съм запозната в СУ не приемат с оценките от матурите. Има ли промяна? Искам да попитам по-осведомените от мен дали може след първата година Право да запишеш Английска филология?
Благодаря предварително.
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."