новата примерна тема по математика :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Е значи споделяте мнението ми. :) Сега да видим в събота на турнира какви задачки ще дадат. Мерси за разяснението на задачките. Ще ги гледам утре...че сега стягам багажите, утре идвам в София за курса :D Иначе ми е интересно на 3-тата примерна тема задачите като за 4 клас ли ще са :D
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Значи всички сме на едно мнение, че тези темички умишлено са лесни за зарибявка. Но независимо от нивото на задачите знае ли се или как смятате вие ще става оценяването? Примерно за решени 8 задачи каква оценка може да се очаква; дали има значение трудността на задачата при оценяването или пък са равностойни?
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Ето какво пише на сайта на ФМИ :

Всяка напълно решена задача ще носи 4 точки на кандидата. Всеки 10 точки ще оформят 1 единица от оценката, т.е. 10 точки -- среден 3, 20 точки -- добър 4, 30 точки -- мн.добър 5, 40 точки -- отличен 6. От Комисията при ФМИ.
한류
Аватар
Ne0n
В началото бе словото

Мнение от Ne0n »

Аз мисля, че не дават лесни задачи за да ни залъжат, а тези примерни теми са с цел да разберат на какво ниво сме ние. Като прочетат във форума или подочуят че примерните задачи са били много лесни, очевидно е какви ще дадат на изпита - по-трудни
From the ashes a fire shall be woken, a light from the shadow shall spring. Renewed shall be blade, that was broken - the crownless again shall be king!!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Ne0n написа:Аз мисля, че не дават лесни задачи за да ни залъжат, а тези примерни теми са с цел да разберат на какво ниво сме ние. Като прочетат във форума или подочуят че примерните задачи са били много лесни, очевидно е какви ще дадат на изпита - по-трудни
Хайде да казваме че са трудни тогава :D А утре за турнира... в колко часа трябва да сме пред ФМИ-то ?
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

трудни задачи -> приемане с по-нисък бал
лесни задачи -> приемане с по-висок бал

Двете работи са пропорционални :)
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

hunt3r написа:трудни задачи -> приемане с по-нисък бал
лесни задачи -> приемане с по-висок бал

Двете работи са пропорционални :)
абе то бала няма значение. Не е важно дали ще вляза с бал 29, или 19, стига да си сред класиралите се :) Да видим утре колко трудни ще са задачите. А как не ми се преговаря сега, с това хубаво време тук в София... ама айде кажете в колко часа трябваше да сме пред ФМИ-то
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

J`E`K`O написа: А утре за турнира... в колко часа трябва да сме пред ФМИ-то ?
Ние почваме в 9.00.Задачите ще са еднакви,така че и вие трябва да почвате тогава.Все пак се изисква да си там най-късно в 8.30.
Да ви се оплача-имах намерение да преговарям стериометрията,но не ми остана време :( .Така че утре ще импровизирам :lol: .
Успех на всички,които ще ходят на турнира :D !
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

На сайта на ФМИ пише следното за турнира:
Първи кръг: 1 април 2006 г. от 8 ч.
Само че няма логика в София да ви викат от 8,а нас от 9 :?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Ами аз съм от Нова Загора по принцип, но съм в София за курса..та питах един познат от НЗ и той каза 1е тях ги викат в Стара Загора в 8! Така че ще се става рано. Но наистина няма логика вас да ви викат 1 час по-късно!! Но пък щом така са казали... Усхпех утре на всички, вечерта ще сверяваме отговори ;) Хайде лека нощ че рано ще се става.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”