новата примерна тема по математика :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Значи всички сме на едно мнение, че тези темички умишлено са лесни за зарибявка. Но независимо от нивото на задачите знае ли се или как смятате вие ще става оценяването? Примерно за решени 8 задачи каква оценка може да се очаква; дали има значение трудността на задачата при оценяването или пък са равностойни?
Аз мисля, че не дават лесни задачи за да ни залъжат, а тези примерни теми са с цел да разберат на какво ниво сме ние. Като прочетат във форума или подочуят че примерните задачи са били много лесни, очевидно е какви ще дадат на изпита - по-трудни
From the ashes a fire shall be woken, a light from the shadow shall spring. Renewed shall be blade, that was broken - the crownless again shall be king!!
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хайде да казваме че са трудни тогаваNe0n написа:Аз мисля, че не дават лесни задачи за да ни залъжат, а тези примерни теми са с цел да разберат на какво ниво сме ние. Като прочетат във форума или подочуят че примерните задачи са били много лесни, очевидно е какви ще дадат на изпита - по-трудни
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
абе то бала няма значение. Не е важно дали ще вляза с бал 29, или 19, стига да си сред класиралите сеhunt3r написа:трудни задачи -> приемане с по-нисък бал
лесни задачи -> приемане с по-висок бал
Двете работи са пропорционални
Ние почваме в 9.00.Задачите ще са еднакви,така че и вие трябва да почвате тогава.Все пак се изисква да си там най-късно в 8.30.J`E`K`O написа: А утре за турнира... в колко часа трябва да сме пред ФМИ-то ?
Да ви се оплача-имах намерение да преговарям стериометрията,но не ми остана време
Успех на всички,които ще ходят на турнира
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ами аз съм от Нова Загора по принцип, но съм в София за курса..та питах един познат от НЗ и той каза 1е тях ги викат в Стара Загора в 8! Така че ще се става рано. Но наистина няма логика вас да ви викат 1 час по-късно!! Но пък щом така са казали... Усхпех утре на всички, вечерта ще сверяваме отговори
Хайде лека нощ че рано ще се става.