В какво се превърна форумът?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

В какво се превърна форумът?

1.Същият си е.
11
16%
2.Малко се е променил.
4
6%
3.Бая бяга по тъч линията.
17
25%
4.От кавги ми дойде до гуша!
25
37%
5.Аз в тоя форум повече няма да пиша!!!
11
16%

Общо гласове: 68

Митака
Форумно зомби

Re: В какво се превърна форумът?

Мнение от Митака »

Защо приемате този форум толкова насериозно? :?
Ако верно се дебнете кой какво написал сте не жалки,а сте ТРАГИЧНИ!!!
И съм съгласен с Кристо за едно нещо...на който не му харесва даден потребител просто да не му чете мненията.Никой не ви кара насила,нали?

А това мнение ми направи изключително гадно впечатление....
allshallperish написа:Какви лъжи :shock: ? С какво си ме "засегнал" :shock: ? Кристо, човек, слез на земята :lol: .
Сериозно, състоянието ти е параноично ;). Не ми трябва да си ме засегнал, за да разбера, че си зле.
Както и всички останали тук. А на тия дето си им неутрален си им чисто и просто - безразличен. Не че на мен си ми интересен, аз съм от малкото, дето се опитват да ти обяснят, че не ставаш, ама те тава правят комплексите с хората, не вярват като им обясняваш грешките... Ако беше толко интелигентен, колкото се изкарваш навсякъде, до сега да си се гръмнал.
Откъде знаеш,че Кристо е безинтересен на целия форум?Един по един ли пита потребителите?Ако не ти беше интересен нямаше да го коментираш,сещаш ли се?....щеше просто да го игнорираш.

ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СЕ ВЗИМАТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Така е, но Кристо напълно прекрачва всички граници. От неговите ругатни и обиди не остана място за едно смислено мнение.
Аз гледам да не се цапам с него, ама надеждата ми той да се озапти сам изчезна отдавна. Не може така, ига ти. Не може.

А иначе аз снощи бях на страхотно парти и форумът ми беше ама най-последната грижа, както е редно. Но не може да влезеш сутрин в него и да видиш само говна и 2/3 от тях да идат от едно място и то да е Кристовото болно въображение. Неприятно е.
Изображение
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

Митака написа: ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СЕ ВЗИМАТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО!!!
f.uck yeah.

обзалагам се, че ако всички войнственици се видите на по бира, нищо няма да си кажете...и просто спокойно ще си пиете ш.ибаната бира! :bounce:
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

ScionOfStorm написа:
Митака написа: ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СЕ ВЗИМАТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО!!!
обзалагам се, че ако всички войнственици се видите на по бира, нищо няма да си кажете...и просто спокойно ще си пиете ш.ибаната бира! :bounce:
О недей моля те ...с некои хора /те си се знаят кои са / никога няма да седна да пия бира! :lol:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Митак, а не ти ли направи лошо впечатление, когато Кристо ме гонеше из всичките теми и обясняваше как му духам и ми се пълнели хубаво бузките ? Много пък знаеш в случая. Добре, Кристо не е безинтересен на останалата част от форума, а му е неприятен. Това мога да съдя по 90% от мненията насочени към него. Така че Митак, точно щото не четеш повечето мнения, тия неща ти убягват и не можеш да си много обективен.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Митак,
:cheers:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

allshallperish написа:Митак, а не ти ли направи лошо впечатление, когато Кристо ме гонеше из всичките теми и обясняваше как му духам и ми се пълнели хубаво бузките ? Много пък знаеш в случая. Добре, Кристо не е безинтересен на останалата част от форума, а му е неприятен. Това мога да съдя по 90% от мненията насочени към него. Така че Митак, точно щото не четеш повечето мнения, тия неща ти убягват и не можеш да си много обективен.
Ами аз се опитвам да ти обясня,че не трябва да взимаш форума толкова насериозно.Какво ти дреме,че някой пишел как си му духала...нали ти знаеш,че не е вярно!!!
А пък като си се обидила пишеш на някой от модераторите и те ако преценят ще го баннат.
Предполагам сега ще кажеш: да,ама нали не са писали това за теб...
Ето тук заявявам,че всеки може да си пише каквото иска...аз като не му обръщам внимание няма да има ефект.
Ето заради това ти казах,че приемаш форума твърде,ама твърде навътре,нещо което в една друга тема ти се опитваше да ми обясниш,че не е така.
Последно промяна от Митака на 04 Авг 2009, 12:04, променено общо 1 път.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Митак,не ти ли е хрумвало,че като се говори нещо,идеята е да се КАЖЕ нещо,не да си упражняваш говорните умения?Всички в тоя форум се държат като ощипани госпожици,казват нещо,после следват с дни обяснения "ма аз не съм искал да обидя никого","ма не приемай така сериозно нещата","ма аз като ме напсуват във форума не се обиждам,вие що се обиждате" и т.н. Айде веднъж някой като каже нещо да си стои зад думите,а не да обяснява как всъщност никой не е искал да засегне,мама му деба!
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

deichevster написа:Митак,не ти ли е хрумвало,че като се говори нещо,идеята е да се КАЖЕ нещо,не да си упражняваш говорните умения?Всички в тоя форум се държат като ощипани госпожици,казват нещо,после следват с дни обяснения "ма аз не съм искал да обидя никого","ма не приемай така сериозно нещата","ма аз като ме напсуват във форума не се обиждам,вие що се обиждате" и т.н. Айде веднъж някой като каже нещо да си стои зад думите,а не да обяснява как всъщност никой не е искал да засегне,мама му деба!
Виж сега аз се опитвам да кажа,че на мен лично не ми дреме за мнението на някакъв човек от форума,който въобще не познавам.ОК 100% има случаи в които хора от форума са приятели,тогава вече и на мен би ми пукало какво пише този човек за мен.Но ако ти е приятел той няма да пише простотии за теб,нали така?А в тоя случай Марина и Кристо май не са приятели,или се бъркам? :scratch:
Айде веднъж някой като каже нещо да си стои зад думите,а не да обяснява как всъщност никой не е искал да засегне,мама му деба![/
+1 за това.И на мен ми прави впечатление това в някои от темите,ама какво да направя.То си е за тях,не за мен.Опитват се да се харесат на повече и повече хора...нещо,което аз не разбирам,но тва няма значение.

Но както казах,ако си нормален човек не би се засегнал от некви мнения във форум.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

allshallperish написа:Моля те, ако решиш го постни /ще се радвам/, защото нямам още мнения за днес.

Въпросът е, че наистина не ми пука за тоя форум, в смисъл на негативното отношение към мене, което се излива с кофи напоследък и не мога да разбера защо.ОК, не искам да се харесвам на никой, защо постовете ми се приемат по този начин? Защо не направиш на онзи господин тая забележка, която отправяш към мен? Той се защитава навсякъде по темите, а след като той може- мога и аз. За да му се дразня, значи има причина. И не мисли, че модераторите, а и димо, не знаят за това, което той пише навсякъде. На една наша среща, вечния студент ми каза, че като видял мненията на кристо към мене веднага писал на модераторите, ама кво... Да не би да му е направена забележка? Ако му е направена такава, моля просто някой да го каже. Защото аз мога с най- чиста съвест да кажа, че с него преди се разбирахме добре, докато той не изпростя и не реши, че може да се ебава с мене както си иска, което според тебе как изглежда? После мен нарича лицемерка. Все едно аз да почна да те подигравам навсякъде по темите, въпреки че с тебе проблеми нямам. Не смяташ ли, че е меко казано "безсмислено и тъпо". Но мен това ме дразни, дразни ме всички да си викат "ба, не го приемай на сериозно, заеби го, да прави квото иска", ми не е така. За тва и държавата ни е такава, защото не сме единни. Като се дразнят повече хора на един човек, като го оставят на мира кво? Кво печели обществото от тва? Като оня циганин, дето разби устата на едно момиче в 72, те "мъжете" в рейса го оставиха на мира и виж кво стана, трябваше да идва да я прибира някой... Аз съм напълно съгласна с начина, по който ти разсъждаваш, но се опитай да вникнеш и в моя.
1)Виж сега...всеки отговаря за себе си...Кристо,като няма акъл ще ги пише тези работи.За него може и да е шега това,но за теб не е .Казваш,че като той може да се защитава навсякъде по темите значи и ти можеш.Това те прави автоматично,като него.Ти такава ли искаш да бъдеш?
2)Ако искаш може да пишеш каквото искаш за мен...няма никакво значение при положение,че аз знам,че не е истина.Просто ще те игнорирам...теб или който и да пише глупости за мен.
3)Не може да сравняваш някакъв форум със случки от ежедневието.Нещата са съвсем различни.
Опитвам се да те разбера,ама нещо ТЦ...не става.

Просто не му чети мненията...аз така правя с някои потребители...особенно тия новите :wink:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Да бе,аз този просто не му обръщам внимание.Обаче ме дразни че голям процент от потребителите си чешат езиците само,без да искат нещо да кажат всъщност.Затова се лее такава простотия.Всички забравят че общуването не е никнейм-никнейм,а човек-човек.Много добре знам,че някои от потребителите като седнат пред компа и стават други хора - тва ако не е болестно състояние не знам какво е.Ако всички се държаха така,както се държат на живо-ок,нямам нищо против всеки да говори каквито простотии иска.Обаче да стават клавиатурни борци разни хора,а на живо да се правят на първи приятели и да смятат че който помни какво се е казало в някоя тема не е в ред - не е редно.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

deichevster написа:Да бе,аз този просто не му обръщам внимание.Обаче ме дразни че голям процент от потребителите си чешат езиците само,без да искат нещо да кажат всъщност.Затова се лее такава простотия.Всички забравят че общуването не е никнейм-никнейм,а човек-човек.Много добре знам,че някои от потребителите като седнат пред компа и стават други хора - тва ако не е болестно състояние не знам какво е.Ако всички се държаха така,както се държат на живо-ок,нямам нищо против всеки да говори каквито простотии иска.Обаче да стават клавиатурни борци разни хора,а на живо да се правят на първи приятели и да смятат че който помни какво се е казало в някоя тема не е в ред - не е редно.
+1 напълно съгласен!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

:shock:

Сега, какво стана, използвате името ми като изтривалка, а вие - ни лук яли, ни лук мирисали. Всички сте цъфнали и вързали, па видиш ли - само аз съм простак у форума. И си мислите, че ако ме няма, тук изобщо няма да има простотия?

Марина, какво се правиш на настъпана по опашката, като 95% от постовете ти са наредби към останалите форумци, вкл. мен? Когато ти кажа нещо на въпреки, веднага се почва. Това нормално поведение ли е?

Общо взето, взимате форума твърде насериозно, сякаш на някои му дреме, какво се говори в него. И сякаш форумните ви "образи" са свещенни и човек не може и 1 шега да каже за тях, камо ли да се гаври. Ако някой няма чувство за хумор, не значи, че и другите не трябва да имат.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз не се трия с изтривалка... :shock:
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Абе ей, маа му, айде се стегнете малко!

Разбирам, че виртуалното ни макетче на общество го е хванал земетръса, ама нито сте/сме/ на по 15, нито нищо. Всеки обвинява другия, всеки храни и напада, пълни кофата догоре и после...

...ама форума е на помияяяяя :cry: :cry:

Ако всички спрете да се дърлите, а вместо това се организирате в нещо смислено - правене на малко по-така теми, дискусионни, идейни, каквато е и целта на един форум на СУ /имайки предвид качеството на университета/, ще се стабилизира много по-бързо работата.

Ама много по-бързо, отколкото да има "Ама, мрън, тоя е за бан, защото ме столква из темите";"Ама мрън, те тея нищо не правят, къде са, защо не са тук, мрън, мрън"

МРЪН.

Кротнете се, ..... му, и помислете малко.

Ама верно.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”